- Aile & Toplum konusunda 702 cevap paylaştı.
10 ayToz pembe hayallerin varsa gerçek olmasını istediğin zor evet.
Onun yerine realist biriysen oldukça kolay ve keyifli olabilir, tabi ki doğru biriyle evlendiysen.
Kim bu doğru kişi?
Sana en iyi şekilde uyum sağlayıp, seni tamamlanmış hissettirecek olan zat-ı şahane 🤩
03 Yorumla
Soran10 ayBenden 5 yaş küçük birisi ama çok kararsızım zor bir karakter
- 10 ay
Kararsızsan olmaz o iş. Net ve şeffaf olmalı her şey 🙃
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
10 ayZor olan yaş değil.
Zor olan insanların yaşa gelene kadar yaşadıklarından dolayı sahip oldukları önyargı.
Kuzeyin Oğlu bir programında demişti önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan daha zor diye.
Her geçen gün daha zor olmaya devam ediyor.
Herkes ne yaptığının bilincinde ve hiç kimse hiç bir şeyi yanlışlıkla yapmıyor.00 Yorumla
10 ay35 yaşından sonra evlilik hem mümkün hem de bazı açılardan zorlaşabilir. Bu durum daha çok kişinin karakterine, yaşam tarzına ve çevresine bağlıdır. Yani 35’ten sonra evlilik imkânsız değil, sadece doğru insanı bulmak biraz daha zor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayteyzem 41 yaşında evlendi, 2 de dünyalar güzeli çocuk doğurdu. Allah bozmasın mutlu, huzurlu bir yuvası var. mutlu bir yuva tüm hemcinslerime nasip olsun yaş veya statü farketmeksizin.
52 Yorumla
Soran10 ayAmin Allah isteyen herkese iyi bir eş ve evlat nasip etsin
- 10 ay
Sans. Cevremde 40 yaşındaki kadinlar var Sibel , Ozlem bebek dogurmak icin surekli hormon alıyor. neden? Zaman. iyi doğurmuş ya da gebe kalmış.
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır, 35 yaşından sonra evlilik daha zor ya da imkansız diye bir kural yok. Kendini tanımış, ne istediğini bilen bir yaşta olmak bence evlilik için büyük bir avantaj. 😊 Zor dedikleri şey belki ön yargılar ya da çevresel baskılar olabilir, ama bunları aşmak tamamen senin elinde. 😊 Önemli olan kalbine ve aklına güvenerek doğru kişiyi bulup, mutlu bir birlikteliği seçebilmen! Yaşın sadece bir sayı olduğunu unutma, önemli olan sevgi ve saygı dolu bir bağ kurabilmek. 🌸
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
Gizli Üye(30-35)10 ayBen 30 sevgilim 35 ve ciddi düṣünüyoruz. Iyi yanı bu yaṣtan sonra stress, kavga vs. çekemiyor insan ve daha mantık çerçevesi içinde ilerliyor, kavgalar uzun sürmüyor, trip atmaya kimsenin mecali yok. Daha çok kendi sağlığına, sporuna, iṣine ve birbirinizin mutluluğuna odaklısın. O yüzden evlilikde böyle geçer - tabi hasarlı insan hep hasarlıdır yaṣla alakası yok ama bilseydim bu yaṣımda böyle olacak- 20li yaṣlarımda erkekleri düṣünmez daha çok kendime odaklanırdım çünkü aṣk 30da güzel bence.
54 Yorumla- 10 ay
Hiç şaka yapmıyor musunuz?
Soran10 ayNe alakası var
- 10 ay
Ciddiyiz demişsin de o yüzden sordum 😎😎
- 10 ay
@Frankenstein16 ciddi iliski denince aklima gelen 🤣🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayİnsan 20’lerinin başlarına kadar ailesiyle yaşayıp yalnız bir hayat yaşama tecrübesi edinemeden geliyor. Ne zaman üniversiteye gidiyorsun orada yavaş yavaş yalnız hayat sürme tecrübeleri ediniyorsun. Mezun oldun, iş buldun, tek yaşıyorsun ve 35’e kadar böyle geldin diyelim. Zaten her şeyibi kendin yapıyorsun ve bunun için destek birisini aramıyorsun. Seni manevi olarak gerçekten yüksek tutabilecek birisini bulmak isteyeceksin bu da zor oluyor o yüzden zor gelebilir ama senin düşüncelerine hayatına denk birisini bulursan da çok kıymetli bir hayat yaşarsın
11 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle çok doğru ve anlamlı bir bakış açısı.
