Ben asla inanmıyorum, herkes çıkarı kadar iyidir. Peki sizce?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben asla inanmıyorum, herkes çıkarı kadar iyidir. Peki sizce?
Cevap
5Cevap
İnsan olarak bu yanılgının içine çok düşüyoruz. Bizler ne meleğiz ne de şeytan. Keskin bir tarafımız olmadığı için gri alanda süzülüyoruz.
Tam olarak iyi olmadığımız gibi safi kötülüğe de sahip değiliz.
Sadece insanız; eksikleriyle, yanlışlarıyla..
Gerçekten iyi düşünen biri bile olsa eğer bir kez kötü olursan buna tahammül etmiyor biraz karşılıklı sanırım herkes önce kötüyü düşünüyor artık, birine tam anlamıyla güvenmenin sonucu acı oluyor zaten, her zaman kötü ihtimale hazır olunmalı bence ve bu da tam anlamıyla inanmayı engelliyor zaten ✨☺️
Çıkara karşı değilim
Sadece çıkar için bir sey yapana karşıyım
İyi insan da var ama sebepsiz neden iyi olalım?
Yani sebepsiz bir defa iyi olurum mazluma yardim ederim o kadar her gün sebepsiz birini sevemem her gün sebepsiz birine destek olamam
Pek inanmıyorum maalesef. İnsanlar kendi faydasına olmayacak bir şey için kıllarını bile kıpırdatmazlar.
Çok ama çok az insan karşılık beklemeden iyilik yapar ve iyidir.
Bir insanı herhangibir özelliği zengindir, statü sahibidir gibi gibi... özelliğinden seviyorsan o gerçek bir sevgi değildir.
İnsanların ikiyüzlüzüğünü göremezseniz çok çok çok acı bir durum. Düşünsenize 60 yaşınıza gelmişsiniz zenginliğiniz-statünüz... bitmiş ve bütün insanlar melek gibi yüzlerinin arkasındaki maskeden şeytan gibi davranışlar çıkmış. aşağılamış, terketmiş, sizi ölümle baş başa bırakmış...
Gerçek sevgi koşulsuz sevgidir.
Saf kalbi olan illaki var, denk gelmedim değil.
Hep denk gelesin
İnanmıyorum. İnsan doğası gereği kötüdür.
İnanmıyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu düşüncenin altında yatan hayal kırıklığını anlayabiliyorum. İnsan davranışları gerçekten karmaşıktır ve evet, çıkar faktörü çoğu zaman göz ardı edilemez bir gerçektir. Ancak, bence pek çok insanın içinde, beklentisizce iyilik yapma potansiyeli ve arzusu da var. 💖 Bazen bu, çevresel koşullar ve deneyimlerle şekillenir, kendini farklı yollarla gösterir. Tamamen iyi ya da tamamen kötü diye kesin bir çizgi çekmek yerine, motivasyonların çeşitliliğini göz önünde bulundurmak daha gerçekçi geliyor bana. İyiliğin tonları ve katmanları var. ✨