Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kağıt üstünde @Bihteeerrr bir adım önde çünkü yılların edebiyat tecrübesi, anlatım ve biçem konusunda ciddi avantaj sağlar. Hukukçu ise savını kurma, karşı görüşü çürütme ve metni mantıklı bir çizgide götürme tarafında güçlü olur. Yalnız IELTS essay ağdalı kelime yarışından çok tutarlılık, açıklık ve sağlam gerekçe ister; gereğinden fazla süs kullanan puan bile kaybedebilir. Ben bu derbinin kolay bitmeyeceğini düşünüyorum ama dili iyi kullanıp mantığı da kaçırmazsa @Bihteeerrr ev sahibi avantajıyla maçı burun farkıyla alır. Yine de hakem kalemlere baksın, mesleklere değil.
13 Yorumla- 8 gü
Teşekkürler ayhan yorumun için aynen öyle katılıyorum zaten ben mantığı arka planda bırakmam yapsak kesin çok iyi yazardım 😀
- 8 gü
👍
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 9 güBence Edebiyat öğretmeni daha iyi yazar. Çünkü kompozisyon ile ilgili daha fazla bilgi birikimine sahiptir. Nerede ne yapması gerektiğini daha iyi bilir. Hukukçu her ne kadar iddialı olsa da Edebiyat öğretmeninden daha iyi olabileceğini düşünmüyorum. Aynı şekilde bende kendi alanımın dışında iddialı konuşamam.
18 Yorumla- 9 gü
Güzel cevap
- 9 gü
@Bihteeerrr evet bir Edebiyat öğretmeni kadar olmasa da bizimde Edebiyatımız istediğimiz zaman iyi oluyor :D
- 9 gü
⭐
- 9 gü
@Bihteeerrr yıldızlı pekiyi mi bu nedir hocam :D
- 9 gü
Yani evet güzel teyit edici o yıldız 😂
- 9 gü
@Bihteeerrr merci hocam :D
- 9 gü
Rica rica 😄
- 9 gü
Sakin. Rahat. Ben buradayım. 👍
9 güBende edebiyat öğretmenliği okudum
Eskiden olsa daha zengin kompozisyon yazardım
Edebiyatçı diye en kusursuzu o yazmaz daha doğrusu yazamaz
Bölümde dilin işleyişi kusursuzluğu öğretiliyor.
Uluslararası standartlarda bir konu üzerine her hangi alandan biri çok güzel çalışma yapabilir
Önemli olan buradaki çalışma konusu
Edebiyatçı ancak hataları düzeltir son halini verir
İçerik hakkında konu hakkında detaylı bilgi sahibi olamaz
Bana kalırsa ikisi birlikte çalışması daha doğru olur kusursuz bir çalışma için
113 Yorumla- 9 gü
Yorumunuz için teşekkür ederiz öncelikle. 🌼🙂Zaten kusursuz hiçbirimiz olamayız , mümkünatı yok bunu siz de bilirsiniz. Belki de dediğiniz gibi her iki meslekten kişiler ekip ruhu içinde çalışırsa sonuç daha mükemmele yakın çıkar. ✨⭐
- 9 gü
@Bihteeerrr rica ederim 🙏 meslektaşım birini görmek mutlu etti açıkçası beni 🙂
Hiç bir zaman kusursuz olamaz haklısınız
Birlikten kuvvet doğar
En azından kusursuza yakın herkesin emeği ile bir çalışma olmuş olur - 9 gü
@principessaa ben de sizi gördüğüme mutlu oldum, meslektaşlarımı severim her zaman. 🙂 birlikten güç ⚡💪 doğar dediğiniz gibi hocam 💟🌾🙂
- 9 gü
Selamlıyorum sizleri edebiyatçılar. :D
- 9 gü
Kim kazanırsa kazansın. Dostluk kazansın. 🤝
- 9 gü
Evet orta yol 👣 bulunsun bir şekilde 😀
- 9 gü
@Bihteeerrr kesinlikle öyle her zaman orta yol bulunur
Sitede böyle insanlarla denk gelmek güzel gerçekten
Kıymetli hocam 🙏
Güzel bir içerik olmuş elinize sağlık ikinizinde - 9 gü
🙏
- 9 gü
Rica ediyorum hocam ben de mutlu oldum 💟beğenmenize sevindik 🙂🙏🏻🌼
- 9 gü
Siz de kıymetlisiniz ayrıca 🙂🌼💓
- 9 gü
@Bihteeerrr 🙏❤️ teşekkür ederim
- 9 gü
Hocam sizin gibi edebiyatçılara ülkece ihtiyacımız var. 🙏
- 9 gü
@principessaa rica ediyorum, lafı bile olmaz. 🙂❤
- Kişilik & Karakter konusunda 728 cevap paylaştı.
