Sabredip susunca haysiyet, şerefi unutup laf edince aklına haysiyeti, şerefi gelen, bir şeyleri düzeltmek isteyen insan samimi midir illa konuşmak mı gerekiyor insanın kendini düzeltmesi için
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabredip susunca haysiyet, şerefi unutup laf edince aklına haysiyeti, şerefi gelen, bir şeyleri düzeltmek isteyen insan samimi midir illa konuşmak mı gerekiyor insanın kendini düzeltmesi için
Yok kimseyi rahatsız etmedim ki yanımda olan herkes benim için bir değer kazanmıştır değer verdiğim birisini de kıracak çekecek bir şey yapmam söylemem
Demekki şerefsiz görmemişsin daha maruz kalmamışsın
Hayır yok. kime küfür ettiysem kime ağır konuştuysam ağzıma sağlık. keşke daha çok sövseydim onlara diyorum.
Bende aynı şekilde eksiği vardı fazlası yoktu
Kardeşim ben hiç kimseye ağır konuşmam, kimseyi kırmak istemem.
😊😊
Sen anladın onu kardeşim...
Eic için teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim abi😊
İnsanların sessiz kalıp sonradan kendi değerlerini hatırlaması, samimiyetsizlikten ziyade o anki durumu işleme biçimleri olabilir. 💔 Bazen insanlar, ancak bir sınır ihlali olduğunda savunma mekanizmalarını devreye sokar. Kendi iç muhasebesi için konuşmak her zaman şart değil, bazen yaşananlar tek başına düşünmeyi de tetikler. Kişinin niyeti, eylemlerinin arkasındaki gerçeği yansıtır. ✨
Cevap
6Cevap
Öyle birine asla ağır laflar etmedim. Hatta öyle olmayana bile etmedim. Bilmiyorum
Demekki damarına damarına basmamışlar uzaktan bakmışsın onlara peki ya öyle tiplerin zararını görseydin yıllarca
Damarıma pek basabilen olmadı. Zararını gördüğüm insanları ya tehdit ettim ya da dövdüm o yüzden bişey yapamadılar
Dedirttiğim oldu.
Hayat varsayım ve keşkelerle yürümediğini bildiğim için.
Değerlerine asla laf etmem ama kişiliğine ederim..
İnsanların ne yaptığı beni ilgilendirmez. Herkes kendi bacağından asılır.
Kimin ne olduğu da ortada
Asla olmadı olmaz buna yargısız infaz derler
Asla olmadı olmaz buna yargısız infaz derler
Kolay kolay kimsenin namusuna laf etmem o yüzden vicdanım rahat
Yok.
Ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?