İnsan ailesiyle yaşarken çoğu şey zaten hazır sunulduğu için, yalnız yaşamanın getirdiği sorumluluklarla ancak o zaman yüzleşebiliyor.
O süreçte insan hem kendini daha iyi tanıyor, hem de hayatı gerçekten "kendi başına" yaşamayı öğreniyor.
Zaten her şeyini kendi başına yapmaya alışınca da, sadece "yalnızlığı gidermek" için birini istemiyorsun.
Dediğin gibi, ruhen seni tamamlayacak, seni yükseltecek, düşünen, hisseden, anlayan biri olmalı.
Böyle birini bulmak gerçekten zor ama bulunduğunda da hayat çok daha anlamlı ve huzurlu bir hale geliyor.
10 ayEvlilik zor değilde bu saatten sonra insan daha seçici olup kafa uyuşmazlığı oluyor yani biriyle evlilik değilde arkadaşlık dene çekebilecekmisin onu bir dene eğer olmuyorsa evliliği aklının ucundan bile geçirme. boş ver bende evlenmeyeceğim daha doğrusu evlenemeyeceğim umrumda bile değil.
10 Yorumla31 yaşımda evlendim bence tam da zamanıydı, evlilik genel olarak bence 30 dan sonra olmalı hem karakter tam oturuyor hemde maddi olarak insan ancak kendini tamamlıyor
30 YorumlaHayat bir piyangodur mutlu olanlar kazanır mutsuz olanlar ise tanrının unutulan çocuklarıdır Ask nasip kısmet olayı
Bende 47. yasindayim ve bekarım neylersin
Zor değil ama öncelikler
Algılar
Bakış açısı farkli oluyor bir aşamadan sonra11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKadın için çok zor. Değerli kadınlar varken 35 yaşını aşmış bir kadını kimse istemez, ancak kullanmak için değerlendirir. (Evleneceğim aşkım merak etme)
Gerçek aşkı yaşayanlar, toplumun yüzde kaçı: Sizce bu adil mi? - KizlarSoruyor023 Yorumla
Soran10 ay25 yasını geçince kadın değer kaybı mı yaşıyor ne saçma yıl 1900 li yılların başı değil kardeşim
Cevap sahibi10 ayBiyolojik gerçekler acımasızdır.
- 10 ay
senin kafa eskilerde kalmış o zaman sevgili dostum
- 10 ay
Değerli erkeklerde var 35 yaşını aşmış erkekleri kimse istemez ancak parasını yiyip kullanmak için değerlidir
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd offff en sevdiğim 40 üzeri zengin saftrik kullan at
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd yanılıyorsun 35 yaş üstü erkekler gayet kolay evleniyor 25-30 yaşındaki kızlar bile onlara talip oluyor ama 35 yaşındaki kadının evlenmesi zor gerçekçi olalım
Cevap sahibi10 ay- 10 ay
@Savas_Melegi ben senin hep erkek yanlısı yorumlarını görüyorum zor olmuyor mu kız hesabında sana binlerce yürüyen hemcinsin oluyor
- 10 ay
@mutlukurbagaa ahahahah bunu hak ediyorlar aslında:d go girl
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd ❤️
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd erkek yanlısını hangi yorumumu gördün? Algılamak istediğin gibi algılama. Has be has kızım 👊🏻
- 10 ay
anlaşılmıyo dediğin goruynmuyo engeli kaldır oyle yaz
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd erkeğin 40’tan sonra üremesi asla bitmez kadının üremesi 35’te yavaşlamaya başlayarak biter erkek 60 yaşında bile baba olabilir ama kadın 60 yaşında anne olamaz. Daha 20 yaşındayım 35 yaşındaki adamla işim olmaz ama gerçekçi olmak gerekirse 35 yaşındaki kadının hamile kalması bu devirde zor çünkü gdolu gıdalar kısırlaştırıyor ama erkekler öyle değil
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd mutlu kurbağa sen bana yazıyorsun ama yorumların bende görünmüyor o yüzden kendi kendine konuşma
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd ben hiçbir yaşta baba olamam çünkü erkek değilim :) yumurtalarını donduran bir kadın 40-45 yaşına kadar anne olabilir 70’te mümkün değil ama erkeğin tedaviye ihtiyacı kalmadan kadının menisi yok sanıyorsun ama var dinen de bilimsel olarak da var hz Muhammet kadının meni yoksa çocuğunu kendisine nasıl benzer demiş gdolu ürünler yumurtalıklara ve rahime zarar veriyor bu yüzden kadının hamile kalmasını zorlaştırıyor erkek üreyemezse Türk soyu biter diyen birisi olarak bilimden bahsedemezsin çünkü senin sandığının aksine bilime göre anne de çocuğa gen verir bu yüzden anne eğer Türkse Türk soyu bitmez.
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd kadının ilerleyen yaşlarda anne olmak için yumurtalıklarını dondurmasına ihtiyacı var ama erkeğin hiçbir şeye ihtiyacı yok 80 yaşında bile tedavisiz baba olan erkekler var Orkid marka pedler tavuklar kadında kısırlık yapıyor
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd kuzenim 33 yaşında kocası 40 yaşında adamda sorun yok ama kuzenimin 4 senedir çocuğu olmuyor çünkü kadınların üremesi biter ama erkekler sonsuza kadar üreyebilir
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd erkekler cok ezik ya
- 10 ay
Bir şeyler uydurmuşsun ve buna bilim diyorsun😂😂😂 kendini kandırıyorsun ama benim gibi bilgili birini asla kandıramazsın kadınların 35’ten sonra kısır olduğunu erkeklerin her yaşta üreyebildiğini herkes bilir zaten
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd asıl senin 10 senen kalmış 32 yaşına girince yumurtalıkların çalışması yavaşlar gdolu ürünler yumurtalıkların çalışmasını yavaşlattıığı ğçin kısır yapar 35 yaş üstü bir kadın olsa olsa anca birinin ikinci şansı olur 35 yaş üstü erkek 35’ten küçük kadınla evlenmek ister çünkü 35 üstü kadının işi bitmiştir bu herkesin bildiği bir gerçektir yaşlı erkekler hiç tedavisiz baba oluyor ama 30 yaşındaki kadınlar tedavi oluyor anne olmak için
- 10 ay
35 yaş üstü kadınla sadece çocuklu erkekler evlenir annem çöpçatan ordan biliyorum yaşı almaz onu
- 10 ay
Okumuyorum artık
Cevap sahibi10 ay
- Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı.
10 ayBirisi şey demişti
Evlilik ya ergenlikte
Ya delilikte yapılır
35 den sonra zor olmaz ama evlenmek istemezsin belki.. Hayatın düzenim kurulmuş olacak çünkü10 Yorumla
10 ay35 yaşıma kadar beklediysem bu yalnızlığı güzel biriyle taçlandırmam gerekir. Vardır bir bildiğim diye düşünürüm 😅. Zor değil sadece sabit alışkanlıklar sıkıntı yaratabilir.
10 YorumlaBiyolojik olarak artık zorlaştı. Kadınlar erken menopoza giriyor artık. Tabi hemen hemen her erkek çocuk istediğini varsayarsak çocuk doğurma özelliğini artık kaybetmiş bir kadınla evlenmeyi herkes istemez.
22 Yorumla- 10 ay
Erkeklerde artık erken andropoza giriyor ona bakılırsa. Çoğu erkek 40larında evlenmeye kalkıp 25lik alınca çocuk sahibi olamıyor çocuğu olmuyor erkeklerin 40tan sonra bozulmuş gıdalar sadece kadınları bozdu kısır bir erkeğide kimse istemez
- 10 ay
35 yaşında anne olan tanıdığım bile var.