9 güEdebiyat öğretmeni şüphesiz harika bir deneme yazabilir, ama konu akademik kompozisyon ise bu konuda tüp ipler hukukçuda olur 😀 söyle özetlemek gerekirse,
Cümkü, akademik yazım süslü kelimeler değil, çelik gibi bir mantık silsilesi, nedensellik bağı ve disiplin ister. IELTS formatı “ağdalı dili” ödüllendirmez aksine puan kırar. Edebiyatçı üslubun peşine düşerken, hukukçu davayı kazanır. Kısacası edebiyat dili ne kadar süslü olsa da hukuk mantığa çevirir.
230 Yorumla- 9 gü
@YakaaPaçaa knk akademik yazının formatında ağdalı dil kullanılmaz zaten edebiyat denilince aklına yalnızca süslü söz ve cümleler geliyorsa ilk önce bunu araştırıp bir öğren derim
- 9 gü
- 9 gü
@Pelinno sadece o açıdan bakmayacaksın ayrıca. Edebiyat onlarla kurulu değildir sadece elbet ama kanun kurallarını fazla bilmez bu sebeple ki, hukukçu Kanun maddelerini, (geçmiş mahkeme kararlarını) ve olayın detaylarını bir oyun gibi birleştirip çıkarır. Yani bu kompozisyonda her türlü hukukçu öndedir.
- 9 gü
Güzel bir bakış açısı 🌾🌼😎❤
- 9 gü
@Bihteeerrr edebiyat öğretmeni çok güzel yazar. Hukukçu ise olayı anlatır 😀
Senin anlaman çok güzel 💕💕 - 9 gü
Biz de akademik makale yazıyoruz edebiyatçı olarak onu da göz 👀 önüne alın her şey olabilir sjshs teşekkürler ❤🙂
- 9 gü
@Bihteeerrr evet dogrudur. Adım olarak önde olanı söylemek istedim. Yoksa bir edebiyat hocası çok güzel harika bir yazı çıkarabilir.
- 9 gü
- 9 gü
@Bihteeerrr öyle biliyordum düzeltmen için teşekkür ederim 😀
- 9 gü
@YakaaPaçaa aslında her iki tarafta güzel işler çıkarabilir ancak bence edebiyat öğretmeni kaleme daha yakın birisi hukukçu ise sözlü olarak daha iyi savunmada 🙂
- 9 gü
@Bihteeerrr evet evet işte bu. Ama agdali dil dediğim ister istemez her edebiyatçı da vardır. Süslü cümleler. Daha mükemmelliyetci yazar. Sen bu duruma estetik baktığın için sana yanlış geliyor söylediklerim. Hukukçu dan kastım daha somut detaylara takılır ve ekler. Buda onu bir adım öne taşır. Bu son yorum. Beni anladığını biliyorum inanmak istiyorum 😀 yanlış anlaşılmasın diye tekrar açıklama yaptım. Senin dediğin mantık benim mantıkla aslen aynı.
- 9 gü
@Bihteeerrr 💕💕💕
- 9 gü
Anladım anladım sen bakma edebiyat okuduğuma mantık tarafında da iyiyim diye öveyim azcık kendimi sjshs cevabın için teşekkür ederim 😂💟
- 9 gü
@Bihteeerrr aha o zaman tamam. Ben direk edebiyat olarak baktım konuya. Edebiyat ve hukuk olarak. 😀
İş öyleyse hukukçuyu ez geçsin 😂 - 9 gü
Sesli güldüm ezelim hukukçuyu 😄😄😄
- 9 gü
@Bihteeerrr 😂😂 başka çare yok.
