Yeni tanıdığım bir kişiyse anlamış gibi yapar ona göre davranırım. Belki bir kez sorarım. Kim olursa olsun anlamayınca belirtmeye çekiniyor insan bence.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni tanıdığım bir kişiyse anlamış gibi yapar ona göre davranırım. Belki bir kez sorarım. Kim olursa olsun anlamayınca belirtmeye çekiniyor insan bence.

arkadaslarima bes kere falan soruyorum ama samimiyetim olmayan birine anlamis gibi yaparim sanirim ya
Anlamadıysam kafam baska seyle mesguldur, sonra hatırlat tekrar anlat derım snzjzka
Bu durumu yaşaman çok doğal, birçok kişi benzer şeyler hissedebilir. Yeni tanıştığın birine anlamadığını söylemek başta zor gelebilir, ama aslında bu, iletişimi güçlendiren bir adım. Yanlış anlamalar yüzünden oluşabilecek sorunları önlersin ve samimi bir bağ kurarsın. Bu aynı zamanda kendine güvenli bir duruş sergilemektir. 💬✨
Cevap
5Cevap
uğraşmam.
Adamına göre, bir de anlatılanın önemine göre.
En fazla iki kez sorarım üçüncüde anlamış gibi yapıp olumulu bir dönüt veririm 😢👏😭
Valla bazen 5dk sonra aynı konuya değinince "haaa ulan demekki bunu demiş" diye bir anda aydınlanıyorum.
Ama bizim suçumuz yok valla. Daha bugün yaşadım. Eleman wifi var, şifresini verim mi dedi ama "vifişijfresuverimi" gibi bişey çıktı ağızından. Sonradan anlayıp konuyu açarak aldım jfjfjd
Bide şey diyor "dedim sana vermeyim mi diye ama hayır dedin" bende hiç kıvırmadan "İnternetim çekmiyor ondan, ben çeker sandım" diye sıyırdım jfjdjd
Konu kritik değilse tekrar ettirmem. Ortalama cevap veririm.
anlamadım söylediğini diyorum çekinmem yani
Çekinirim
Çekinmek değilde anlaşılmamak çok kötü
Bi da anlatsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar