Sabahları hazırlanıp evden çıkmak kaç dakikanızı alıyor? :)
Cevabın nedir?
Çok süslü biri olmama rağmen sanırım alışkanlık olsa gerek hazırlanmam çok kısa sürüyor ;
6:20 de uyanıyorum (el, yüz yıkama faslı vs.)
6:30 da giyiniyorum
6:35 de saç yapıyorum (klasik bir iş gününde çok uğraşmaksınız bir düzleştirici veya maşa ile şekillendiriyorum.)
6:45 de makyaj yapmaya başlıyorum.
7:00 de evden çıkıyorum.
7:10da servis geliyor ve 7:35 de iş yerindeyim.
8:00 de mesaii :)))
Fakat kahvaltıya vaktim kalmıyor. Yarım saat içinde komple hazırlanıp çıkmam gerekiyor. Mecbur iş yerinde simit çay :))00 Yorumla
En İyi Cevaplar
06:30 uyanırım, yüzümü ve elimi yıkarım. Göz altı kremimi sürerim. Kahvaltılık filan hazırlarım ağırdan alırım.
06:45 kahvaltı hazır olur. Ağırdan yerim.
07:00 de kahvaltım biter.
07:30 dişlerimi fırçalarım, ağız bakım suyu ve dil temizeyicisi ile ağız temizliğimi yaparım.
07:35 Nemlendirici el, dudak, yüz kremlerimi sürerim (makyaj yapmam).
07:40 Giyinip arabama binerim.
08:00 e kadar işte olurum.
08:00 iş başı :)95 Yorumla
+1 yılYataktan kalkışım ile sokak kapısını çekişim arasında 30 dakika var. Bunun içinde kahve, sigara, duş, diş fırçalama, saçları yapma, giyinme hepsi var. Sonra da poğaçamı alırım otobüs gelene kadar onu yerim :) Senin ne kadar sürüyor?
12 Yorumla- +1 yıl
1 saat kadar sürüyor yaklaşık ama sırf daha çok uyuyabileyim diye bu süreyi kısaltmaya çalışıyorum :D
- +1 yıl
1 saat mi? Nasıl o kadar sürüyor, yavaş olabiliyorsunuz anlamış değilim :)
+1 yılbugun mülakatim vardi
hazirlandim cikim
uyandim sekize ceyrek kala
ciktim sekizi ceyrek gece
yarim saat:)22 Yorumla- +1 yıl
baya hızlısın :) mülakat iyi geçti mi bari? :)
- +1 yıl
yani bekledigim düzeyde oldu:)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
146
Cevap
206Cevap
45 dk sürüyo 5 dk üstümü giysem 10 dk kahvaltı yapsam 5 dk tele baksam 25 dk da saçımı yaparım :D saç önemli
11 Yorumla- +1 yıl
ahah :D
Bir defasında 3 dakikada çıkmıştım uyandığımdan itibaren. Finale yetişiyordum geçen yılın ilk dönemiydi sanırım okula nasıl gittiğimi hatırlamıyorum sadece kalktım saate baktım anında giyinip çıktım kapıda tekrar baktım 3 dakika olmuştu.
13 Yorumla- +1 yıl
bir sınavın insan hayatına etkisi :D
- +1 yıl
o da olabilir :D:D
+1 yılSabah kalkıyorum 7. oo
Yatakta telefona bakıyorum 7.3o
Kalkıp alimi yüzümü yıkıyorum 7.45
Dişlerimi firçaliyorum 8. oo
Kahvaltı yapıyorum 8.15
Telefona bakiyorum 8.3o
Giyiniyorum 9. oo
Saçlarimi yapiyorum 9.3o
Kendime bakiyorum 9.40
Telefona bakiyorum 9.50
Çiktim 1o. oo13 Yorumla- +1 yıl
Arabama biner ofise geçerim sabah makarasi yaparim gülerim, sonra babamdan azar işitirim sonra zaman akip gider :D
- +1 yıl
Kendi işimizi yapiyoruz.
Sabah saat 7 de kalkıyorum 30 dakika banyo faslı "hergün duş alırım :) " daha sonra 30 dakika saç kurutma düzleştirme vs. 10 dk giyinme , 15 dk kahvaltı ve son hazırlıklar ve sonundaa kapıdan çıkış :) 1 saat 25 dakika :)
10 YorumlaUyanınca 10 dk yatakta pinekleme
20 dk ayılma
yarım saat kahvaltı
15 dk duş
20 dk kremler falan bakım
en az 30 dk makyaj
15 dk kıyafet seçme
5 dk giyinme
10 dk takı seçimi parfum çanta
çıkarken de 5 10 dk ayakkabı seçimi
mutlu son :)10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey dahil 40 dakika ile 1 saat arası... (Kahvaltı, makyaj, saç yapımı, giyinme dahildir.)
12 Yorumla- +1 yıl
:D cevabınızdan ücret sorasim geldi otel rezervasyonu yapıyorum sandım bir an :D
- +1 yıl
Bir an öyle oldu...
İnsanlara uzun gelecek diye açıklama yapmak istedim...
+1 yıl8 de çıkarım 7 de kalkarım kahvaltı yapmadan çıkamam yani kahvaltıda bir de yabancı dizi izlerim 1 bölüm her sabah 20 25 dk arasında zaten genelde :D
12 Yorumla- +1 yıl
çok ilginçsin her sabah yabancı dizi izleyen biriyle ilk kez karşılaşıyorum :D
- +1 yıl
O zaman gör işte o benim :D kahvaltıyla aynanda bitiyor bence harika
+1 yılSabahleyin zombi gibi kalkar ayılmak için yuzumu defalarca yıkar onume o an ne gelirde ustume geciririm yemek yapmak giyinmek ayılmaz vs derken anca 2-3 saat :P
10 Yorumla
+1 yıl8:30 uyanirim, dusa girerim.
8:50 dustan cikar.
9:20 kahvalti hazirlar
9:45 kahvalti biter, dislerimi fircalayip
10:00 da arabama biner
10:30 iste olurum10 Yorumla
+1 yılbir kaç ay öncesine kadar 1. bucuk saatti şimdi yarım saat :D
12 Yorumla- +1 yıl
nasıl öyle bir fark oldu peki? :D
- +1 yıl
makyaj yapmaktan bıktım :D eyeliner sürmüyorum artık uyanınca yuzumu yıkayıp kıyafetlerımı gıyıyorum saclarımı duzeltıp rimel gözkalemi ruj fondoten yarım saatte hazrım :D
Diş fırçalama ve sabah ereksiyonunu kaybetmek için işemek 2 dakika.
Giyinmek 2 dakika.
Kahvaltı 4 dakika.
Araba anahtarı ve cüzdanı aramak 2 dakika.
Benim 10 dakika sürüyor :D10 Yorumla
+1 yılGünün anlam ve önemine göre değişir. Okula mı gidecem? 20 dk bile sürebilir. Topluma açık bir yerde arkadaşlarla buluşacaksak yarım saati var. eğer babam çağırıyorsa 5 dk.
10 YorumlaSüreyi belirleyen saçımım uzunluğudur. Fotoğraftaki uzunluktaysa lavaboda yıkması + kurutması + tarayıp düzeltmesi ile birlikte evden çıkmam yarım saati bulabilir kahvaltı etmediğimi varsayarsak.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılSabah hazırlanıp evden çıkmak ks' den çıkmaktan çok daha kolay oluyor walla :))
12 Yorumla- +1 yıl
ahah :D hak veriyorum kesinlikle :))
- +1 yıl
Ama diğer türlü 3-4 dakikaya hazırlanırım yani :))
6. da alarm çalar ,
6.20 de uyanırım
6.25 de üzerimi giyerim
6.30 da elimi yüzümü yıkarım , dişlerimi fırçalarım
6.35 te saçlarımı yaparım
6.50 de makyajımı yaparım
7.00 da evden çıkarım
7.10 da servise binerim
7.40 da iş yerinde olurum
8.00 da iş başı :))))00 YorumlaYol kısa sürüyormuş sizin iyiymiş benim yol uzun mecburi 06:40 ta arabaya binmem şart 07:30 gibi Tekstilkentte oluyorum (yolda kaza vs yoksa)
10 YorumlaNormal günlerde hazırlanmam 45 dk yı buluyor ama işe geç kalıyorsam eğer yataktan kalkar kalkmaz dışarı atarım kendimi üzerimide yolda giderken giyerim.
10 Yorumla
+1 yılErken kalkıpta uykumu bölemem uyumayı tercih ederim. Sonra birden fırlar 3 dk evden çıkarım. Ama benim kız arkadaşımın birisi 9 da ki derse 7 de kalkıp hazırlanıyor siz düşünün.