- 9 gü
Bak seni bile tarafıma çektim zor bela sjshsg edebiyatçıdan korkun 😀
- 9 gü
@Bihteeerrr edebiyatçının dili budur 😀👍💕
- 9 gü
Tabi bu işin espri boyutu 😀💓
- 9 gü
@Bihteeerrr kesinlikle 😂😂💕
- 9 gü
Tamam arkadaşlar, bilimsel olarak bu tartışmayı tüm Dünya yapıyor ve yıllardır bitmiyor bu tartışma. @Bihteeerrr hocam sana, eğer kendisi de kabul ederse @busegmss hakem olmasını teklif ediyorum. Bu derbi Kaan Kazgan-Savaş Cebeci kavgasından daha popüler hâle geldi. 😅
- 9 gü
Yazılan soruyu yanlış okumadıysam ve de yanlış yorumlamadıysam sorunun ana hattında akademik bir yazı söz konusu içeriğinde bir kanun bir tüzük veya bir dava ile alakalı hiçbir şeye rastlamadım burada savunulması gereken bir dava söz konusu olmuş olsaydı dediklerinizi de o şekilde yorumlayabilirdim yanlışsam düzeltebilirsiniz burada yalnızca bir akademik makalenin yazılışından söz edilmiyor mu
- 9 gü
- 9 gü
- 9 gü
- 9 gü
😂😂😂😂
- 9 gü
Sakin olun lütfen. Ne bu gerginlik? :D
- 9 gü
Bir daha bildirim gelirse hepinizi engellerim. Bildirimi kapatmıyorum 😀
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be @AriyetHukuk ve @Bihteeerrr hocam, dev bir derbiye hazırsınız anlaşılan! 💥 Kadın hakem fikrin harika, sahada adil bir maç için süper olur. Bence her ikinizin de kendine göre avantajları var. Sen hukukun keskin zekasıyla, hoca da dilin incelikleriyle sahada olacak. Kim kazanırsa kazansın, önemli olan centilmenlik ve ortaya çıkan eser! 💪 Çok heyecanlandım bu maç için!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,5b cevap paylaştı.
u 9 gü@Bihteeerrr sonrasını okumadım. oyum sana :D
113 Yorumla- 9 gü
Ahahah teşekkür ederim çokça 😂⭐en güzel cevap bu oldu sjshd
- 9 gü
@Bihteeerrr Rica ederim öğretmenim gerçekler 😂✨💯
- 9 gü
Gerçekler bizden yana 😄🙌🌾
- 9 gü
@Bihteeerrr Gerçekleri tarih yazar tarihi de biz :D 🥳
- 9 gü
Bizim olduğumuz yerde tarih diz çöker 😄 bu methiye de güzel oldu 😂
- 9 gü
@Bihteeerrr Yürü be abla kim tutar 😂
- 9 gü
😂😂😂biz de az değiliz 😄
- 9 gü
Şşşşşt sakin olun. Rahat. Ben buradayım. 👍
- 9 gü
Ol zaten sjsjs biz de adil dövüş istedik 😂
- 9 gü
@Bihteeerrr Fenayız dimi 😂😂😂
- 9 gü
Olmasak bu kadar kıskanılmayız alttaki yoruma baksana şaka gibi @Barış_LonelyForever 😀
- 9 gü
@Bihteeerrr Daha güzel başkalarının kıskanması bizim şanımızı yükseltir :D
- 9 gü
Kıskanılmaktan yoruldum artık kıskanmasınlar beni 😄😄😄
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Meslekle bir alakası yok bunun, süreklilikle alakası var. Geçen seneye kadar gayet ileri seviye İngilizce akademik essay yazardım. Şimdi yazamam bıraktığım için.
11 Yorumla- 9 gü
Sakin ol, ben buradayım. 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 güTaabii ki edebiyatı ve hemcinsimi tutuyorum 🙂🫱🏻🫲🏼
19 Yorumla- 9 gü
Dostluk kazansın. 🤝
- 8 gü
Ya 🙂💟🌼
- 8 gü
- 8 gü
Emojiler sana
- 8 gü
@Bihteeerrr hocam sorumu yanıtlar mısın lütfen?
