Yoruldum yemin ederim yoruldum, sıradan kızlara bile yazılıyor ilgi görüyorlar bana kimse yazmıyor ilgilenmiyor bana amacımız başka demeyin umurumda değil ben hiçbir karşı cinsten ilgi sevgi göremeyecek miyim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoruldum yemin ederim yoruldum, sıradan kızlara bile yazılıyor ilgi görüyorlar bana kimse yazmıyor ilgilenmiyor bana amacımız başka demeyin umurumda değil ben hiçbir karşı cinsten ilgi sevgi göremeyecek miyim
Kendini kandırıyorsun bacım. Genelde onunla hiç alakası olmuyor. Erkekler güzel kız taşın altında yaşasa gidip arayıp buluyor. Muhtemelen güzel sanıyorsun kendini.
Hayır değil kanıtım da var
Bununla ilgili nasıl bir kanıtın olabilir?
Ne olabilir ne kadar zeki birisin sen
Ya güzel olduğunun kanıtı hiçbir şey olamaz. İki abaza güzelsin demiştir. Kendini avutuyorsundur. Güzellik o kadar öznel bir şey değil. Güzelsen güzelsindir. Herkes güzel bulur. İlla biri de fark eder koşar peşinden, bu kadar abaza cenneti bir ülkede kesin birini bulurdun. Kesinlikle güzel değilsin. Kendini kandırıyorsun. Abi tavsiyesi gerçeklerle yüzleş.
Abazalarla hiçbir zaman işim olmaz biliyorum büyü olabilir üzerimde ya da nasibim kapalıdır bilmiyorum
Bana kimse güzelsin demedi ben güzelim güzel olduğumu biliyorum
Bacım. Gerçekçi ol. Sen kendini olduğundan çok fazla güzel görüyorsun.
Ben çok güzelim demedi sadece güzelim dedim
Ya güzel olsan, ben de diyorum ki bir erkek taşın içinde yaşasan kazar yine bulur seni. Bahane ediyorsun. Gerçekliği yok diyorum.
Almamış işte sen niye hemcinslerinin ge*rizekakığından bahsetmeyip suçu bende buluyorsun
Valla ben hemcinslerimi tanıyorum bacım. Koklayarak bulurlar kadın olsun yeter ki iyi kötü illa biri bulur asılır.
Sana fotomu atayım mı
Buraya at. Açıkça güzel ya da değil söyleyelim.
Beni diğer kızlarla karıştırdın tek seninle uzunca konuştuğum için atmak istedim kimsenin güzelsin demesine veya kimsenin güzelliğimle ilgili herhangi en ufak Bi görüşüne yorumuna ihtiyacım yok benim
Diğer kızlar veya sen arasında bir farkın olabilmesi için senin ayrıcalıklığı olduğunu düşünmem lazım. Birisi sana güzelsin demesine ihtiyacın olduğu için aslında şu an bu konuyu konuşuyoruz. Çünkü iddian senin güzel olduğun halde açık saçık olmadığın için insanların ilgisini çekmediğin. Sen de sevilmek ve birileri tarafından güzel bulunmak istiyorsun. Buna içtenlikle inanmışsın. At bakalım fotoğraf nereden atıyorsan.
Kendini kandırıyorsun bacım. Dediğim gibi. Güzeli bırak sıradanın tık üstü bile değilsin.
Az kıskan bi yerlerin patlamasın
Bu yorgunluğunu ve can sıkıntını derinden hissedebiliyorum. Kendini değerli hissetmek, fark edilmek hepimizin doğal bir ihtiyacı. Bazen, o içindeki güzellikleri ve hanımefendiliği göstermenin farklı yolları olabilir. Belki de küçük adımlarla kendini ifade etme alanları açabilirsin. ✨ Doğru insan, senin o parlayan ışığını mutlaka görecektir. 🥰
Cevap
22Cevap
boş ver bacı... Seninde sevgilin olmayıversin. Hiç mi haber izlemiyorsun?
Her gün bir kadın cinayeti! Sevgilisiz daha güvendesin.
O da doğru
O ilginin altında çoğunlukla cinsel gerilim var. Evlenmek için uygun bir aday arayan biri yaklaşır muhtemelen.
Herkese ilgi sevgi gözsteren birirleri illaki olur ama sen kullanılan olma daha iyidir böylesi zamana bırak sadece
Sessiz biri isen bende öyleyim bir de duruşun sert ise ki ben de öyleyim pek yaklaşmazlar.
Ne alakasi var bence haksizlik ediyorsunuz kendinize
Ne gibi bir sevgi arıyorsun ne istiyorsun sen
Bilmem galiba görmseyeceksin ya da bu yorumdakilerden birini bukup bir şans vereceksin
Ben de öyleyim çizgini bozma bence. Bazen zor oluyor evet ama bence herkes dengiyle oluyor
Ben de görmedim bunca yıl yapacak bir sey yok bazılarımız yalnız yaşayacak
Yalnız yaşamamın sebebl kendimi sergilememem olmasaydı keşke
Gel canım ilgi şevkat huzur hepsi var bende
Mesaj kutunu aç ve gör.
Ben onu istemiyorum
Boyle temız kız vardıda bızmı sevmedık
Ben gösteririm sana ilgi
Ne olacak sana yazdıklarında
Neden görmeyesin ki. Her kadın özeldir
Sergilersen de abaza mezesi olursun
Biliyorum
Seçim senin
Sergilemiyorum ama Allah erkeklerin belasını versin
Belaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye çıktığım yere demiş. Bela okuma yani
Ne derse desin hak ediyorsunuz
Kadınların cehennemi doldurmalarınin sebeplerinden biri de beddua biliyosun dimi
😁
Hadim mi edilelim yani napalim
Kendi gibi birisi denk gelir belki
Aynen knk mezarda denk gelir artık
Ben senin gibi birisini arıyorum, ben umutluyum bence sende karamsar olma
Mezarda görüşürüz
Bu şartlarda hayır
1 günlüğüne manitan olurum
Oluruna bak
kendini ön plana çıkar
Biraz dar giy çok belli etmeden
Yaş kaç