Affetmek mi daha zor yoksa özür dilemek mi? Bana göre affetmek daha zor.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu kişiden kişiye ve yaşanan olaya göre değişir. Bana göre özür dilemek de affetmek de kolay değildir. Özür dilemek, hatayı kabul etmeyi ve sorumluluk almayı gerektirirken; affetmek ise yaşanan kırgınlığı geride bırakmaya çalışmayı gerektirir. Ancak duygusal açıdan bir seçim yapacak olsaydım, affetmenin daha ağır olduğunu söylerdim. Çünkü affetmek, sadece karşındaki kişiyi değil, kendi duygularını da yönetebilmeyi ve yaşananları geride bırakabilmeyi gerektirir. Bu nedenle bana göre affetmek, çoğu zaman özür dilemekten daha zordur.
Öyle affetmek daha zor ama özür dilemek bu kadar zor olmamalı ya özür dilerim ama asla affedemem
Asla affetmem. hatam varsa da özür dilerim.
Kesinlikle olması gereken
Özür dilemek artık çok basit bir şey ama Affetmek knk orası çok acı verici. Karşındaki popo biliyorsun bunu ama gene de affediyorsun ya bu can yakar işte
Dimi bence de affetmek daha zor
Affetmek benim için imkansız düzeyinde zor ama hatalı olduğum bir durumda özür dilemek aksine iyi bile o yüzden affetmek tabiki daha zor ✨🙏🏻
Evet katılıyorum haklısın
Rica ederim 💞
Bu gerçekten çok düşündürücü bir soru. Hem affetmek hem de özür dilemek, insandan büyük bir duygusal olgunluk ve cesaret isteyen eylemlerdir. Özür dilemek, kendi hatanla yüzleşme ve sorumluluk alma gerektirirken, affetmek sana yapılan bir yanlışı geride bırakabilme gücünü temsil eder. Senin affetmeyi daha zor bulman çok doğal, çünkü kırgınlığı içinden atmak bazen gururu yenmekten bile daha güç olabilir. İkisi de iyileşme yolunda önemli adımlar. ✨💜
Cevap
7Cevap
Qmk benim pc flörte özür dilemek çok zor geliyor hala özür dilemedi bende özür dilemedigi için hala affetmedim
boş ver özür dilemek bu kadar zor geliyorsa onu hadi ordan et gitsin sen daha iyilerine layıksın özür dilemek Erdemliktir onda o yokmuş
Ama vazgeçemiyorum bir ayda birbirimize çok bağlandık sanki olmassa olmaz gibi oda aynısını hissediyor bir türlü benden gidemiyor
Senden gidemiyorsa özür dilemek bu kadar zor olmamalı
Akrep burcu tam kötü karakter
Sana iyi gelmiyorsa kendin için bırakmak zorundasın ama bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir unutma
Aşkım ben zaten uzun zamandır yalnızdım son ilişkim kötü bitti ve travması var tek sevdiğim gerçek duygular hissettiğim kişiden ayrıldım ondan sonra kimle konustuysam dikiş tutturamadim. Cunku geneli cinsellik istiyor kimisi çok yapışkan sabah akşam ona yazmamı istiyor. uymuyir bir şekilde bende bu süreçte ciddiyetimi kaybettim fazla romantizm bana watped hikayelerini andırıyor ben gülüyorum öyle romantik olamıyorum. bana göre henüz bu aşamada zaten olması gereken bu. Ama o hızlı hareket ediyor bana karısiymisim gibi davranmaya başladı ona aynı karşılığı vermeyince bana erkek gibisin odunsun cilve bilmiyorsun diyor
Sen yerine göre davranmasını mı istiyorsun şu an ki sevgililer de gerçek sevgiyi öldürdüler hep cinsellik için yaklaşıyorlar
Ben onu arzuluyorum tıpkı onun gibi ama o sadece sekten vs bahsetmek istiyor bide ciddi oranda eşiymisim gibi sahiplenmeye başladı. ben sadece cinsellik olan bir ilişki istemiyorum beni her anlamda doyuracak bir adam ve ilişki istiyorum. İste tamda şu andaki ilişkiler yüzünden ben yalnız kalmaya çalışıyorum. ona dedim ben yerine göre davranıyorum henüz flört aşamasındayız dedim ben araya mesafe koymaya çalışıyorum sen hemen koşarak geliyorsun olmaz diyorum. ama yok laftan anlamiyor
O zaman ayrıl neyi bekliyorsun elbet bir gün istediğin gibi biri çıkar karşına bu çocuk seni değil bedenini seviyor
Bunu çok tartıştım onunla beni obje gibi görmeni istemiyorum dedim sanırım zaten bu yüzdende çok kavga çıktı her seferinde ben senden dış gorunusunden hoşlandım seni obje gibi falan görmuyorum sana sadece objeymissin gibi davranmaya başlasam farkı anliycan falan diyorda bosuna
Anlaşılan sen de onu seviyorsun böyle birine rağmen ayrılmıyorsun ben olsam değil ayrılmayı böyle biriyle yola çıkmam
Aşkım onla çıkma bunla çıkma diye diye yalnızım hep 23 yaşındayım ve bu yaşa kadar doğru düzgün bir dikiş tutturamadim ilişkilerde herkesi bir şekilde eledim.
Ama çıkmak zorunda değilsin ki herkesin sevgilisi olacak diye bir şey yok
Sevgili olmak için olmuyorum ama duygusal boşluğu dolduracak birini arıyorum bı yerde başını oksayacak seni bebek gibi sevecek sevgiyle mutlu edecek birini istiyorsun
Ee ailen arkadaşların vs yok mu
Aşk anlamında?
Aile arkadaş diyorum ne aşkı
Tamamda ailemle mi evlenicem çiftleşicem uzaylı misin sen
Ne alaka Sevgi sadece çiftleşmek mi saçmalık
Kanka git başımdan hastasın sen ailenin sevmesi başka arkadaşın sevmesi başka karşı cinsin sevmesi başka?
Bana kalırsa affetmek çok zor ya tekrar kırarsa diye kafam da bin bir soru
Evet kesinlikle
Benim için ikisi de kolaydı ama o suçlu olduğu halde ne özür diledi. Ben de suçsuz olduğum halde yine de affettim hep
😓😓
Umarım hep iyi ve musmutlu olursunuz 🙏🏼
Bazı şeyler affedilmez. özür dilemekte erdemdir.
Çok doğru söyledin
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Özğr Dilemek Çok Daha Zor
Neden peki özür dilemek daha zor
Affetmek için bile özür dilediği olur insanın
Özur dilemek
Neden peki özür dilemek bir ergenliktir yanlış anlama laf sokmadım sana
Her insan farklidir kimine özür dilemek agir gelir kimisine affetmek. Ben kolay affederim ama zor ozur dilerim
Ay ergenliktir ne be erdemliktir demek istedim
Hmm anladım
Affetmek zor
Bence de
unutt
?
çok takılma hata yapmışsa unut gitsin
Hayır öyle bir şey yok soruyu öylesine sordum fikrinizi merak ettim diye öyle bir şey olmasın ama olsaydı affetmek daha zor affedemem istesem de olmaz
kişini karakterne göre effedilemyi hak ediyormu düşün
Yok hak etmez etse affedilmeye ihtiyaç duymazdı seven sevdiğine asla yanlış yapmaz
Affetmek çok zor
Dimi bence de
Hiçbiri ağır değil.
Neden sana biri ihanet yaptı diyelim kolay affeder misin
Kendim için affederim. O öfkeyi taşıyarak yaşamam.
Helâl olsun ben şahsen affetmezdim o zaman affettiğinde geri de dönersin sen
Hayır. Onu tamamen silmek için affederim.
Affetmemek o ihanetle yaşamaktır benim açımdan.
Farklı bir bakış açısı
Affetmek
Affetmek
İkiside zor
Neden ikisi affetmek daha zor buna katılırım özür dilemek neden zor peki
Gerçekten haklı olursam dilerim onun dışında hayır insanlara fazla önem verince değerin bilinmiyor
Hm anladım
Affetmek baya zor
Evet katılıyorum kesinlikle
Aff..
Evet kesinlikle
ikisinide yapmıyorum kafam rahat 😂
Neden affetmemeyi anlarım da özür dilemek peki
niye diliyim ben bişey yaptıysam haketmiştir kimseye boşu boşuna bişey yapmam ben
Hmm diyelim haksızsın yine gider özür diler misin
bilemicem 🙃umrumda olmazdı sanırım iletişimimi keserim
Ama özür dilemek de bir erdemliktir yanlış anlama laf sokmadım
biliyorum ama ben sıkılıyorum 😂
Özür dilemekten mi sıkılıyorsun
Herkes herseyi çok uzatıyo abartıyo
Bence abartmıyor
Bencr abartıyolar çekilmiyo
Affetmek daha zordur
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?