- 8 gü
@Bihteeerrr bir soru sordum sana hocam?
- 8 gü
Bilmukabele efendim @Bihteeerrr 🙏🏻🥰
- 8 gü
Kadının kadını tutması onur verici 🙂🌼💟
- 8 gü
Yanıtladım kendi yorumumun altında @AriyetHukuk
9 güGenel olarak hukukçu daha iyi akademik kompozisyon yazar
11 Yorumla- 9 gü
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
7 güBen Bihter hocamı seçiyorum 🤷♂️ @Bihteeerrr
11 Yorumla- 7 gü
Cansın 🙂✨
Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Hadi güncelleme bekliyoruz tez gösterin tezinizi djdjdjdjdjdjdjjxjdjdjd
05 Yorumla- 9 gü
Sakin ol. Ortalığı kızıştırma. Sakin. Rahat ol.
- 9 gü
Bitince 😂
- 9 gü
Daha maça var. Sakin ol. :D
9 güOyum edebiyatçıya
13 Yorumla- 9 gü
Neden? 👍
- 8 gü
Edebiyat sonuçta
- 8 gü
❤❤❤🙏🏻🌼
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Edebiyat öğetmeni
14 Yorumla- 9 gü
Neden?
- 8 gü
Teşekkürler🙏 💟🙂
- 8 gü
@Bihteeerrr Rica ederim 🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 güBence eğitimciler daha iyidir bu konuda
12 Yorumla- 9 gü
Sakin olun. Rahat olun. Ben buradayım. 👍
- 8 gü
🙏🏻🌾
- Kişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı.
9 güTarihçi Dr. ikisini de tokatlar bence :D
16 Yorumla- 9 gü
Sen de gel katıl madem kim kimi tokatlıyor görelim😄
- 9 gü
@Bihteeerrr Çok iddialı olma, sonra bir bakarsın kendini kompozisyon değil, hakkımda methiye yazarken bulursun. :)
- 9 gü
Baktım ki sen iddia makamındasın izini süreyim dedim 🤣
- 9 gü
@Bihteeerrr Biz o yollardan gideli çok oldu, geri döneyim de izleri daha rahat takip et
Estağfurullah efendim bunlar latife tabii :D+ - 9 gü
Karda yürür izimi belli etmezdim ben @SivisPacemParabellum😄
Biliyorum rahat ol:d - 9 gü
Şşşşt sakin olun. Rahat. Ben buradayım! 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 9 güHak eden kazansın 😎😂
152 Yorumla- 9 gü
Hocam sakin olun. Lütfen ama sakin olun. BEN BURADAYIM. 👍
- 9 gü
Sakiniz biz 😀nerdesiniz sjdj
- 9 gü
- 9 gü
Benim için uygundur
- 9 gü
@Bihteeerrr hocam, daha dövüş başlamadan kendi lehinize olan yorumları silmeyip, sizi yazım yanlışınızdan dolayı eleştirip, beni tutan kişinin yorumunu silmişsiniz. Size yakışmadı bu tutumunuz. Lütfen maç öncesi centilmence davranışlarda bulunun. 👍
- 9 gü
@AriyetHukuk polemik yapan üye yorumunu silerim taraflı olduğum için şshsıma yönelik konuşmak kimsenin haddi değil akademik kariyerim hakkında ileri geri konuşmak 🆚 🗣. Güzel dil üslup her şeydir, lafını düşünüp tartsa kaldırmazdım. 🙌
- 9 gü
Taraflı olduğum için değil❌.
- 9 gü
Polemik yapmamıştı. Fikrini belirtmişti. Eleştiriye tahammülünüz olsun lütfen. Sizin akademik kariyerinize yönelik bir matufiyet söz konusu değildi o yorumda. Ama rüzgar benden esmeye başlayınca müdahale ettiniz. Maç öncesi centilmenliğe yakışmayan bir davranıştı. @Cleanman58 kardeşim sen söyle tarafsızca.
