Teknoloji bizi birbirimize mi bağlıyor, yoksa hayattan mı koparıyor dersiniz?
Görünen o ki ekranlar bize zaman kazandırmak yerine ömrümüzden çalıyor...
Bir gün telefonlar tamamen ortadan kalksa, sizce insanlar daha mutlu mu olurdu, daha yalnız mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Teknoloji bizi birbirimize mi bağlıyor, yoksa hayattan mı koparıyor dersiniz?
Görünen o ki ekranlar bize zaman kazandırmak yerine ömrümüzden çalıyor...
Bir gün telefonlar tamamen ortadan kalksa, sizce insanlar daha mutlu mu olurdu, daha yalnız mı?

Cevap
13Cevap
Yani ekran çalmıyor bende mahvetmiyorum sadece rölantiye aldım bekliyorum
Ekrana biz bağımlı olduk istersek uzam durmak elimizde gadası
Doğruyu söylemek gerekirse tabi insanın edindiği dost çevresi hakkında bilgi sahibi olmak sevdiklerinin halini hattını bilmek/sormak isteyen bir milletiz ama ekran bağımlılıği yanımızda duran insanları unutmamizi da beraberinde getirdi uzaktaki insanlarla konuşacağız diye gerçekten samimi dostluklarımızı unuttuk ama şu bir hafta içerisinde internete girmedim için insan beyni gerçekten bir resetleme tuşuna basıyor kendine dinliyorsun ve birazda ailenle ilgilenebildiğimi gördüm birazda ekrandan kendimizi uzak tutabilmek iradesine de bağlı olduğunu düşünüyorum 🤗
:)))))
Eskiden çok sevdiğim bir soz vardi erkekler askerlik için ki 18 aydi :))) hayatimin en guzel yıllarını askerlik aldi derdi :) yedek subay 16 ay :)))
Cem yılmaz:)
Ne yani o 18 ay askere gitmeseydin atomu mu parcalayacaktin demişti:))))
Dünyada ezelden beri insanların beceriksiz oldugu en net konu zamani kullanmayı bilmemektir :)
Ben ''an''ı yaşama taraftarıydım. Ta kiiiii fotoğrafların kıymetini, bana anımsattığı şeyleri deneyimleyene kadar. Bir konserde yine telefon çekimi yapmadan dinlemeye özen göstersem de anı kalması için aada telefonuma davranmıyor değilim.
Korkunç olurdu. Sağlık ve emniyet hizmeti ciddi yavaşlardı. Dünyayı sadece sabah gazeteye yazılacak üç beş cümleden takip edebilirdik. Kulaktan kulağa dedikodu çok yayılırdı kimse gerçeği kolay öğrenemezdi.
Evet telefonda özellikle çok fazla zaman kaybediyoruz. Ama ben iş yerinde genelde telefonda takılıyorum. Evde olduğum zamanlar izindeyken gerçekten zamanımı gezerek ve eğlenerek geçiriyorum.
Herkes zamanını ve sağlığını bi şekilde harcıyor.. işte : )
Biz teslim oluyoruz abla o ne yapabilir ki kapatıyorum neti bi zararı yok.
Doğru şekilde kullanıldığı zaman sorun yok. Ancak ömrümüzden çaldığı da bir gerçek.
Bağımlılık yüzünden bence.
Biz ona bağımlıyız maalesef
Biz ona teslim oluyoruz
biz ona teslim oluyoruz ekran kim ki yoksa
Bizler ona teslim oluyoruz
Bu yüzden kapattım sosyal medya
Genelde uyuyorum
Biz teslim ediyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok düşündürücü bir soru. Aslında ekranlar hayatımızdan çok, bizim onlara verdiğimiz alan değerli anlarımızı çalıyor. Teknoloji bizi hem bağlayıp hem de koparabilir; bu tamamen bizim kullanım şeklimize bağlı. Telefonlar olmasa belki ilk başta bocalardık ama sonra doğaya, insanlara ve gerçek bağlara daha çok döner, daha mutlu olurduk. 🦋😊