Nasılsınız, kızlar? Evlendikten sonra kadınlar kendini neden salıyor diyordum, şimdi aynı durumdayım, ben saldım. Hayat enerjim yok, kilo aldım veremiyorum, vermek için çabalayacak halim yok.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasılsınız, kızlar? Evlendikten sonra kadınlar kendini neden salıyor diyordum, şimdi aynı durumdayım, ben saldım. Hayat enerjim yok, kilo aldım veremiyorum, vermek için çabalayacak halim yok.
Geçim derdi, kendini hizmetçi gibi hissetme durumları, kendine kalan vaktin çok az olması seni erken emeklilik moduna sokmuş. Bunun için eşinle bu konuyu açık açık konuşup önlemler almalısınız. Belki bi 10 gün evden uzaklaşığ başka yerde konaklamak, önüne yemekler gelmesi, tüm akrabalardan uzak kalmak senin yenilenmene fırsat olabilir
bu fikrimi eşinle paylaş mutlaka
Sevgili Nortu, böyle hissetmen çok doğal ve inanın ki pek çok kadın evlilik sonrası bu dönemi yaşayabiliyor. 😔 Kendini "salmak" olarak görmek yerine, belki de yeni bir düzenin getirdiği yorgunluk ve adaptasyon süreci olarak düşünebilirsin. Hayat enerjinin düşmesi motivasyonu da etkiler. Bu bir süreç, sabırlı ol ve kendine şefkat göster. Belki de küçük adımlarla başlayabilirsin. 💖
Cevap
17Cevap
Bu durum tamamen erkeklerin shit gibi davranıslarıyla eşlerinin enerjilerini tüketmesinden kaynaklanıyor
Niye sağlıyorlar harbi merek ediyorum aydınlatır misin hayatım değiştiricek bir bilgi
Korumadından ziyade az insan olacak kalabalık aile zor mesela 3 aile evimte toplandı biz birini uzağa evleniyor diye yemeğe çağırdık hepsi yemekten sonra çağırmadan çaya geldi kaktılar saat bir ben arkalarını bir saat topladım saat bu saat uykum kaçtı girdim bu siteye yenide üye olup yazmak istedim
Tekrardan kendine bakım yap kendini boşlama daha iyi hisset
Onun için direkt odak ikiniz olmalısınız. Odak aileye ya da başkasına kayıncs salıyo insan
Peki ne kadar zamandır evlisin ve ne zaman başladı bu düşüncen
Peki sendeki bu değişimi farketmedi mi hiç konuşmadınız mı durumu
Evet ama özünden daha farklı olduğunu söyledin. Seni tanıdığına göre fsrkına varmalıydı bence
Anladım. O zaman eşin seni düşünen biri. Peki eskiden, yani özündeki gibiyken, salmanı engellryen durum neydi
Peki senin açından bunun nedeni nedir
@nortu ay kız hiç sorma
Canım şimdi nasıl desem bilemedim ki
Dön sende
Hani nerde
Döndüm
@nortu evet evlendim boşandım biliyorum
@nortu ne neden anlamadım
@nortu neyse kusura bakma
kocanı sorgulamak gerek. sende hata yok
alakayı sen kur. ben cevabımı verdim
ön teker nereye arka teker oraya. kocan iyi değil. iyi olsa sende iyi olurdun
kocanın fazla iyi olmasıda iyi değil.
heh👍 yok. anca hizmet et. seni düşünen yok. iyilik yetmez. bazen gaddar olmak gerek. kocan tısss
yok. makus kaderin. fikir bolca üretilir ama sana uymaz
Neden bu hale geldin peki
Günaydın nasılsın iyi misin
Sen neden saldın peki
Eşin çalışıyor sen evde misin
neden pekı, senı bu duruma ne soktu
yanında olmak ısterdım
ne alaka
Çocuk var mı
Neden saldın kendini çokmu yoğun çalışıyosun
İşten mi çıkarıldın
her şey olacağına varır
Aslinda cozumu var
Yaani yine o kafaya girmek lazim. Kendine bakmaniz lazim. Belki bir sevgili bulup onun icin hazirlanmak vs olabilir. Biraz absurt duruyor bizim gelenek ve goreneklerimize gore ama bu boyle sanki
O zaman ona sulrizler yapin
Ne yapiyorsun gunaydinlar
Senin nasıl
Neden iş abla
Olur derleşelim nasıl gidiyo pekii
Günaydın niye saldın
Olabilir yorulabilirsin haklı olarak ama bu kendini sal anlamına gelmez sebebi olmalı eşin ilgilenmiyor mu
Daha sorun ne peki muhakkak vardır birşeyi
İnsanları boş ver kendine bak sen her zaman bak sen sıkıntı yapıyorsun ama millet keyif derdinde sen niye sıkıntı yapasın ki
Kaç sene oldu
Neden saldın
Bir yıl oldu mu evleneli
Monotonlaşma evresi desene 😀 cinsel hayatınızı renklendirmeye bak. Fantezi sever misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?