- 9 gü
@AriyetHukuk ben ne yazdığını çok iyi biliyorum. O kadar anlama kapasitem var çok şükür sjshs. Konu yazım gibi basit bir mevzu olsa asla kaldırmazdım. Üyenin yazdığı yorum" akademik kariyerin hakkında şüphelerim var yok şu kelimeyi yazmayı öğren " Kimse emredildi dil kullanıp bu platformda polemik başlatamaz, konu ben veya başkası her kim 👤 olursa olsun. Konumuz burada yazım yanlışlıkları değil ❌ TDK değiliz biz ve kimse mükkemmel değil❌. Saygı zedeleyecek dil kullanamazsınız güzel bir üslüpla hukuk der geçersiniz ancak bihter şöyle şunu öğrensin diyemezsiniz. Yazarken düşünerek yazmaya davet ediyorum. 💁
- 9 gü
@Barış_LonelyForever sen söyler misin kim haklı burada. Doğru mu kaldırmışım. 💁
- 9 gü
Madem ben hukuk yazdığı için müdahale etmişim neden diğer hukuk yazanlara müdahale etmedim o zaman çünkü onlar saygılı yorum yaptı 😀@ariyethukuk
- 9 gü
Kimdi o? Nickname hatırlıyorsan söyler misin? AHAHAHAHAH. ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (ÇOK DERİNDEN). Hocam sizi psikolojik olarak iyi tahlil etti o kişi bence. Ne de olsa benim karşıma çıkıyorsunuz. Medeni cesaretinizden dolayı gerçekten “Maviciler” hayatta olsaydı sizi tebrik ederdi. Mavi dergisinde sizi işe başlatırlardı. 😅😎
- 9 gü
@AriyetHukuk nickine bakmadım. +1 oy sizin olsun 😄sizi de ben tahlil ettim ÇOK DERİNDENNnn merak etmeyin😀 neyse ki kişiliğimin kaderini üyelere bırakmıyorum iki satırına kendimin kendimi bilmem kâfi 😎geriye kalanları sayalım bakalım kim önde hadi bakalım 😄😀
- 9 gü
Hocam rüzgar benden yana esmeye başlayınca müdahale ettiniz. Biz, siz duymadan centilmence fair play çerçevesinde ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (ÇOK DERİNDEN) demek istemiştik. Ama size, sesimiz gitmedi bence. Bu meseldir söylenir kim kul günah etse ne ola? O arkadaşın suçunu bağışla, kıyma bu kula! Hocam. :D
- 9 gü
Hayır +1 oyunu hala sayıyorum 😂 o kişi sen miydin arkadaşın mı bilmiyorum konu o değil zaten sonuç olarak + 1 hukuk sayacağım zaten konu kapsnsın gerginlik olmasın 🤣
- 9 gü
@Bihteeerrr Sen haklısın tabi ki de öğretmenim :D 🙏
- 9 gü
@Barış_LonelyForever bak uber mod hak verdi. Cidden hukuk diyip hukuk yazan arkadaşı yani seni @AriyetHukuk övse asla sesim çıkmazdı tabi benimle ilgili çok yazınca olumsuz cümleler kırıldım haliyle.
- 9 gü
😀
- 9 gü
Konuşmaları görmedim ama tartışma uzayınca karşısında ki kişiye kişisel sözler söylemek ya da laf atmak tartışma ve polemiğe giriyor ve '' tartışma sataşma '' amaçlı seçenekten işlem yapılabilir kaldırılabilir.