10 Yorumla1 saat yeterli lakin kıyafet secmede zorlanınca biraz uzuyor bu zaman dilimi onun için bir yarım saat daha erken kalkarım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Akşamdan ne güyeceğimi hazırlanırım. Sabah erken kalkıp duş alırım hemen sonra saçlarımı düzeltirim. Elbisemi giyip çıkarım. 30 dk çıkarım.
10 Yorumla7 de kalkarım. elimi yüzümü yıkar tuvalalete girerim sonra üstümü giyerim saat 20 gecer. 10 -15 civarı kahvaltı yaparım 35 gece evden cıkarım. 45 gece de servisim gelir iyi mi :)
12 Yorumla- +1 yıl
gayet iyi :) keşke ben de bu kadar çabuk hazırlanabilsem :D
+1 yıl3 dakika yuz yıkarken pantolon giyerim ayni zamanda montumun tek kolunu sokarım sonra kapidayim. 3 dakika bile degilmiş aslinda :/
10 Yorumla
+1 yıl1,5 saat. kahvaltı, giyinme, kediyle oynaşma, annenin ahiret sorularını cevaplama, babayı sakinleştirme..
düşündüm de çok yorucu :))13 Yorumla- +1 yıl
:D ahahaha ben bide tam 10 adım attıktn sonra geri dönüyrm o fena yaa :D içim gidiyor @akılküpükendisi
- +1 yıl
ondan sonra o gün iflah olmaz zaten @erkeklersormuyor
- +1 yıl
eksik yazmışım :D 10 adım attıktan sonra bişey unuttuğumu fark edip geri dönüyorum ya :D o işte D: @akılküpükendisi
+1 yılyataktan sınıftaki sırama ya da amfideki yerime 23 dk :) otobüsle yolculuk buna ddahil :)
12 Yorumla- +1 yıl
vayy ciddi misn ya :D
- +1 yıl
üçgen peynir uykumda saniyeleri sayaarım dersten de geç kalamam... :) yani ewet :D
hele bu sıra arabaylayım ki :D dk yutiim dur :D
+1 yılŞimdi uyandıktan sonra hemen hazırlanmam elimi yüzümü yıkar bir çay sigara içerim tam geç kalmaya yakın 5 dk sürmüyodur herhalde saç baş sorunum da yok şekli sabit yani erkenden kalkarım 5 dkda da hazırlanırım ama ne hikmetse hep geç kalırım ;)
20 Yorumla
+1 yılGeç kalıp kalmamama göre değişiyor.. Geç kalmışsam 5dk...;))
27 Yorumla- +1 yıl
5 dakikaya hazırım diyip, 1 saat bekletirsiniz ;)
- +1 yıl
Hiç yapmadım... bekleyen tarafım genelde.;) @NationalGeographic
- +1 yıl
10 parmakta 10 marifet deyimine inanmaya başladım :)
- +1 yıl
Estağfurullah;)@NationalGeographic
- +1 yıl
:)) Estafirullah anlayışınıda mütevazi kimlikle eşleştiriyorum :)
10 parmakta 11 marifet oldu :) - +1 yıl
@NationalGeographic bu etiketleme işini beceremiyorum ben
- +1 yıl
:) Hepsi nickimin hatası. çok uzun olmuş :)
10 dakika içinde uyanırım elimi yüzümü yıkarım giyinirim lazım olan şeyleri de hazırlarım, aç kalmıyım diyede evde çerez filan ne bulursam yerim sonrada çıkarım evden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitcegim yere gore ve uykuma gore degisiyo eger cok uykum varsa dakikamin son dibine kadar kullanip 10dk da hazirlanip evden cikarim ama normal zamanda ise rahat yarim saat en uzun 1bucuk saat 😄
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yıl7 30 kalkıs 8 de işte olmam lazım ama 8 15 te oluyorum 40 dakika falan sürüyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
daha erken kalkıp hazırlansana o zaman :)
- +1 yıl
Fark yok zaten işe geç gitmem gerekiyor :)
+1 yılkalkmak giyinmek hazırlanmak 15 dk benim için hahah :D 5 dk sürdüğü de oluyo bazen zorda kalınca :D
10 Yorumla30-45 dakika
kendime gelmem 15dk kahve fasliyla
yarim saatte giyin banyoda10 Yorumla
+1 yılTam 30 dakikamı alıyor. Sabahları 7.00 da kalkıyorum 7.35 te servis geliyor. Genel olarak böyle
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Bu sabah 4 dakika sürdü hepsi, servise yetişmek için.
