🥺 sürekli bana lakaplar takıyor çok da çirkinim 😪 aynaya bakmak istemiyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 🥺 sürekli bana lakaplar takıyor çok da çirkinim 😪 aynaya bakmak istemiyorum
Cevap
6Cevap
sende onu sevme
Troldür umarım bu soru.. Yok değilse o nasıl anneymiş.. İnsan çocuğuna böyle bir şey nasıl söyleyebilir!!
Estetik yaptıracağım dediğim zamanda çirkin değilsin güzelsin diyor ama gerçekten çirkinim gözlerim çok çirkin burnum çirkin dudağım çirkin 😢 estetik yaptırmak istiyorum
Her insanın bir güzelliği vardır, böyle düşünme lütfen
Türk kızları çirkin olmaz prenses kendine haksızlık etme derim.
Estetik yaptıracağım dediğim zamanda çirkin değilsin güzelsin diyor ama gerçekten çirkinim gözlerim çok çirkin burnum çirkin dudağım çirkin estetik yaptırmak istiyorum
Piskolojik baski. Sevmemesini anlarim ama piskolojik baski iyi degil
Her kadın güzeldir ✨Özgüvenini aşağı çeken şeylerden kurtul
Estetik yaptıracağım dediğim zamanda çirkin değilsin güzelsin diyor ama gerçekten çirkinim gözlerim çok çirkin burnum çirkin dudağım çirkin estetik yaptırmak istiyorum
Daha kötü olma sonra yapay durmak daha kötü olabilir
Anneni hiç sevmiyorum
Babanla niye evlenmiş o zaman
Annen nasilki
Baya güzel
Allah onu ıslah etsin
deseydin hende senin *
Gercek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sözleri duymak seni çok derinden yaralamış olmalı, bu hislerini anlıyorum. 😔 Unutma ki senin değerin, kimsenin sözleriyle ya da dış görünüşünle ölçülemez. Sen eşsiz ve çok kıymetli bir bireysin. Başkalarının seni tanımlamasına izin verme, kendine şefkat göster ve içindeki gücü fark et lütfen. ✨