Bana kötü sözler etmişti. Aramızda aldatma vs hiçbiri olmadı. Ama ben hastayken beni yalnız bıraktı. Hâlâ onu düşünüyorum. Her şeyin farkındayım ama gölgesi geziyor kalbimde🫥Niye geçmiyor çok uzun zaman oldu
57 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana kötü sözler etmişti. Aramızda aldatma vs hiçbiri olmadı. Ama ben hastayken beni yalnız bıraktı. Hâlâ onu düşünüyorum. Her şeyin farkındayım ama gölgesi geziyor kalbimde🫥Niye geçmiyor çok uzun zaman oldu
Cevap
4Cevap
Ben de benzer durumu yaşıyorum. Bana aylardır telefonda kötü şeyler söyledi. Onlar neyse de son olarak bana yazdığı, artık sevgilim var bana yazma mesajı ve telefonda bana sen hastasın, git tedavi ol diye bağırması yıktı. 🥲
Hatta ailevi sorunum da ust uste gelmisti o dönem halde hastane de iken onunla konusmak istedim ama çok berbwt seyler hakaret vs soyledi neymiş onu rahatsiz etmisim uykusundan uyandirmisim sonra sözlrri uzerine engeli bastım dayanamadimnbaska numaradan aradim onda da acti konusmadi engelledi en son
Şimdi İyiyim çok şükur 1 sene once yasanan olay hala geceleri aklima geliyor , o sözleri ve kendisi aklıma geliyor böyle olmasaydık diyorum vs vs.. çok kalbim kırıld
Aynisini dedi git tedavi okul sen sizofren olmussun seni yatiralim vs😭
Hakkımı helal etmiyorum
Çok iyi anlayabiliyorum seni
😭🤧öyle iste üstüne aynı iş ortaminda goruyorum
Ben de her gece aynı sahilde görüyorum. 🥲
Off🤧 ne olacak ya bu hal bilmiyorum
Ben de bilmiyorum
Her gece dua ediyorum nolacak böyle diye
Ben aylarca ağladım her gece. Bu son yazdığının üstünden dört gün geçti. Gecelerim haram oldu. 🥲
Geçmiş olsun. Geceleri haram edenin gecesi olmasın. Niye niye çekmek zorundayız
Allah razı olsun! 🥲
Üzülme diyemem üzülüyor insan , bir şeylerle meşgul olmaya devam et... gitme o sahile🥲 görme üzülme
Ama en yakın dostlarım da orada. Eğer sahile gitmezsem onlarla vakit geçiremeyeceğim ve ne yazık ki çoğu ortak arkadaşımız.
Çok zor ya Allah bize yardım etsin bende senin gibiyim mecbur görüyorsun berbat bisi
Aminnnn! Allah senin de yardımcın olsun
Sağol tesekkur ederim amin🤲💫
Onu geri elde etmen kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay.
Her adımda beni anarsınnnn
O dönem kendisiyle konuşmustum ama beni terk etti konusunca yani kısa süreligine yaşadim o da ayrılık sebebi oldu
O gölge rahat bırakmiyor
Bir garip yaz akşamın da hüznü takmışsın okadar
*tatmışsın
🙄
😔...
Sabaha kalmaz bişey
Kaç gece aynısı dedim kendime🫠
Bigün ne alaka ya dersin ozaman bu kankini hatırla
Umarım
Onun yokluğunu ve boşluğu sarsmış seni
O dönem kendisiyle konuşmustum ama beni terk etti konusunca yani kısa süreligine yaşadim o da ayrılık sebebi oldu
Sen hasta iken mi seni terk etti
Evet açıkladim neden oldgunu yalnizdim konusmak istedim kötü sozler etti
Uzak olsun senden, böylesi berbat insan
Hatta ailevi sorunum da ust uste gelmisti o dönem halde hastane de iken onunla konusmak istedim ama çok berbwt seyler hakaret vs soyledi neymiş onu rahatsiz etmisim uykusundan uyandirmisim sonra sözlrri uzerine engeli bastım dayanamadimnbaska numaradan aradim onda da acti konusmadi engelledi en son
Yapma arama birdaha
Hislerine söz geçir biraz
O dönem ya aradigimda bir senedir konusmuyz
Önemli olan senin iyi olman
İyiyim çok şükur 1 sene once yasanan olay hala geceleri aklima geliyor , o sözleri ve kendisi aklıma geliyor böyle olmasaydık diyorum vs vs.. çok kalbim kırıldı
Yarım kalması bu şekilde üzücü, sen iyımısın şimdi
Yarım kalması bu şekilde üzücü, takılma boş ver
Evet tabi iyiyim çok sükur 1 sene önce idi hastalanmıstim bu dediklerim birde ayni iş yerinde goruyorum😭🤧
Yaaaa şaka 🙈
Sorun şu kalbimden atamıyorum😭
Evet öyle geeçekten şaka degil😭
Her gece dua ediyorum sadece
Ona hasta olduğunu söyledin mi
O dönem konuşmustum ama beni terk etti konusunca yani kısa süreligine yaşadim o da ayrılık sebebi oldu
Sağol
Gereğinden fazla sevmişsin
O dönem konuşmustum ama beni terk etti konusunca yani kısa süreligine yaşadim o da ayrılık sebebi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle derin duygusal yaralar, özellikle de sevdiğin birinden gelen kötü sözler ve yalnız bırakılmak, zamanla kendiliğinden geçmeyebilir, bunu bilmelisin. O kalbindeki gölge, yaşadığın hayal kırıklığının ve o dönemdeki incinmişliğinin bir yansımasıdır aslında. Bu duyguları kabullenmen ve kendine şefkat göstermen, iyileşme yolculuğunda sana en çok yardımcı olacak şeylerden biri olacaktır. 💔🌱