20li yaslara göre daha zor tabi ozamanki düşüncelerinle simdiki düşüncelerin isteklerin aynı degil daha cok mantığın ön planda. Zaten biraz daha mantığını devreye sokarsan hic evlenmezsin en güzeli🤭😅
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha zor ama bu biraz da bakış açısıyla ilgili çünkü bu yaşta bazen insan sık eleyip dokuyor ama bazen de biri çıkarsa hemen evlenicem de diyorsun.
Kafa olarak da çok daha hazır olabiliyor bu yaşlarda.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu yaşta mantık daha ön planda oldugu için insan daha seçici oluyor duyguları daha kullanıyor daha az sevgi hissediyor (karşı taraftan) zor ama imkansız degil olursa da çok saglam olur diye düşünüyorum
10 Yorumla
10 ayHayatım git sperm bankasına at bir tane kendine boş ver kocayı zaten niye evlenirsin ki
20 YorumlaBence kadın için avantaj bekarlık. Çocuk derdin yok, muhtemelen bulacağın adam narsist bir adam olacak. Siz kadınlar daha detaycı olduğunuz için odun birini yontarken senelerinizi harcıyorsunuz.
00 YorumlaEvlilik adı üstünde önemli olan sen sen sen ve erkeği iyi tanıman lazım sen gerçekte rahatsan özgür ruhluysan evlilik seni hirpalayabilir soruyu sen kendine sor ben evliliğe hazır miyim diye Evlilik basit olay değil unutmaaaw
00 Yorumla
10 ayben 30 yaş üstü kadınlar bakmıyor bile oradan hesap hep nedenlerini yazmak istemiyorum çok yazdım 🙄
00 Yorumla
10 ayNeden zor olsun her ilişkinin ikilinin enerjisi başkadır bunun yaşla bir ilgisi yok. Şu olabilir, yaş ilerledikçe bu kadar beklemeye olacaksa daha iyisi diye bir düşünce ki bu da kişilerle ilgidir yaşla yine ilgisi yoktur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayKültür ve kafa uyumu varsa hiç ve asla zor değil.
Önemli olan o uyumu bulabilmek10 Yorumla
10 ayHayır değil benim kuzenim 37 yaşında evlendi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayZor insan seçici oluyor ve duygu yerine mantık devreye giriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİnsan olgunlaştıkça, yanlızlığa alıştıkça kriterleri artabiliyor. Bu da evlilik ihtimalini zorlaştırabiliyor.
20 YorumlaAşkın yaşı yoktur ne zaman aşık olursan sevdiğini anlarsan evlenirsin sıkıntı yok ama herkese Allah düzgün çifte bu erkek için bir de kadın için fark etmez
00 Yorumla
10 ayNe yazık ki ön yargılar çok oluyor biz erkeklerde de 30dan sonra evlenenler için bu zamana kadar niye evlenmemiş acaba bi kusuru mu var diye ön yargı oluyor
07 Yorumla- 10 ay
Niye öyle diyosun belki de çok seçiciler. İlla kusur mu olması gerekiyor
- 10 ay
Genel demedim ama böyle bi ön yargı yayginlaşmiş
- 10 ay
Ön yargılar önemsiz
- 10 ay
Genellikle 20lerde çocuk bakmak istemiyoruz.
- 10 ay
Zaten o yaşta çocuk yapanın aklına acıyorum yapmasınlar zaten
- 10 ay
E 20lere böyle diyorsun 30larda da ne yaşadılar diyorsun 40ı mı bekleyeyim
- 10 ay
@MaviDondurma_ evet yani sen de kendinle çelişiyorsun
10 aySirtinda taş mı taşıyorsun 😂 zor olan nedir?
20 Yorumla
10 ayKadın için zor çünkü doğurganlığı azaldığından dolayı 35-40 yaş arası erkekler 35 yaş altı kadınları tercih ediyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ay35 yaşında evlenebilirsin veya boşanabilirisn toplumun kurduğu tabulara uymak zorunda değilsin. İstediğin yaşta isteğini yapmak da özgürsün
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayamaaaan armutun sapı üzümün çöpü derken zaman su gibi aktı geçti
bu saatten sonra da kimsenin nazı çekilmez bea
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı. Evlilik çok genel bir kavram. Evlilikte neyin zor olup olmadığını öğrenmek istiyorsunuz? konuya göre cevap vereyim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seçicilik artar bu anlamda zorlasabilir. ama daha ne istediğini bildiğin yastasin bu anlamda da iyi.
