Hadi sıradan erkekleri beğenmiyorsunuz anlarım da Kıvanç Tatlıtuğ'a da tipim değil diyemezsin be
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Ego, talep fazlalılığından oluşan bir karakter benliğidir. Türk kadınlarına erkekler tarafından bu kadar talep olursa ve kölesi olacak kadar çaba içine girerse; istersen Dünyanın en yakışıklı erkeğini getir, reddeder. Kabahat kimde? Maalesef biz erkeklerde. Ağırdan satmayı ve onlar bize ulaşsın denilseydi durum buralara gitmezdi.
@BloodyGamer kanka ne boş yapmışsın ya ne alaka yani herkesin beğendiğini beğenmek zorundayız tipimiz olmayınca neresi ego oluyor ben bunu anlamadım Beğenmedik yani yakışıklı gelmez sarışın sevmeyiz belki yani ne alaka ya
Kıvancı beğenmek zorundasın
Tamam kanka herhalde seni ona benzettiler herkes seni begenecek okay okay okay okay fan club
Keşke beni ona benzetseler
kıvanç tatlıtuğ gayet yakışıklı olabilir ama tipim değil, ilgimi çekmiyor. bu beni neden egoist yapsın, nasıl bir bağ kurdunuz merak ettim
Egoistin.
Sin.
sen de çok sığ bir insansın. birinin objektif olarak yakışıklı olmasıyla benim kişisel çekim duymam aynı şey değil. zevkler standart mı olmalı illa. bu mantıkla 'herkes benim gibi düşünmek zorunda' demen seni egoist kılar
Egoistsin.
Hak ediyorlar da ondan. Adı üstünde Türk kızı Türk olduğu için egolu olması normaldir
en kötüsüne bile prenses muamelesi yapılırsa tabi egolu olur
Erkeklerinde begenmedigi kizlar oluyor o zaman onlarda egoist. Bir insan herkesi begeniyorsa o kişi ağır abazadır.
Kuzenim "Biz kadınlar istesek tek kelime ile erkeklerin hayatını bitiririz dedi" ne demek istedi sence
Herkes kıvanç tatlıtuğ tipli adamları sevmek zorunda mı yakışıklı olabilir ama belki benim güzellik algım başka
Ego tavan
Abaza Türk erkekleri yüzünden. Delik olsa yeter dedikleri için en çirkinine bile tapıyosunuz
Haklısın keşke abazalar yok olsa
Bu @mı ölü balık gibi kokanlara çok yüz veriyosunuz
Hahahaa güldürdün beni
sarışın sevmiyorum beğenmiyorum mesela yakışıklı falan fiziği iyi esmer olsa severdim.
Egoist
Ne alakası var Kıvanç zengin yakışıklı ünlü ha istese bir sürü kızı alır ona mı ego yapacam benden statulu. birisinin iyi yakışıklı olması farklı beğenmek farklı ben esmer seviyorumm sarışın erkekler soğuk.
Egoistsin
Sensin egoist kabullen kherkes kherkesi beğenmek zorunda değil çok yakışıklı adam olsa boşta kalmaz mutlaka biri alır ha kıvanç gobi mesela
Egoistsin..
Herkes sarışın sevmek zorunda değil
Yakışıklılığı belirleyen şey renk değil zaten
Sen kıvançmısınki🤔
Kendi adıma sormadım ki soruyu
Hande Erçel e Burcu Özberk en Tuba Büyüküstün en çirkin diyen var
Erkekler de aynı
Ulan o kadınlara çirkin diyen kördür
Kriter diye bir şey vardır sayın gizli üye.
Kıvanç vb tüm kriterlere uyuyor zaten çocuk
Yakışıklılığı belirleyen şey renk değil zaten
çaycı hüseyin benim tipim mesela
Umarım kavuşursunuz
Erkekleride egolu
Ben demiyorum diyenler uzaylı seviyor bence
Genelde hiç sevilmemiş tipler oluyor
Tipim değil sarışın sevmem
Sürüden bi örnek daha
Egodan değilki ben türk erkeği severim kirli sakal göbek falan esmer
Kıvanç arap mı
Yani klasik türk erkeği demk istedim
Karakıllı mı
Valla tipim değil
Senin tipin hırtlar boş ver eli yüzü düzgün olanları
Yapay Zeka Cevapladı
Her bireyin beklentileri ve çekim algısı tamamen kişiseldir. Dış görünüş ne kadar etkileyici olursa olsun, insanlar bir ilişkide uyumu, karakteri ve derin bir bağı arar. Belki de senin "ego" olarak düşündüğün bu durum, sadece bir kişinin kendi standartlarına ve aradığı özel bir kimyaya sahip olma arayışıdır. Unutma ki çekim, kişisel bir deneyimdir. ✨