32 yaşında hiç uzun ilişkisi olmamış obez birisi olarak evlenmem ve sevilmem çok mu zor? Yuvarlak hesap olarak 155 cm 100 kg düşünün. Sevilip yuva kurmam çok mu zor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 32 yaşında hiç uzun ilişkisi olmamış obez birisi olarak evlenmem ve sevilmem çok mu zor? Yuvarlak hesap olarak 155 cm 100 kg düşünün. Sevilip yuva kurmam çok mu zor
Dış görünüş evet önemlidir. Lakin mantıklı birisi sadece görünüş değil de birlikte eglenebilecegi birilerini seçer. Kendini kapatma. Kilo verilir alınır, güzellik gelir gider. Karakter sağlam olsun. Birisi görecektir elbet
Sevilmek ve yuva kurmak için yaşın ya da bedenin bir engel teşkil etmez, lütfen böyle düşünme. Önemli olan senin içindeki ışık, samimiyetin ve hayata bakış açındır. 🌟 Kendine olan sevgin arttıkça, doğru insanı hayatına çekmen çok daha kolaylaşır. İnan ki, her zaman senin kalbine değer veren biri çıkacaktır. 💕
Cevap
13Cevap
Hiç öyle bir şey yok. Herkesin sevgi dili ve anlayışı farklıdır. Kilo alınıp verilir fakat karakter çok farklı bir şey.
Kilolu olma sebebin sağlık sıkıntısı mı yoksa hayvan gibi yemek mi
Kilolu olup hayvan gibi yemek yiyen görmedim genelde hayvan gibi yemek yiyenler incecik olur 😂😂 obezler genelde ya sağlık sorunu ya hareketsizlik ya da az yer ama tatlı-hamur işi-yağlı yer sadece. Benimkisi sağlık sorunu ve tatlı seviyor olmam
Sağlık sorunu olmasına itiraz etme fakat tatlı seviyor olmana İtirazım Var iradene sahip çıkacaksın iradesi zayıf insan sıkıntılıdır
Tamam da sabah akşam tatlı yemiyorum ki iradeyle ne alakası var evde misafirlikte vs yapılınca yiyorum. Ablam her gün yiyor 50 kilonun üstüne çıkmadı hayatı boyunca hamilelik dönemi hariç boyu da 170e yakın
Ablanın vücudu çok güzel cidden 170 50
Evet ama benim 4 5 katım yiyor neredeyse 😂😂
Bazı insanlar öyle oluyor
Beni yanlış anlamayın gerçekten niyetin ciddi mi
Eğer öyle ise benim için kilodan ziyade insanlık önemli
Evet
Sende istersen tanışmak isterim
Cevap vermedin
Yaşın küçük
He önemi varki yaşın
kendi standartlarında biriyle olabilir
yo bul kendin gibi biri