00 Yorumla
10 ayZor demeyelim de, farklı olabilir. Beklentiler oturmuş oluyor, esneklikler azalabiliyor. Ama doğru kişiyle her yaş güzeldir! 💍✨
00 Yorumla
10 ayValla 20li yaşlarda buldun buldun, bulamadın, geçmiş olsun. Çünkü 30dan sonra rahata alışınca evlenmek zor gelirmiş. Duyduğuma göre
03 Yorumla- 10 ay
20li yaşlarda da çocuk bakmak istemeyoruz çoğu kişi bakamıyor zaten annelik doğuştan gelmez kabiliyet lazım
- 10 ay
Evet öyle zaten ben de bu yaşlarımda evlenmeyi düşünmüyorum ama otuzlu yaşlarda da çocuk bakmak zor inan. Çocuk bakmak evet sabır ve kabiliyet gerektiriyor dediğin gibi.
- 10 ay
20lerde hiç çekilmez. Enerjin var gezeceksin tozacaksın
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. 30 a yaklaştım bence şimdiden zor gibi artık yeni birini tanımak gerçekten aşık olmak saf bir şekilde sevilmek imkansız geliyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. doğru kişiyi bulabildikten sonra evlilik her yaşta kolay ama doğru kişiyi bulamadıktan sonra her yaşta zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır. Ama evlilik için acele etmeyin derim. Olgun insanlar daha doğru karar verebiliyor. Uyumlu partner, arkadaş, eş daha önemli, yaş değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayZengin playboy, züppe badboy, zampara mafya üçlüsü her yaşta her kadını elde eder istediği yaşta istediğiyle evlenir. Diğer adamlara gençken erkendir evlenilmez diyen malum cinsiyet yaşlandıkları zaman da çok geç kalmışsın der. Kadın budur.
00 YorumlaSevdiğin adamı bulunca kaçırma, nasip kısmet deyip kestirip atma. Etrafta çok vardır deyip, yanındakini atma.
01 Yorumla- 10 ay
Zaten ondan kaybediyorlar..., " Daha iyisi çıkarsa..." hesabına ömür geçiyor...
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
10 ayZor. Tahammül kalmıyor , kimseye minnet etmiyorsun.
Sevmeyi de sevilmeyi de artık görmezden gelebiliyorsun00 Yorumla Artık yaş fark etmeksizin evlilik zor düzgün birini bulmak zor buldun maddi imkanlar her şey zorlayıcı
00 Yorumla
10 ayYooo bence değil görmüş geçirmiş biri olursun karşındaki de keza aynı şekilde ruh eşini bulur evlenirsinn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayZaten evlenmek zorlaşacak iklim kanunuda onayladılar tek tip cinsiyet olacağız bu gidişle kadınlar eril gibi erkekler dişil gibi olacak yapay yiyeceklerle
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
10 ayAnlayış ve uyum olduktan sonra zor değil 🦋🍀🌻🌿
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 10 ayYaşla hiçbir alakası yok. Burada atıp tutanlara bakma.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Gezdim tozdum cluplardan çıkmadım şimdide evleneyim diyorsan evlenme sen abla böyle daha iyi
00 YorumlaBence o kadar umutsuz olmayın nasip kısmet bazı şeyler :)
00 Yorumla
10 ayBence zor değil o yaşlarda yım ve tam zamanı diye düşünüyorum bu yaşların
00 Yorumla
10 ayİlk evlilik mi oluyor bu arada bilgisini verir misin? Ona göre cevap vericem
00 Yorumla
10 ayŞimdiye kadar neden değil?
Zor değil de, çok değer görmezsin, kapı artığı gibi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. O yaşa kadar evlenilmediyse sonra hiç olmasın bence.
