Siz kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz ve bir erkekte aradığınız olmazsa olmaz özellikler neler?

Sizce çok şey mi istiyorum? Sizin kriterleriniz neler😅🪷

Ben ne çok rahat biriyimdir ne de çok muhafazakar biriyimdir. Gezmeyi, kitap okumayı, sabahları veya akşamları yürüyüş yapmayı severim. Kendi dünyamda ne kadar baskı ve yasak çok olsa da beni mutlu eden en ufak şeyle meşgul olarak günümü huzurlu geçirmeye çalışırım. Seveceğim adam da bunlara benimle eşlik edebilsin isterim. Arkadaşlarım kadar kafamız uyuşsun isterim. Beraber film izleyip kamp kurmak isterim, ormanlık yollarda bisiklet sürmek isterim. Çok zengin aramıyorum; sadece hayatı haramlara girmeden yaşamayı bilen birini istiyorum. Beraber namaz kılalım, Ramazan ayında misafirler ağırlayabilecek kadar yanıma eşlik edecek bilinçli bir kişilik istiyorum. Dürüst ve merhametli, büyüklere karşı hürmet gösteren, çocuklar ile çocuklaşabilen ve kendi kendine de mutlu olmayı becerebilen, velhasıl kendini olgunlaştırmış bir erkek istiyorum o kadarcık.
Siz kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz ve bir erkekte aradığınız olmazsa olmaz özellikler neler?