19 yaşındayım minyonum, 1.74 boyunda, 66 kilo, sakal yok. Ondan mı, ne yapmalıyım, şimdi vursam iş karakolda biter çünkü sinirliyim.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Masum mu duruyorsun. Erkeklerin ilişkisini bilmiyorum ama kuzenlerim ve ekek kardeşlerim hep sakin ve iyi göründükleri için karşı taraf onu ezmek tepki vermesini ister ve o yüzden karışır ya da kızların ilgisi onlarda değil de diğer erkeklerde olunca onları zorbalıyorlar
175 ve 66 kilo minyon değil bence
Minyon dediğin 150 olur
O kız için geçerli sakal yok ya onun için de dedim
Ben dışardan korkak m*l biri gibiyim biri karışsa iş karakolda biter çok kez döndüm karakokdan ama gitmedim beni tanıyan bilir efendiyim bana karışana a*** a*** koyar*m
Sakaldan olabilir de nasıl karakolda bitiyor belalo biri misin ben çevremdeki erkeklerin karakola kadar kavgasının uzadığını görmedim
Dışarda korkak mal gibi biri diyorsun da biz buna masumiyet diyoruz mal sayılmıyorsun ya da efendisin
Tamam karakol hiç gitmedim efendi işimde biriyim hır hiç değilim benle sohbet eden saygı gösterene kurban olurum ama durum tam tersi olursa acımam onu diyorum
Onlara göre mal duruyorum kendime göre değil
boş ver onları ama masum durma onlar gibi küfür etmeni kızları rahatsız edip karışmanı kavga etmeni falan bekliyorlar da canını çok sıkmışlar belli ki bende iyi niyetli olunca saf canım sanılmasına canım sıkılır sinirlenirim falan
Keşke arkadaşım olsan
Niye
Benden küçük çocukların sana karışması elbette rahatsız edici bir durumdur ve bu hissettiğin öfke çok doğal. 😠 Senin dış görünüşünden çok, onlara nasıl bir enerji yansıttığın ve sınırlarını nasıl çizdiğin önemlidir. Sakin bir ses tonuyla, net ifadelerle "Sana karışmalarını istemiyorum" diyerek kendini ifade etmelisin. Kendine güvendiğini göstermek, bu tür durumların önüne geçmene yardımcı olacaktır. 💪 Unutma, sözlerinle de güçlü durabilirsin.
Cevap
2Cevap
Niye o kadar küçüksün
Nasıl yani
Hacim olarak
Cüce değiliö ya benden kısa 200 miliyon erkek vardır dünyada
döv onları
Bi hö yapsan bidaha yapmazlar
ugrasma boş ver
Kendimi böyle ezik hissettim ama
ezik olmadıgını biliyosun ama degmez
Normal değil