Mesela ne paylaşıyor, nerede takılıyor, kitlesi kimler, nasıl giyiniyor vb şeyler? Sizce sosyal medya bizleri yansıtıyor mu?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medya görünmek istediğin kimliği göstermene yardımcı olur seni ancak gerçekte tanıyan insanlar bilebilir onlar dahi senin izin verdiğin kadarını bilebilir. Bununla ilgili şunu diyebilirim insanların fake hesapları gerçek kimliğini daha yüksek ölçüde yansıtır Tanınmıyor olmanın verdiği rahatlık var çünkü
Sosyal medyada ki görünüş ile detaylı tanıyamazsın ama bir çıkarım elde edebilirsin
Sosyal medya hesapların, karakterinin belirli yönlerini yansıtabilirsin. Paylaştığın içerikler, etkileşimlerin ve takip ettiklerin senin ilgi alanların ve değerlerin hakkında önemli ipuçları verir. 📱 Ancak unutma, bu genellikle dikkatlice seçilmiş, özenle oluşturulmuş bir profil oluyor. Gerçek kişiliğinle dijital kimliğin arasında her zaman farklar olabilir, bu yüzden gözlem yeteneğini iyi kullanmalısın! 🤔
Cevap
1Cevap
Bence hatır
Ben Şunu kastediyorum Mesela bir erkeğe bakıyorsun sosyal medyasında takipçi kitlesi full kız Yani demek ki bu güven vermiyor veya ne bileyim paylaşımlarına bakıyorsun gece kulübüne falan gitmiş hiç güven vermiyor Hani kişiliğini yansıtıyor
Ben de o yüzden diyorum ya sosyal medya insanın kişiliğini yansıtır diyorum sen hayır diyorsun Hayır %85 %90 yansıtıyor bir kere
Biz sadece paylaşımları ile çıkarım çıkarıyoruz paylaşım ile birini tanıyamazsın hiç fotoğraflar paylaşmayan kişiler de zaten öyle onları da çekici bulanlar çok gizli gibi duruyorlar ve bana daha güvenilir geliyorlar bu çıkarımlardan kastediyorum
Burası da sosyal medya da o yüzden bence bu devirde kimse sosyal medya kullanmıyor en fazla fotoğraf veya kendini paylaşmıyorsundur Burası gibi düşün
Yani kullanmıyorum diyen kendini kandırır her türlü bir şey kullanıyorsun YouTube bile sosyal medya Ama dediğim gibi bu insanlar senin gibi diyenler genelde kendini paylaşmıyorlar
Benimde bi tik farkı yok instada zaten 25 takipcim var reels icin izliom
Satarsın hesabi artık
Iyi para eder
Yanii iyice büyütürsen
Sen ne akıllısın öyle qoqpxpwoc
Adini ver takip edim iwsiz
Iyimis zamanla daha da artar
Mutlaka yansıtır
sosyal medya sahte
Kişisel hesaplar için diyoruz
fark etmez sahte
Örnek veriyorum kullandığın Instagram hesabı bu hesap nasıl saatte olabilir kişisel Hesap diyorum Kendi fotoğrafının gezdiğin şeyleri paylaştığım bir hesap
bir resimde mutlu cikip mutsuz olabilirsin veya bir mekan paylasirsin herkes oha der ama kotudur onun gibi
Ben o açıdan söylemedim ki yani Mesela takipleştiği kitle Mesela bir erkek Instagram'da full Kızlarla takipleşiyorsa bu onun karakterini yansıtabiliyor güvenilmez olduğunu veya işte gece kulüplerine gidip oralarda paylaşım edenin çok güven vermediğini de görebiliyoruz bundan kastediyorum
o konudan evet ancak paylasimlara gore dusunursek dedigim gibi
Gerçekten paylaşımlar kişiliği yansıtır mesela arkadaşıyla fotoğraf çekiliyor erkek şöyle bir yazı yazıyor alsan kardeşim Kral kardeşim Bir de böyle kartal ve taç emojisi koyuyorlar ya mesela Onlar Keko oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?