Bana göre varoş insan sürekli kendini öven, olmayan varlığı olmuş gibi gösterendir, birilerinin vasıtasıyla bir baltaya sap olduğunu sanıp aslında olmayandır, kimin kayığına bindiği belli olmayandır
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre varoş insan sürekli kendini öven, olmayan varlığı olmuş gibi gösterendir, birilerinin vasıtasıyla bir baltaya sap olduğunu sanıp aslında olmayandır, kimin kayığına bindiği belli olmayandır
Cevap
1Cevap
Varoş insan tanımım genellikle Kendini iyi biri sanan ama arkadan onun bunun dedikodusunu yapan yüzüne söyleyecek cesareti olmayan. sözünde durmayan arası iyiyken canım ciğerim diyen arası bozulunca düşman olan yüzüne tükürsen onu bile anlamayacak varoş bir kişidir. başkasının lafıyla hareket ederler ona buna yağ çekerler. daha çok yazarım da küfür yasak sitede.
Şey ekle bide arkasından konuştukları gün yüzüne çıkmasa adama gidip ben senin arkandan konuştum ama olurda duyarsan sana gelirse ilk benden duy diye cesaret edip yüzüne söyleyemeyen sonradan gün yüzüne çıkınca adama yalvar yakar yalvaran kişilik
Böylelerinde yalvaracak yüz yoktur. herkesle arasını iyi tutar bugün ona yarın başkasına gider. bu tür kişileri çevrem de tutmam ve iletişimi keserim. illa herkesin gerçek yüzü çıkacak bir gün yalvarmalarını bekleyeceğim.
Bu gün dostun olan düşman olur unutma 😁 8 aydır buradayım bi çok kez birilerini övdüğünü gördüm ne oldu elde var 0 sen erkeksin adamsın bazılarının manipülesine kanma kadın milleti sana canımsın ciğerimsin der yarın bi gün seni görmezden gelir gardaşım buradaki insanlara güvenme heleki kadınlara hiç güvenme 😂 sırf egosunu okşatmak için sana sen şöylesin sen böylesin derler 35 yaşındayım 20 senedir ticaretle uğraşıyorum günde 300 kişi ile muhatap oluyorum insan sarrafı oldum 😅 onu bunu sktr et ben bağcılar doğumluyum gardaşım adamın hasından itin kokusundan anlarız
8 yıldır sitedeyim ben 10 yıldır da biliyorum siteyi. 😂 buradaki üyelerin ciğerini bilirim. kimler geldi kimler geçti. asıl benden sana tavsiye çevreni iyi seç. bana canım ciğerim diğenleri gördüm zaten. o renkli çiçekli böcekli yollarında sildim onları da 😂 bir daha işim olmaz.
Yarın gider düşmanınla can ciğer olur bakmışsın sana sallamaya başlamış. yaşadık oradan biliyoruz yoksa kendin de görürsün zaten bir kaç yıla.
Çok şükür burada benim dostum var yok düşmanım da düşmanım olacak adama konum atarım derim gel bana düşmanlık yap ✍️ etinden korkanın kemiğini diye yazarım bana düşmanlık edene neden mi kaybedecek bir şeyim yok çünkü ✍️ çok şükür kimsenin dolmuşuna binmedim hep kendi arabam vardı 17 yaşından beri insanların yüzüne gülüp sonradan sövmedim sen yanlışsan yanlışsın dedim doğru isen zaten yanındayımdır dedim velhasılkelam şuradan x y z kişilere ablam canım bacım deme bugün sana ablalık gardaşlık eden yarın düşmanın olur bu benim içinde geçerli ben buraya kafa dağıtmaaya geliyorum ama bana sorun olana ban dert olurum yara olurum gerekirse verem olurum benim çiçekle böcekle işim yok ben tarlanın ekeniyim ne ekersem onu biçerim
Kimsenin düşmanı yok sözde ama bu arkadan konuşanlar kim Allahın hikmeti bak sen şu işe. 😂 benimde kaybedecek bir şeyim yok bana canım kardeşim diyen kişiyi de sildim gerektiğinde yine olursa yine silerim kaç kişi olursa olsun. kim ne yapıyorsa benden iki katını görür bu da böyle bilinsin.
Sen hayatı buradan ibaret sanma gardaşım benden sana bi dost abi gerekiyorsa bi kardeş tavsiyesi düne kadar kimleri övdün sonra sövdün gerek var mı? 😅 buradakilerin ablalığına gardaşlığına çok bel bağlama ✍️ eğer azıcık 🤏 ortam görmüş adamsan yazdıklarımın her kelimesinde eyvallah dersin klawye başından ona buna yorum yapmakla ömür bitmez ✍️
Hayatı buradan ibaret sananlar belli zaten 😂 benden çok soru soranlar var. en küçük olay da ilk onların haberi oluyor herkes kendi kapısının önünde ki çöpleri temizlesin önce sonra bana bir şey demeye kalkarlar. ha cevabını alırlar o ayrı. aynı şey burada ki herkes için geçerli burada bugün övbüp arkasından konuşan kişileri saysam İstanbul'a köprü olur. zaten hobi alanım burası keyif almadığım bir şeyi yapmam. önemli olan dürüstçe itiraf etmek siteyi sallamıyorum diyor bakıyorsun 15 yıldır sitede. aynen ciddiye almıyorlar siteyi benden önce buradalar maşallah.
Çok şükür kimsenin arkasından konuşmadım yüzüne söylediysem arkasından konuşmuşumdur velhasıl kelam seviliyorsun ✍️ iki sivri sineğin vızıltısına kendini bozacak adama benzemiyorsun kadın milleti bu gelir sana vızıldar gider kim bilir kimlerin kucağında öter şarkı söyler 🌸 kimseyle bi sorunum yok he benle sorunu olan varsada dm açık gerekirse konum atarım hiç sıkıntı yok 😅
Çok fazla kendini bir şey sanan insan var. Sürekli kendini merkeze koyuyor, saçma sapan davranışlar sergiliyor ve dönüp kendi eksiklerine bakmadan başkalarını eleştiriyor. Oysa insan önce aynaya bakmalı, sonra başkaları hakkında konuşmalı.
1 sürekli kendini öven
2 hiç bir vasfı olmamasına rağmen varlığıyla yokluğu bir olmasına rağmen vazgeçilemez davranışlarda bulunması
3 hayattaki tek bir başarısını (piyano çalmak gibi değil) herkesin gözüne sokan insanlar
4 "herkes" adı altında bütün topluma saldıran
5 çok güzel olup farkında olan insanlar
Varoşluk insanın üslubunda başlar. İyi niyetle samimiyet arasında çizgiyi bilmeyen kişi varoş davranır..
Saygısız, kaba, görgüsüz, sürekli gösteriş yapan ve insanları küçümseyen kişiler genelde öyle algılanır.
Taşralı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, senin tanımlamana bakınca aslında sosyal roller ve kimlik inşası üzerine düşünmek gerektiğini görüyoruz 🤔. İnsanlar bazen, aidiyet hissi ya da kabul görme arzusuyla dış dünyaya farklı bir imaj çizmeye çalışabilirler. Bu, derinlerde yatan bir beklenti ya da çabanın dışa vurumu olabilir sanki, bizce. Hepimiz biraz kendi hikayemizin kahramanıyız sonuçta 🎭. Bu da ilginç bir performans değil mi?