- 9 gü
Büyük harfle yazınca ne oluyor kural ihlali 😀. O kadar kelime dediniz bana asla karşılık vermedim psikolojik savaşı ben kazandım 😄ayrıca asla talep bana gelsin havalarında değilim, herkesin edebiyat yazması benim HATAM değil ❌. En mükemmel iddiam yok o yüzden dostluk kazansın dedim lütfen tartışma istemiyorum böyle olursa yarıışmanın bir anlamı kalmaz. 😀
- 9 gü
@Barış_LonelyForever Evet aynen öyle kurallar çerçevesinde biz işlem alıyoruz zaten yani sanıldığının aksine tarafsızız moderatörler olarak. 🔎
- 9 gü
@Bihteeerrr Senden asla şüphem yok zaten ablam ✨🤍
- 9 gü
Hocam sizin arkanızda sitede 50k erkek olabilir. Benim kim olduğumu bilseler, KOLTUK SİZDE KALSIN KARDEŞ, ARKAMDA DURMAYIN YETER! derdim. Kabul edin, o arkadaşın yorumuyla rüzgar benden yana esiyordu. İlk kez sitede size karşı psikolojik üstünlük sağlayan bir üyeyle karşılaşıyorsunuz. Normal bu tavrınız. Psikolojide sizden iyiyimdir. Gerekirse o konuda da maça çıkabiliriz. Psikolojide buna yansıtma derler. :D 🤝
- 9 gü
@AriyetHukuk sırf bu cümleleri kurup ön yargılı davrandığınız için yarıştan çekiliyorum. 😀 Bir kişi yazmıştı herkes edebiyat yazdı rüzgar 💨sizden yana değil benden yana esiyordu zaten yani üstünlük kurmaya çalışmama gerek yoktu zaten 🙂bu sadece bir oyundu saygı beklerdim ama gerçekten göremedim o saygıyı. Polemik çıkacaksa siz birinci en mükemmel olun ben bu yarıştan çekileyim 😀 🤚
- 9 gü
Erkek demişsin de yorumları okudum kadın üyeler de öğretmen demiş. :D bana tarafsız geldi @AriyetHukuk
- 9 gü
Hocam o kişi beni çok sağlam destekledi diye ön yargılı bir şekilde o kişiyi, benim arkadaşım olmakla itham ettiniz. Ben onun yaptığı gibi size “ön yargı” ayrı yazılır demiyorum fark ettiyseniz. Bende her şey fair play. Benim niyetim sizi kırmak değildi. Ben her zaman itidalli yaklaştım. Siz bana taraf tutmayın dediniz. Taraf değilim sizi centilmence maça davet ediyorum. Çekilmek, hiçbir edebiyatçıya yakışmaz. Dostluk kazansın diyen benim. 👍
- 9 gü
@Barış_LonelyForever yani kazanmak da kaybetmek de normal bir kadın kazanıyorsa ya da erkek kabul ettin. Hemen diklenmek neyin kafasıdır tövbe estağfurullah derim de mi kardeşim 😂
- 9 gü
Kabul etmeli *
- 9 gü
Hiç kimse mükemmel değildir. Ben, kusurlu biriyimdir hocam. Bunu her yerde ifade edebilen biriyim. Üstelik sizin sağlık durumunuz benden şu anda iyidir diye tahmin ediyorum. Yine de maça çıkacağım. 🤝
- 9 gü
@Bihteeerrr Haklısın öğretmenim zaten soruyu inceledim ve yorumları okudum. 😂🙏
- 9 gü
Bu arada ikinize de Barış ve hocam sana teşekkür ederim. Geçen soruda Barış bana kültürlü birisin dedi, hocam siz de psikolojik tahlilde iyisiniz bence. Kaliteye önem veriyorsun, seçicisin demiştiniz bana. 👍
- 9 gü
Bunca yıl edebiyat hocasıyım asla sosyal 👥medyada şu yazım yanlışı yaptınız demedim hiçbir arkadaşıma dahi olsa. Bu bir takıntıdır bana göre. TDK değiliz hiçbirimiz, burası da yazılı sınav değil, biz okulda değiliz şu an. Noktasına virgülüne kadar düşünmeye vaktimiz yok belki belki de o esnada bir çok kişiye yanıt veriyoruz yazım yanlışını düşünecek halimiz yok 😀 yok benim sağlık durumum iyi değil çünkü ne zaman sitede az eğlenceli vakit gecirmek istesek biri tartışıyor gerildik biz artık 😂😂😂🤣
- 9 gü
Tartışma yok hocam. Fair play maç var. 🤝👍😎
- 9 gü
@Barış_LonelyForever bismillahirrahmanirrahim 😂😂
- 9 gü
Maç olsa herhalde kan gövdeyi götürür şimdiden böyleyse @AriyetHukuk korktum ben 🤣
- 9 gü
@Bihteeerrr hocam ben şu anda tatildeyim. Edebiyata en son lisede hukuk kazanabilmek için nar yiyerek çalışırdım. Maç öncesi nar takviyesi yapabilir miyim yine uygun görürsen? 😅😎
- 9 gü
Ye tabi narsız olmaz😂
- 9 gü
Bu mevsimde narı nereden bulacağım? 😅
- 9 gü
organik satan yerlerde alırsın dhdh
- 9 gü
Sen de kiraz takviyesi yapabilirsin hocam. 👍
- 8 gü
Tiryaki yorumu kaldırmışsın kendisi edebiyat yazdım sildi diye bana ulaştı. Nasıl +1 hukuk yorumunu kaldırdım sayacaz dedim +1 edebiyat 📚 yorumunu da sayacağız @AriyetHukuk
- 8 gü
Yorumunu*
- 8 gü
İlk kez silmiyorum onun yorumunu. Gördüğüm an direkt siliyorum.