10 YorumlaBazen 10 dakika bazen 50 dakika. Gideceğim yere ve ruh halime göre değişiyo.
10 Yorumlabazen kalkmamla çıkmam bir oluyor çünkü gideceğim yere geç kalıyorum genelde yetişmek amacıyla ışık hızında çıkıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılWc'ye girmezsem yataktan kalkıp evden çıkmam maksimum 10 dakika... Ama wc ye bir girersem üstüne 40 dakka daha koy ;-)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöle bir elimi yüzümü yıkasam. yımırtamı peynirimi yesem.10 dk gider
üstümü giyinsem dişimi fırçalasam ah uh meh keh oh yeh kah kuh yapsam bir 15 dk daha gider. 25 dk 5 dk da bir tv baksam internet baksam 30 dk...10 Yorumla
+1 yılgidecegım yere göre degısıyor
işe gelırken 40dk yeterlı
dus falan alacaksam en az 1saat10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yıl15 dk
gerçi daha önceden kalkıp kahvaltımıda yaparım
tv seyrederim herşeyi ayarlarım yanii10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 dakkada olabilir bir saat de ortalama yarım saat ama duruma göre değişiyor tabi;)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Uyanmam ve kapıdan çıkmam arasında geçen süre 20 dakikayı aşmaz
10 Yorumla
+1 yılnereye gittiğime göre değişir :) bazen 5 dakika bazen 1,5 saat :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 15 dakika..
1 dakkada yataktan kalkarım..
5 dakikada wc, diş fırçalama el yüz yıkama..
5 dakikadada saç ve giyim..
Duş alcaksam yarım saat..10 Yorumla
+1 yıldegisiyor :D 30dk-1 saat arasi genelde (kahvaltisiz ama)
10 Yorumla
+1 yıltoplamda 1 buçuk saat sabah 6 da kalkarım 8 e çeyrek varken çıkarım evden :)
10 Yorumla10 15 dak. ama duraktaki makyajlı fönlü kızlar kahramanım
11 Yorumla- +1 yıl
onlar benim bile kahramanım :d
15 dakika. Sabahları uykuya daha çok yer veririm :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. 20 30 dakika arası değişir. Acelem varsa 10 dakika.
10 Yorumla
+1 yılsac makyaj kıyafet hepsi bazen yarım saat bazen bir saat :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uyanmamdan kapıdan çıkmaya kadar olan süre 1 saat sürer.
10 Yorumla
+1 yılişe giderken kahvaltı yapmadıgım için yüzümü yıkayıp giyinip makyaj yapmam 20 dk falan sürüyor haftasonları biyere gitmek için hazırlanıp evden çıkmam 1-1,5 saat
00 Yorumla06:00 kalkış saatim
06:30 duş, diş temizliği, kremlerim, üstümü giyinirim
07:00 makyaj. Uzuuuun uzuun :))
07:30 sac yaparım nadirdir. Genelde doğal cıkarım. Lüle cünkü.
07:50 kahvaltı (en önemli sey benim icin)
08:00 evden cıkış saatim
08:10 servisim gelir ve okulaa :))
İŞ-KEN-CE00 YorumlaHergün aynı değil ama en erken 7:45 kalkıyorum el&yüz yıkama 5 dk, ondan sonra aynı anda odamda kahvaltı, giyinme, saç makyaj derken 8:15 evden çıkıyorum, saat 9 gibi de okulda uyanıyorum...
10 Yorumla
+1 yıl24 dakika da hazırlanıyorum takıntı gibi birsey var bende:D
10 Yorumla
+1 yıl7:25 gece gozlerimi actim 7:39 gece merdivenleri iniyordum :)
10 Yorumla
+1 yılYataktan kalkmak 1 saat hazırlanmak on dk bile değil :)
10 Yorumla
+1 yılEn fazla 1.30 saat ama genellikle 1 saatimi alir hazirlandimda kahvaltimi yaptim falan derken
10 Yorumla
+1 yılYarım saatte o da kıyafetteki karasızlığım yüzünden yoksa 15-20 dk da hazır olurum :)
10 YorumlaHiç sabah sabah evden cikmadigim için bilemeyecegim:))
10 YorumlaHemen Uyanırım Ama Yatağın İçinden Çıkmam Yarım Saati bulur sabah ben çok oyalanırım sabah 7 deki servis için alarmı 5:30 a kurarım.. =)
10 Yorumla- Devamını Gör (292)
Devamını Gör(337)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt