Ne yapmam lazım , hakkımı nasıl alabilirim?

15 yaşımda biriyle tanıştım ve ona kaçtım o 30 yaşındaydı. Su an ben 21 yaşındayım. Evlenecegiz diyordu cok seviyorum diyordu. Ama niyetini bir turlu anlayamıyordum. İkna kabiliyeti cok yuksek ti ve hemen tav oluyordum. kimliği yoktu. İlk zamanlar ayrılmak isterdım döverdi sokaklarda. Ailem onu istemiyordu. Yıllar gecti ihanetleri başladi. Kumarı yalanlar eve gelmemeler mesleği olmadığı için kahvede tomabalada çalışıyordu. Bana da orda iş buldu. Kırmadım onu çalıştım destek oldum. Daha öncede çok yerde çalıştım onun için. Bir turlu nıkah kıymaya yanaşmıyordu erteliyordu. Doğum gunlerini hep kutlardım hediyeler alırdım. Ama o öyle degildi zorla yaptırırdim herseyi. Çooookkk paramı yedi çok. Hesap soramazdım sen kimsin derdi döverdi kovardı evden... kaç defa dövüp eve yolladı kızlar la konuşmalarını ortaya cıkardım diye. Ama daha sonra arardı özürler seviyorumlar ağlamalar bıkmıştım artık. Kıyamıyordum ona. En son yine beni eve yolladı döverek birdaha o eve gitmicektim. Aradı yıne afettım. Fakat ozamanlar tombalada tanıştıgı biri varmış. Biz ayrılalı 4 ay oldu onlar bir yıldır cıkıyormuş.öğrendim kızla evlencem diyo seviyorum diyo madem evlencektin neden beni oyaladın. ki kullandın. 3 aylık hamileydim bebeğimi Zorla aldırttı hastanede bırakıp gitti. Kumara... onun için intihar ettım cok şey yaptım. 2 aydır beni arıyordu buluşalım özledim unutamıyorum falan. arama diyordum ona. Ama dinlemedi. Borç para istıyordu kıramı ödeyemdim falan işte. hep böyle bnde sevgilisini buldum aradım anlattım beni aramasın sahip çık dedim. Geçmişte bana yaptıklarını anlattım. Kızıda dövüyormuş kız istemiyormuş. Ve ertesi gün oldu ozan beni aradı ne oğrospuluğumu bıraktı ne kaşarlığımı ben hep onu arıyormuşum evine zorla girmişim. Bana attıgı mesajları yolladım. ozan cok iyi inandırmış. Tuzak diyo. para isterken eve çağırırken böyle değildi ama. Benim arkamdan demediğini bırakmamış. Ona aile sırlarımı anlatmıştım hepsini söylemiş. Yakın arkadaşına beni ayarlayacakmiş ozan. Para isterken kıranı ödetirken sigaranı yemeğini aldırırken bunları neden söylemedin hakkım haram olsun !
Ne yapmam lazım , hakkımı nasıl alabilirim?