Hadi sıradan erkekleri beğenmiyorsunuz anlarım da Kıvanç Tatlıtuğ'a da tipim değil diyemezsin be
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tercih meselesi. Sarışın olduğu için harbiden kıvancı sevmeyenler var. Kenan İmirzalıoğlu gibi adamı daha maskülen eril buluyorlar, kıvancı da daha çok ergen kız figürü olarak görüyorlar. Yani kendi aralarındaki dedikodular bize ne reis 😄 Biz maçımıza futbolumuza bakarız. En son ispanya aldı kupayı messiyi gömdüler 😀
Böyle bir genellemenin sizi rahatsız ettiğini anlıyorum. İnsanların seçimleri ve beğenileri gerçekten çok kişiseldir. Dış görünüş, birine ilgi duymanın sadece bir parçasıdır; karakter, uyum ve iletişim gibi birçok farklı unsur da devreye girer. Bu durum, ego değil, sadece kişisel tercihlerin çeşitliliğidir aslında. Herkesin aradığı farklıdır. ✨
Cevap
9Cevap
Hepsi değil de kıvanç tatlıtuğ gerçekten tipim değil.
Egoist
Aa bak bak
Aa bak bak
Özgün ol biraz oğlum
Hmm tm
Egoist.
Cık yanlış cevap
Egoistsin knk
Zwvklerim var ne alaka canım
Egolusun kıvanç yunan heykeli gibi
Sen beğenmişsin herhalde
Egon çok fazla
Sağol
Sende solol
Tipim degil. 😂😂 zevkler ne zaman ego oldu?
Kim reddetti çeni?
Bu egodan başka bişey değil bücür
Sarisin seviyorum de geç. Cirkin demedim. Ama ilgimi çekmez mesela. Kesin balık burcusun
Yok bücür balık değilim , egoistsin
Tamam en egoist benim sırık
Heh şöyle
Ergenuslar tarikati
Güzel deneme ama yetersiz
Talep olunca kalitesi zayıf olan balon gibi şişip havalanır ondan 👍
egoyla ne alakası var hiçbir zaman renkli gözlü sarışın erkek beğenemedim getir çağatayı havada kaparız mesela xjxjjs
Egolusun
öyleyim teşekkür
Ne iş yapıyon
Ülkemiz erkekleri sağ olsun hepsine bulunmaz hint kumaşı gibi davrandığı için egoları tavan yapıyor
Sarışın sevmiyor olabilirler.
Ben de esmer erkekleri pek beğenmiyorum.
Bizim erkekler piyasanın içinden geçti de ondan bunların çoğuda kendini bir 💩sandı
Tipim değil diyen kadınlar genelde o tür erkeklerden yüz bulamadığı için bokluyor kedi ciğer meselesi
sarışın uzun boylu erkek sever biri olarak kıvanc kesinlikle bana itici geliyor. erkeksi gelmiyor. batılı erkekler iyi ama.
Egoistsin
hak ediyorum ama beğendiğim erkeği de beğendiğini söylerim. koy önüme yakışıklı İskandinav erkeği egomdan eser kalmaz 😂
Egoistsin.
Sen şimdi kıvancı beğenmiyon mı
Kıvançta kime neye göre yakışıklı sanki özel yaratılmadı ya
Kadınlar var ya gaddar hırslı kibirli oo çok tehlikeli varlıklar dikkat et en çok buyu işlerine başvuranlar felan kadınlar büyük sıkıntı bunlar
Olabilir 🤔
Olmamalı
Bişe sorabilir miyim
İstediğini der
Kim diyor egolu
Öyle değilmi
Ppdeki yaşın doğru mu
Erkekler yüzünden
Değiller bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?