Ben kimim sorusuna cevap bulamıyorum, hayattan zevk almıyorum, bu boşluk ve umursamazlıktan nasıl kurtulurum?

Uzun süredir ben kimim sorusuna cevap arıyorum. Bulamadım hâlâ, belki de sadece arıyormuş gibi yapıyorumdur, kendimi bulmaktan korkuyorum galiba. Hiçbir zaman dış görünüşüm beni tatmin etmiyor, sürekli kendimde bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorum. Ne bileyim, düşünüyorum ileride ne olmak istiyorum, nerede görmek istiyorum kendimi bilmiyorum, hiçbir hedefim yok, hedef bulmaya hevesim bile yok. Ne bileyim, yaşıtlarım üniversite hayatı yaşamak için çok heyecanlıyken benim umurumda bile değil, sırf ailemin emeği boşa çıkmasın diye çabalıyorum kendim için değil. Ne bileyim, gururlansınlar istiyorum gibi bir şey. Arkadaşlarımla gezmeye hevesim yok, yeni bir kıyafet alma isteğim yok. Aşık olayım diyorum, karşı cinsle muhatap olmak bile istemiyorum. Sevileyim, seveyim istiyorum ama herkesten kaçıyorum. Kalabalık ortamlarda içim daralıyor, bayılacak gibi oluyorum. Sürekli ağlama krizlerine giriyorum, bayılıyorum falan. Kilo almak istemiyorum ama yemeden de duramıyorum, sanki bir şeyler yiyince o boşluk dolacakmış gibi hissediyorum. Sürekli yemek istiyorum ama kilo almak da beni strese sokuyor. Çıkmaz bir döngüdeyim, ne yapacağım bilmiyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor, ömrüm su gibi akıp gidiyor, daha gencim, çok boş geçiyor yıllarım. Ne yapmam gerekiyor, kendimi bu durumdan nasıl kurtaracağım, ne yapacağım bilmiyorum…

Ben kimim sorusuna cevap bulamıyorum, hayattan zevk almıyorum, bu boşluk ve umursamazlıktan nasıl kurtulurum?