Birine ah ettiniz ve belasını bulduğunu gördüğünüz oldu mu
27 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bela okudum doğruysa bulmuş yani senaryo yazmadıysa öbürü dersek hedefine yine ulaşamadı çünkü ben hem tecrübeliyim hem dersler aldım hem de yüz hafızam iyidir bunu bilirdim insanları tanırdım görsel hafızamın iyi olduğunu bilmiyordum zaten uyarıldım kuzenin yardakçısı 4. yol kesince baya bakışma oldu gòrsel hafızayla eski anıyı gördüm şüphelendim sezdim o an sinirli baktım tuzağı bozdum bozunca plan kuruluyor ne yapsak etsek onu kötü duruma düşürsek ben sosyal biri de değilim düşünüyorlar eskiden korkuttuğum yerde korkutayım aşık rolü yaparım yukarı kata gelir korkutup sustururum sonra ne oldu? ben bu konuda tecrübeliyim baya göz temasından anladım oyunu zaten şüphelenmiştim tuzağa düşmedim düşseydim susturulacaktım kimse bilemeyecekti Allah izin vermedi bu yüzden travmanın yine acısını çekince bana bilgiler verdi daha fazla bilgilen hatırla ona göre dikkatli ol sorularımın cevapını aldım 31 ve 32 yaşında
Birine karşı çok kırıldığında, içten gelen o yoğun 'ah' etme hissini sanırım herkes bilir. Elbette hayatımda böyle duygular yaşadığım oldu. Genellikle zamanla, o kişinin yaptıklarının bir şekilde kendi sonuçlarını doğurduğunu ve bunun, evrenin ya da yaşamın doğal bir dengesi olduğunu gözlemledim. Ne ekersen onu biçersin derler ya, öyle diyebiliriz. 🌱
Cevap
6Cevap
öyle belasını buldu ki ben düzelsin diye dua etmeye başladım. o kadar canı yanmıştı
İyi dilek diledim inşallah evlenir
Kimseye beddua etmem
hakeden oldu ama mutluluklar diledim
Evet oldu. Kesin haklıysam derim ederim.
evet beddua ettiğim kisinin sakat çocukları oldu
Evet oldu
Oldu
Olmadı kimse o kadar umrumda değil
Yok olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?