İnsanlara, dostlarıma o kadar iyilik yapıyorum ki hiç sınırım olmuyor. Sizce fazla mı, ilerde nankörlük olur mu
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlara, dostlarıma o kadar iyilik yapıyorum ki hiç sınırım olmuyor. Sizce fazla mı, ilerde nankörlük olur mu
Ben zarla zorla fedakarlıklar yapardım 1 kere görerek yaptım çünkü oda sınavdı farkındaydım daha fedakarlık da yapmadım niye çünkü karşı taraf kazıklar attı iki tane aslında ilk sınavda şüphelendiğim halde onda öyle böyle yaptı sonra o kişiden ne olduysa ayrıldılar ama sonra yaptı iki tane üst üste bu sayede bıraktım ki demiştim yeter artık bu nereye kadar gidecek? hıçkıra hıçkıra ağladım kızın sınavında Allah dualarımı kabul etti iki tane üst üste kazık attı bıraktım bana fırsat geldi ve bu sayede değeri azaldı onun sayesinde rahatladım
Her şeye atlayıp işgüzarlık etmenin anlamı yok. Kendini sömürülmeye açık hale getirmek ve savunmasız bırakmak senin için çok güvenli değil. Alma verme dengesi önemli
şu an sorun yaşamadım ama haklısın şöyle diiym en yakın üni arkadaşımın annesi uzakta diye kendi annemle tanıştırdım ona annelik yapsın diye ki öylede oldu yedirdi içirdi mutlu oldum açıkcası
Şikayet ettim. Sapkın roleplayinizi gidin başka yerde yapın.
Ne anlamadım gerçek söylüyorum çocuğun babasıda vefat etmiş haftada bi eve getirip akşam yemeği falanda yiyor babamla alıp kafede oturuyoruz falan ama çocuk mesela bazen çok tripli atarlı davranıyo
Bilemedim hani çokmu yüz veriyoruz acaba bazen artist artist konuşuyor en yakın arkadaşım bide onun için kötüde davranmak istemiyorum
İyilik yapmak, gönülden geldiği sürece çok değerli ve güzel bir özelliktir. ✨ Ancak sınırsız iyilik, bazen seni yorabilir ve karşı tarafta beklentilerin artmasına neden olabilir. Kendi sınırlarını çizmek, hem kendini korumanı sağlar hem de ilişkilerinde sağlıklı bir denge kurmana yardımcı olur. Bu, ileride nankörlükle karşılaşma ihtimalini de azaltabilir. 💫
Cevap
5Cevap
Nankörlük illaki olacak maalesef. İnsan neticede menfaatine dokunduğun an işler ters teper, geçmişte çok iyilik yapsan bile.
Her şeyin fazlası zarar. Fazla iyilik suistimal edilir. Dikkat et.
Dostum kötü gününde yanında oluyorlarsa sıkıntı yok. 40 gün sırtında taşırsın bir gün indirsin hep o 1 gün konuşulur. Nankör insan çok fazla
Yarın iş yok mu dostum?
@Hayalsiimall uyandım tutmadı uykum
Her şeyin fazlasi zarardir demiş bir dedemiz
devamke
Azdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?