- 8 gü
Bir tane de tartışma yorumu ve spam cevabı vardı ben kaldırdım.
- 8 gü
@Barış_LonelyForever lan 😂😂😂😂
@AriyetHukuk ama oyumuzu sayacaz 🤣 - 8 gü
@Barış_LonelyForever koç burcu olmak 😀
- 8 gü
Benim soruma bir daha uğramasın diye kasıtlı gördüğüm gibi siliyorum onun yorumunu @Bihteeerrr hocam. Hiç takmadığım birisi. Siteyi vakarlı şekilde de kullanmıyor. 7/24 Buse’nin yorumlarının altında geziyor bir umut bir umut diye. @Tiryaki__
- 8 gü
Sakin tamam relax kavga olmasın 😀
- 8 gü
@Bihteeerrr hocam merak etmesin hiç kimse. BURADA RACONUN KRALI VAR. BARIŞ DEĞİL, ETİKETİ DİREKT BEN ATARIM. GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE.
- 8 gü
@Bihteeerrr hocam bu sana nasıl ulaştı?
- 8 gü
Bir soruma yorum yazdı
Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Edebiyatçı derim
12 Yorumla- 9 gü
Teşekkür 🍀
- 9 gü
Sakin olun, ben buradayım. 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 9 güÖğretmen her konuda alır bence
11 Yorumla- 9 gü
Sakin ol, ben buradayım. Rahat ol. 👍
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Edebiyat Öğretmeni
13 Yorumla- 9 gü
Sakin ol. Ben buradayım. Herkes rahat olsun. 👍
- 9 gü
@AriyetHukuk tekrarlanmamış yorum yapma spam yapıyorsun şu an kural 📏 gereği sitede. Aynı yorumu yazma her yere sjdhdh
- 9 gü
Tekrarlanmış*
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 güBence her ikiside
12 Yorumla- 9 gü
- 9 gü
Maşallah
Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Edebiyet Öğretmeni.
12 Yorumla- 9 gü
Rahat ol, sakin. Lütfen sakin. Ben buradayım. 👍
- 8 gü
🙏🏻🌾
Gizli Üye(18-24)7 güEdebiyat öğretmeni tabi ki de
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 gühukukkkkkk
01 Yorumla- 9 gü
👍
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 güHukuk diyorim
06 Yorumla- 9 gü
Sakin. Rahat. Ben buradayım. 👍
- 9 gü
Tamam
- 9 gü
Spam yapma @AriyetHukuk aynı yorumu yazma. Sitede yasak 🚫
- 9 gü
@Bihteeerrr abla büyüyünce sne olucam KSKSKSKSSKSKKDKS
- 9 gü
@Ecrininizzzzzzzzzz tamam ol sjsjs
- 9 gü
Ahahah
4 güEdebiyatçı
00 Yorumla
8 güKöydeki çoban
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Hukukçu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı.
8 güHukukçu kazanır net.
03 Yorumla- 8 gü
👍
- 8 gü
hukukçu hayatın içindedir, her türlü kelime oyununu yapar. edebiyatçı aşktan, çiçekten, bayırdan, tepeden anlar :D :D
- 8 gü
@Bihteeerrr hocam bu sana nasıl ulaştı?
9 güEdebiyat
12 Yorumla- 9 gü
Sakin ol. Sakin ol. Ben buradayım. 👍
- 8 gü
❤🌼
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı