Aşk İlişkileri Cok güzel olmama rağmen yazan kimse yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor cidden kendimi övmek icin söylemiyorum herkes estetikli sanıyo beni öyle bir güzellik ama yazan yok.. sizce neden napiyim bende mi çirkin olayım Güncellemeler+1 yıl instagramdan bahsediyorum Cok güzel olmama rağmen yazan kimse yok? Cevapla Estetik Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. yüz vermezsin diye yazmiyolardir eger gercekten o kadar bi güzelligin varsa bu kiz bakmaz diye düsünüyolardir 1 1 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Tipik türk hatunu klasiğidir de ondan. Anca ego tatmini.. icraat yok. Yorumla
atszzz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Erkeklerde böyle garip işte. Çirkin diye nitelendirilen kızların dmleri doldururlar. Aradıklarını bulamayacaklarını düşündüklerindendir. 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ya hezeyandasın 😂 ya da cidden cekinilecek pozisyondasın ki.. öyle olsa bile daha özgüvenli kişiler yazar 😂 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cesaret edemez insan çok güzel olduğun İçin Şöyle bişi düşünür bana mı bakacak bu kız bakmaz abi yok ya kesin sevgilisi vardır 0 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl İnstagram verirmisin bana Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Merak ettim şu an aşko foto atsana bi gerçekten öylemisin 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Belki görünüş degilde sıkıcıdır ilgi çekici degildindir belki 0 0 Yorumla
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Profilin gizliyse iletişim kurmak istemeyeceğini düşünüp yazmıyor olabilirler. 0 0 Yorumla
ᴅᴇʀʙᴇᴅeʀ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kimbilir neden yazmıyorlar..Mutlaka bir sebebi vardır. 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Kız ne alaka cirkinlikle güzellikle pek alakası yok bu dikkat çekip gözleri üzerine çekmekle alakalı 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Instagram da erkekler yazınca sanki cevap veriyorsunuz 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bana da yok yazanin fotosu yok görmüyorum etmiyorum ne yazayım sana yani 0 gönderi 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Soruda bile gizlemişsin nasıl yazmamızı bekliyorsun, telepatiyle mi? 0 1 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Ne farkeder buradakiler rezil de instadakiler vezir mi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yolda görsem yazardım sana ama instagram sevmiyorum çünkü kız benim iriliğimi ve özgüvenimi farketmiyor sanalda 0 0 Yorumla
Aliktr_00 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Niye yazsınlar ki? Biz şikayet etmiyoruz kızlar bize yazmıyor diye. Siz niye şikayetçisiniz ki? 0 0 Yorumla
NicksizAdam99 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Güzel kızlara yazan ortalama tiptekilere göre daha az çünkü bu güzel beni reddeder korkusu yaşıyor olabilirler 0 0 Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Instagramdan mi yazan yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Danger97 +1 yıl Mesela ben ınstagramda hiç dmden yazmıyorum. hicbir kıza Yorumla
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. noluyo çok güzel olunca? 0 0 Yorumla
sipscreal Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Yazsan abaza yazmasan başka bir dert 0 0 Yorumla
FreePowerFull Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl güzel olana utanıyorum belki çoğu kişi öyledir 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kalbin güzel değil demek ki 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. guzel oldugu icin insanlara yazilmiyor ki 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Fazla güzelsen de kimse şansını denemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Egoistlik seviyem 0 2 Yorumla NameDisturbed +1 yıl Kız düzgünce bir soru sormuş ego nerede tam olarak? Yorumla Soran +1 yıl @NameDisturbed aynen ego bunun neresinde tam olarak pardon Yorumla
Astare__ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Güzellikle olmuyor bazı şeyler bu da onlardan biri 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. demekı deyılsın 0 1 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl cırkın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
yüz vermezsin diye yazmiyolardir eger gercekten o kadar bi güzelligin varsa bu kiz bakmaz diye düsünüyolardir
Tipik türk hatunu klasiğidir de ondan. Anca ego tatmini.. icraat yok.
Erkeklerde böyle garip işte. Çirkin diye nitelendirilen kızların dmleri doldururlar. Aradıklarını bulamayacaklarını düşündüklerindendir.
Ya hezeyandasın 😂 ya da cidden cekinilecek pozisyondasın ki.. öyle olsa bile daha özgüvenli kişiler yazar 😂
Cesaret edemez insan çok güzel olduğun İçin
Şöyle bişi düşünür bana mı bakacak bu kız bakmaz abi yok ya kesin sevgilisi vardır
İnstagram verirmisin bana
Merak ettim şu an aşko foto atsana bi gerçekten öylemisin
Belki görünüş degilde sıkıcıdır ilgi çekici degildindir belki
Profilin gizliyse iletişim kurmak istemeyeceğini düşünüp yazmıyor olabilirler.
Kimbilir neden yazmıyorlar..
Mutlaka bir sebebi vardır.
Kız ne alaka cirkinlikle güzellikle pek alakası yok bu dikkat çekip gözleri üzerine çekmekle alakalı
Instagram da erkekler yazınca sanki cevap veriyorsunuz
Bana da yok yazanin fotosu yok görmüyorum etmiyorum ne yazayım sana yani 0 gönderi
Soruda bile gizlemişsin nasıl yazmamızı bekliyorsun, telepatiyle mi?
Ne farkeder buradakiler rezil de instadakiler vezir mi?
yolda görsem yazardım sana ama instagram sevmiyorum çünkü kız benim iriliğimi ve özgüvenimi farketmiyor sanalda
Niye yazsınlar ki? Biz şikayet etmiyoruz kızlar bize yazmıyor diye. Siz niye şikayetçisiniz ki?
Güzel kızlara yazan ortalama tiptekilere göre daha az çünkü bu güzel beni reddeder korkusu yaşıyor olabilirler
Instagramdan mi yazan yok
evet
Mesela ben ınstagramda hiç dmden yazmıyorum. hicbir kıza
noluyo çok güzel olunca?
Yazan olunca ne olacak fksjd
Yazsan abaza yazmasan başka bir dert
Ciddi ilişki istiyoruz artık
İnstani Verde yazalım 😅😅
güzel olana utanıyorum belki çoğu kişi öyledir
Kalbin güzel değil demek ki
guzel oldugu icin insanlara yazilmiyor ki
Fazla güzelsen de kimse şansını denemez
Egoistlik seviyem
Kız düzgünce bir soru sormuş ego nerede tam olarak?
@NameDisturbed aynen ego bunun neresinde tam olarak pardon
Bu ben değil mi
Yazsam cevap verirrmisin?
Görmek lazım
evet kesin
Utanıyorlar knki
Güzellikle olmuyor bazı şeyler bu da onlardan biri
Yapma beee
Ciddimisin sen burada kesin yazarlar 😂
demekı deyılsın
cırkın
Ben yazarım sana