Annem bana çirkinsin dedi sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar şu şekilde bir takıntım var ve bu yaklaşık 2 yıldır var her zaman bakımlı olmaya çalıştım yüz temizleme rutinleri banyo rutinleri el ayak bakımı falan işte her zaman yani gece ayrı sabah ayrı kremler jeller köpükler falan bunun dışında makyaj yapıyorum okula giderken veya bir ziyarete giderken (onun dışında sadece nemlendirici oluyor yüzümde) sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum egzersiz yapmaya çalışıyorum fakat dişlerim kötü dişlerim beyaz hep fırçalıyorum fakat önde oldukları için kötü oluyor diş teli lazım ve onun için sıraya girdik bekliyoruz birde bazı küçücük sivilce lekeleri var yüzümde buda ergenliğimden kaynaklı annem bu durumdan rahatsız ona göre bu yaptıklarım hiç bir işe yaramıyor hala çirkinim dişlerim hayvan gibi gözüküyor ve insanları rahatsız ediyormuş yüzüm berbat duruyormuş ve bu cilt bakımlarını makyajı falan sadece yaşlı insanlar yaparmış ki yüzleri genç gibi gözüksün sana ne gerek var ne istıyon bebek gibi mi olmak çirkinsin gittikçe daha çok çirkinleşiyorsun diyor tırnak yeme rahasızlığım var ve bu 2-3 yaşımdan beri (bunun sebebi annem) dişlerim bu yüzden önde annem ellerimi beğenmiyor erkek eli gibi diyip yüzüme ve ellerime hakaret ediyor bana cilt bakımı ve makyaj malzemelerini yasaklamak istiyor ama haberi yok ki (yüzlerce kez anlattım ama hala anlamıyor) bana iyi gelen beni mutlu eden ve bana özgüven veren şeyler bunlar makyaj yaptığımda daha güzel hissediyorum cilt bakımı yaptığımda da aynı istersem gerçekten çirkin olayım ama bunlar bana iyi geliyor fakat annem anlamıyor annem beni sevmiyor bence bana hayatım boyunca bir kere bile güzel kızım demedi veya güzel olduğumu söylemedi
Annem bana çirkinsin dedi sizce ne yapmalıyım?