00 YorumlaHer yasta zor onemli olan onu gecirecek birini bulmak o zaman kolaylasıyor
00 Yorumla
10 ayTabiki daha zor olur buda soru mu? İmkansız değil örnekleri vardır elbet ama çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aykendi adıma evet zor çünkü 30 yaş üstüne bakmam. 25lik kızlar bile patatesleşiyor ayrıca geçmiş ilişkilerle psikolojileri gidiyor onlarla evleneceğime bekar kalırım kafam rahat olur
05 Yorumla- 10 ay
25lik erkekler domates oluyor şişmiş suratlarını gizlemek için sakal bırakıyor 😄 her zaman kendimden küçüklere bakarım daha sağlıklılar erkekte yaş aldıkça hasar kaydı artar
Cevap sahibi10 ay@Kdodkdkdkdmd sen gt yaığıyla konuşursun ama kendinden küçükler bebek gelir biz ciddiyiz ve uyguluyoruz da
Cevap sahibi10 ay@Kdodkdkdkdmd kesin öyledir tam tersi 25+ kadınlar şişman ve yüzü dağılmış ben kaslı fit atletik biriyim bir erkeğin böyle olması çok kolay tembel olmasınlar
- 10 ay
Valla nerede 25 üst erkek görsem yüzü patates gibi kızarmış dağılmış şişko erkekler ben zayıf fit bakımlı biriyim çoğu kızda benim gibi bizim için çok kolay zayıf olsak yeter ama erkeklerde böyle şans yok testosteron yaşlandırıyor:d
- 10 ay
25 yaş üstün tercih etmiyorum şahsen tipi kaymış oluyor çoğunun erkeğin 20lik olanı makbuldür iyisidir
10 ayTürkiye de evlilik zaten zor.35 yaşından sonra daha zor oluyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
10 aySeçici oluyorsun özellikle erkekler Kadınlar acele hemen olsun modunda
00 Yorumla
10 ayAşk evlilik hala olur ama, nikah memurundan önce muhasebeciyle gorusmek gerek. her şey bundan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayGeercekten de zor. İnsanlar farkli gozle bakiyor. Hicmi evlenmedin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayDeğildir son yıllarda evlilik yaşı yükseldi ve çoğu kişi git gide evlenmek istemiyor
00 Yorumla 15 20 yaşındaki çocuklar nerden biliyor 35 yaşında nelerin zor ya da kolay oldugunu
00 Yorumla
10 ayHayır doğru kişiyi bulduğun zaman evlilik için yaş farketmez. Gayet dengeli bir evlilik yaşarsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı.
10 ayAyın 10 nda 36 Olcam Daha Evlenmedim Evlenmeyi Düşünmüyorum Da
038 Yorumla- 10 ay
Neden
- 10 ay
Bilmem Ya Ben Mücadele Etmedim ya da Benim İçin Mücadele Edeni Göremedim Ondan Sonra Zaten Uğraşmadım Ve Uğraşmıyorum Kimseyle Nasipte Varsa Olur Bişeyler Onada Karşı Gelmiyorum Bide Yanlız Yaşamanın Getirmiş Olduğu Bazı Duygular Var Öyle İşte
- 10 ay
Yanlız yaşamak güzelmi
- 10 ay
- Yönleri De Var
+ Yönleri De Var
Bazen Sıkılıyorsun Bir Buhrana Kapılıyorsun Bazende Oh Be Ne Güzel Diyorsun - 10 ay
Oh beee😂🤙
- 10 ay
Noldu 😁😁🤷🏻♂️
- 10 ay
Bende yanlızım kendimi motive edeyim bari 😂
- 10 ay
İyi Et Bari 🙂🙂
7-8 Seneden Beri Yanlız Yaşıyorum Ben Alıştım Yani Bu Rutine - 10 ay
En azından karışan yok😄
- 10 ay
Tabi Ki De Karışan Yok Bazen Diyosun Ama Kendi Adıma Diyorum Keşke Karışan Olsa
Sonra Aman Diyorum Salla Yolla 🙂🙂 - 10 ay
😂😄😄😄
- 10 ay
Belki karşına güzel bir insan çıkar
- 10 ay
Bak şu an Karışan Yok Yemeğimi Yedim Bulasigimi Yıkadım Tek Başıma Oturuyorum Deniz Havasının Tadını Çıkarıyorum 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🙂
- 10 ay
Bilmem Belki Çıkar Seninde Çıksın Karşına Güzel Birisi Ben Pek Düşünmüyorum Ama Nasip Dediğim Gibi Çıkarsa Belki Dusuncelerim Değişir
- 10 ay
Oh kebap... e çay yokmu?
