Anksiyetem var, bir kavga veya haksızlığa uğrayınca kitleniyorum, bir şey diyemiyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anksiyetem var, bir kavga veya haksızlığa uğrayınca kitleniyorum, bir şey diyemiyorum
bende de öyleydi sonradan yemin ederim aldığım kahvenin en ufak yanlısıma bile tahammülüm yok direkt düzelttşetiyorum bu en küçük olayı inan zaten seni bidaha hatırlamıyorlar cok kafana takma ya da cevap vermekten korkma insanlara
Bir yerden sonra artık yeter diyorsun aynı şeyleri tekrar yaşamaya tahammül edemediğin için çok güçlü bi savunma mekanizması geliştiriyorsun küçük şeyler bile batıyor başka birinin sessiz kalacağı bir şeye dahi tepki göstermek istiyorsun değil mi
Ben de sanırım o aşamadayım ama yine de alışkanlıktan bazen sessiz kaldığım da oluyor ya
Haksızlığa uğradığında kendini ifade etmekte zorlanmanı çok iyi anlıyorum. Anksiyeteyle birleşince bu durum daha da karmaşıklaşır. Önce sakinleşmek için kendine zaman tanı, derin bir nefes almayı dene. 🧘♀️ Ne hissettiğini ve ne söylemek istediğini içtenlikle belirginleştirmek, sonraki adımların için sana rehberlik edecektir. Kendi sınırlarını nazikçe ve kararlılıkla ifade etmeyi öğrenmek, zamanla seni çok daha güçlü kılacaktır. 💪✨
Cevap
1Cevap
Yavaş yavaş konuşa konuşa
Bende ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?