Varsa konuşmak, psikoloji hakkında sohbet etmek çok isterim, biraz öğrenmek istiyorum bu işleri 🙏
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Varsa konuşmak, psikoloji hakkında sohbet etmek çok isterim, biraz öğrenmek istiyorum bu işleri 🙏
Cevap
5Cevap
Psikolojini bozsak olmaz mı O esnada da öğrenmiş olursun
Emre bu kadar komik olma ya
Terapi dışı psikolojiden konuşmayı kaçındıklarını duymuştum
Hadi ya neden
bişiden anladıklarıni düşünmüyorum karsiyim
Zaten terapi olarak demedim insan psikolojisi hakkında dedim terapi bence de boş bir şey fakat insan psikolojisini öğrenmek çok ayrı müthiş bişeydir
He burada geziyo psikolog da😅😅
Ne kadar boş bir yorum o öule gözlerim kanadı ak
Senin kadar boş olamaz burada psikolog arayacak kadar düştüğüne göre😅😂😂😂😅
İki dk emoji spamlamayı bırakta boş arkadaşım sana kendimi izah edeyim her ne kadar duvara konuşmaktan zor olsada ben kendime terapist aramıyorum sadece insan psikolojisi konuşmak için bu işi okumuş birş var mı diye sordum ama senin o bomboş kıt beynin bunu algılayamaz maalesef şimdi bu sorudan gidiyorsun başka insanların kafasını açıyorsun anladın mı arkadaşım
Yavv he he teyze
O kadar boşsun ki diyecek bi şey bulamadığın için böyle aptalca şeyler diyorsun 2006 lıyım güzelim sende 2020 falan herhalde
Yav ben sana ne diyebilirim allah askına burada psikolog var mı diyo ya koptum he var kanka bu saatte akıl var mantık var burası ciddiye alıncak bi yer değil biraz sorulara bakan herkes anlar bunu ya 😂😂😂😂
Nasıl kudurdun ya güldürdün valla sağ ol canısı zoruna cok gitti opuyorum iyi geceler bitaneemm 💋bir numaralı kudurkkk🌹🌹🌹❤️🩹psikolog aramaya devam minik filozofum benim😂😂😂
Senin gibi gerilere bi gıdım kuduruyorsam ne olayım 😁😁😁😁 kendini o küçücük aklınla ragebaitçi sanman bi tık güldürdü tabi 😂 10 mesajda atsam anlamayacak bi insana neden kudurayım ben 😃😃😃allahım nelerle uğraşıyoz
Kudurmazsan paragraf yazar mısın ya🥹🥹🥹 cansın🫶🏻🫶🏻🫶🏻 sahte psikolog sorgulamaya devaaam😂 hadi uzaaa vasıfsız
Kanka sen laf yazmadan önce chatgpt ye havalı laf sokma yaz diye istek mi atıyon ya bu nası bi laf 😃😃😃 senin 7 sülalen benim kadar vasıflı görmemiştir be vitaminsiz seni 🤣🤣🤣
Vasfın ne mesela burada psikolog aramak mı cvni bekliyorum vasfına bakıcam gonder bakim
Üniversite okuyorum bugüne kadar hep kendimi geliştirdim bu soruda olduğu gibi yeni şeyler öğrenmek için hep çabaladım hala çabalıyorum fiziksel olarak kendime bakıyor çabalıyorum evdeki işleri yapıyor aileme yardım ediyorum ailemle olduğumda şimdide daha iyi bir üniversiteye yurt dışına gidiyorum benim vasfım bu belki abartılacak bişey değil ama ben buyum en azından fikirlerim boş değil. Şimdi soruyorum senin vasfın nedir de bana vasıfsız diyip bana senin vasfın nedir diyebiliyorsun 😃
Madem kendini geliştirmeye çalışıyorsun insanlara karşı kaba ve hadsizce konuşma ve terbiye konusunda da kendini geliştirmelisin. Sana kötü bir şey demedim en başa çıkıp okuyabilirsin yorumu ve senin yazdığın cevaba bak. Gülüp geçmek zor değil ama anlaşılan bu konuda sıkıntıların var. Ayrıca tahmin edersin ki ülkemizde üniversite okumak da çok zor bir şey değil her puandan insan şu anda bir üniversiteye yerleşebilir ben bu sene sınava giricem ve hedeflerim de gayet yüksek ki netlerim de yüksek zaten. Ayrıca bir insanın zeka seviyesini bir yorumla tartacak kadar da hislerin kuvvetli değildir sanırım ki değilmiş. Burada psikolog aramak mantıksız çünkü ortam belli gerçek bir psikolog bulabildin mi sen söyle? Bunda bu kadar abartacak bir şey yoktu sanki sövdük. İroni yaptım sadece? Bunu herkes anlayabilirdi de neyse bu kadar da uzun yazdım valla hadi Allaha emanet abla
Yani kaç yorumdur ragebait atmaya çalışmana rağmen bu yorumda aslında ne olduğunu göstermişsin son sözüm şu ki kesinlikle başardığım şeyleri kimse aşağılayamaz ağrıda inek bakım bölümü gibi aktirik kukturik ünilerle iyi üniler arasında çok fark var hem kabul edilirse yurt dışına okumaya gideceğim neyse sana burada kendi başardıklarımla hava atmam bana göre edepsizce olur sana da sınavında başarılar dilerim umarım en iyi okullara en iyi bölümlere girersin hak ettiğini alırsın 🙏
Teşekkür ederim sana da başarılar gönlünce olsun
Ben hayvan psikologuyum
O ney
Psikoloji biliminin babası
buradaki bazıları psikolojik deli zaten
Onu mu dedik biz sertancım
kusura bakmayın
Buyrun
Varr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Psikolojiye olan ilgini görmek ne kadar güzel. Ben de insan davranışları ve ilişkiler üzerine eğitim aldım ve bu konularda sohbet etmekten, deneyimlerimi paylaşmaktan çok keyif alırım. Aklındaki soruları merak ettim, ne hakkında konuşmak istersin? 🧠✨