- 10 ay
Evet bilemezsin belki çıkar 😄
- 10 ay
Var Çayda Var Ama Şekersiz Bi Kahve Yaptım Bide Sigara Çay Birazdan Buyur Gel 🙂
- 10 ay
Çıkmasını İstersen Çıkar Tabi İstemen Önemli
- 10 ay
Afiyet olsun sigara bırak ya sağlıksiz
- 10 ay
Belki biz belamızı arıyoruz çıkmasını istemiyoruz 😂
- 10 ay
Bilmem Sigarayı Bırakmayı Hiç Düşünmedim Halâ Da Düşünmüyorum Lise Yıllarından Beri İçerim Evet Sağlıksız Ama
- 10 ay
Belanı Ariyorsan Bulurdun Emin Ol 🙂😉
- 10 ay
Evet sağlıksız belli etmez başta sen mesela koşsan koşabilir misin rahatça yoksa göğüsün sıkışır mı?
- 10 ay
E sende haklısın valla ne ararsak onu buluyoruz niyetimiz temiz olmalı 😅
- 10 ay
Koşmak Mı Ne Zaman Koştum Hatırlamıyorum Ki Yürüme Mesafesine Bile Araba ile Gittiğimiz İçin Koşmayı Bırak Yürümeyi Unuttum 🙂
- 10 ay
Temiz Mi Peki Niyetin 🙂🙂
- 10 ay
Niyetimi anlamaya çalışıyorum.. bir şey sorcam biz insanlar küçükken gördüğümüzü mü yaşamak isteriz büyüyünce?
- 10 ay
Günaydın Niyetini Tam Olarak Ne Zaman Anlayacaksın
Sorun Beynimi Yaktı Tam Anlayamadım Valla 😃 - 10 ay
Küçükken her şey Daha Masum Günahsız Olduğu İçin Büyüyünce De Aynı Şekilde Olacağını Düşündüğümüz İçin Ve Aklımız Başımıza Gelmeye Başladığında Hayatın Küçüklük Yaşlarında Toz Pembe Olmadığının Farkına Varınca İşler Değişiyor
- 10 ay
Günaydın
Niyetim doğru düzgün bir hayat yaşamak. Benim olan hayatı güzelce yaşamak?😃 - 10 ay
Ama büyüdüğümüzde eş seçerken ailemize benzeyen biri istiyoruz sanki? Sence?
- 10 ay
Tabi ki De Benim Olan Hayatı Kendi Doğrularimla Güzel Mutlu Bir Şekilde Yaşamak İsterim Sonuçta Bu Dünyaya 2 Kez Gelmiyoruz Niyetin Güzelmiş Sevdim Niyetini Kendin İçin İyi Olanı Düşünmeni 🙂
- 10 ay
Ya Eş Seçerken Ailene Benzeyen Birisi Durumu Şöyle Şimdi Ailemiz Bize Yaşımız Kaç Olursa Olsun Sahip Çıkıyor Yanımızda Oluyor Destek Oluyor Ve Aileyle Beraberken Hani Güven Huzur Mutluluk Duygusu Oluyor Ya İşte Eş te De Durum Aynı Şekilde Bence
- 10 ay
Teşekkür ederim ümit 😊
- 10 ay
Güven huzur ve mutluluk hissini yaratan şeyler nedir peki?
- 10 ay
Rica Ediyorum Tanimasamda Mutlu Olmanı İsterim Sonuçta Her İnsanın Hakkı Mutlu Olmak
- 10 ay
Sevgi Saygı Sadakat Bence Bu Saydıklarım Klasik Klişeler Olabilir Ama Klasik Kalıplaşmış Klişeler Her Zaman Doğrudur Bence
- 10 ay
Hayatının Kaçıncı Sayfasındasin Sen Ne İstiyosun Hayattan Kendin İçin Geleceğin İçin Herşeyi Sorgula Kendin İçin Güzel Olan Doğru Olanın Kararını Verirsin Zaten
10 ayBiraz zorlaşir eş bulmak aday bulmak zorlasabiliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (214)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne