öncelikle şevkatli olması çok önemli merhametli olması acıma duygusu olmalı kadir kıymet bilmeli ne isteğidiği bilmeli anasına düşkün olmamalı oturup konuşmayı bilmeli sorunlara çözüm odaklı olmalı kestirip atmamalı veee en önemlisi eski sevgilisin unutmuş olmalı
Güzel ahlak sahibi olması ilk kriterim. Bunun dışında kendini bilen, kendine güvenen, her ânımda bana destek olabilecek, sadece sözlerle değil hissiyat olarak da beni gerçekten sevdiğine ikna edecek, beni narin bir çiçek olarak görecek, kibar, romantik, centilmen, sevecen, iyi bir eş ve baba olacak bir beyefendi.
Peki ya bir erkeğin bir kadında aradığı özellik nedir ve sizdeki bu özelliklerden hangisi karşılıyorsunuxz eksik bulduğunuz yanınız nedir/ biraz samimi ve objektif bir cevap olması gerekiyor 😁/
Size şöyle diyeyim; ne olmalıdır 😁 bir erkek bir kadında ne aramalıdır. Soru biraz beyin yakan karışık bir soru 😁 zihninizi yorduğum için ayrıca özür diliyorum 😁
@ferdi_g bir erkek bir kadında güzellik de arayabilir, maddiyat da arayabilir, sessiz biri olmasını da isteyebilir neşeli biri olmasını da. Ama ben bir erkek olsaydım, gözüme hitap eden kadının gönlüme de hitap edebilmesi açısından güzel ahlak sahibi olmasını isterdim. Şöyle yapsın, böyle olsun, şu şekilde giyinsin, şu şekilde konuşsun vs gibi beklentilerim de olmazdı. Güzel ahlak sahibi bir kadın, nerede ne yapacağını, ne konuşacağını, ne giyeceğini iyi bilir çünkü. Ekstra olarak da hayatındaki erkeği el üstünde tutar. Sadakatli olur, sevecen olur, iyi de anne olur. Gerektiği yerde ciddi gerektiği yerde de enerjik olur. Lakin günümüz erkeklerinde gördüğüm şey, kendilerine acı veren kadınların peşinden gidip onu gerçekten sevip sayacak kadınları görmezden gelmeleri. Ne diyeyim, herkesin kendi tercihi.
@ferdi_g hemen atlamışsın kardeşim. "bir erkeğin bir kadında aradığı özellik nedir ve bu özelliklerden hangisini karşılıyorsunuz" benim sorum bir erkeğin bir kadında aradığı özellikler nelerdir değil. normal olarak bundan bahsetmemiş
@MehmetAliAltun kardeşim sen şöyle az öteye kay sadece oku çünkü karışınca canım gibi duruyorsun yapma böyle kendine yazık enerjine yazık beynine yazık
@UzaydakiTırtıl şöyle düşün başı ağrıyan bir insan ne yapar, burada ondan şunu bekleriz baş ağrısının dinmesi için bir yol bulması bir yol bulması bunun içinde ağrı kesici almasını bekleriz. Güzel ahlâk sahibi , nerede oturması kalkmasını bilen bir kadın elbette ki baş tacıdır ona sonsuz güvenimiz vardır. Ama şöyle bir şey de vardır aşkın/ sevginin olduğu yerde sahiplenme vardır ve fiziksel olarak her ne kadar da ayrı görünsede maşuk aşıktan ayrı değildir. Ve bazen kadın/ erkek çevresine sevdiği kişinin ayrı olmadığını göstermek için "şöyle yap" der bunun sebebi de yine sevgidir. Zaten seven insandan bunu beklersin bu yoksa asıl o zaman sorun vardır. Ama her şeyin ölçüsü olduğu gibi bununda bir ölçüsü vardır ne zaman ne kadar söyleyeceğinin bir sınırı vardır ki bu sınırı aşmişsa o zaman sorun vardır. Iyi nasılsa hayatımızın bir gerçeği ise kötü de bir gerçeğidir ama umutta vardır. Onca kötü dolu geçmişe tecrübelere rağmen gerçekten seven insanlar mutlaka vardır. Ve hayat sevmeyi/ aşik olmayi ertelemeyecek kadar kısadir
Zengin , kaslı , uzun boylu , zeki, yakışıklı , karizmatik saç , giyinmesini bilen , disiplinli , ne istediğini bilen , çok çalışan, romantik , nazik , komik ve hal ve tavırları iyi bir erkek isterler genelde.. bende bu özelliklerin hiç biri yok
saydıklarınızdan birkaçı hariç kadınlar için değil kendinize saygınız için yapmanız gereken şeylerdir. dolayısıyla kendisine saygısı olmayana kimse saygı göstermez.
hiçbir kadını genelleyemiyorum çok karakterli çok sadık kadınlar da gördüm.
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir erkek sevdiği kadın ailesi tarafından ezildiginde onu koruyamıyor m.. al ma.. al bakıyorsa o erkek agzıyla kuş tutsa altına bulasa vilada yasatsa gram değeri yok. Erkek gözüyle bile bakmam insan sevdiğini korur
Ya annesine düşkün olsun. Annesi çok eziyet çekti onu buyuturken ama anne eşime bunu yapmamalsn dese yeter annem sus boş ver. Annrm yapmaz hayatımı zindan Etiler
@Poyraazz21 ya Diyarbakır lısın galiba kardeşim yasadıklarımı bir bilsen anlardın beni. Ufak kardeşi elini kapıya koyup bana seni gebertirim diyor. Ne annesi ne eşim sus yengen terbiyeli ol demiyor. Ben ağzımı açmaya korkuyorum direk terbiyesz. Aglar dururdum odama girip şu an çok üzgünüm keşke çocuk yokken boşansaydm resmen kül kedisi muamelesi yaptılar sahipsizdim ailem yoktu diye helal etmiyorum hiç birini bana sahip çıkmadı eşim halen de aynı
Doğrudur diyarbakırlıyım böyle şerefsizliğe asla tahammülüm yok bunu yapan değil kardeşim kim olursa olsun o elini alır kırar cebine koyarım eşimi sevmem sen de kimse kalkıp da benim yanımda bir bayana saygısızlık yapamaz
@Poyraazz21 Eşimin ailesi çok cahildi. Baya ezdiler beni şimdi gidip Diyarbakır lı bir gelin getirdiler akrabaları sırf ailesi duymasın ayıp olmasın diye o geline tek laf diyemiyorlar olan hep bana oldu.2kere kaynanamın yüzüne telefon kapattı kaynanam çit cikarmadı ben yapsam rezil rüsva olurdum. Esim asla korumazdı.
Senin durumuna gerçekten çok üzüldüm şimdi sonuçta eşin beddua da edemiyorum ne belki çocukların babası bir şey olsun istemezsin böyle kader de olmaz olsun be 😔😔😔😔
Onun gibi dünya kadar kocan olsa ne. İşe yarar adı pislik sünepe 😡😡😡 hayata yalandan sonra iftiradan sonra en nefret ettiğim şeydir kadına saygı duymamak ya da kadını ezdirmek lan insan misin ki anne babasından kopmuş bir kızı alıp ezdirmek kol kanat geleceğin yerde savunmamak kusura bakma zoruma gidiyorrrrrrr😡
@Poyraazz21 bir yaptığı işe gitmek. Bir işim olsa düşünmez bosardm çocuklarıma bakacak biri yok bosayamiyorum. Gene iş bulurdum aslnda ama oğlum ufak kimseye emanet edemem
Allah korkusu gerçek anlamda olması. Bir insan da Allah korkusu oldu mu Allah'ın emanetine de sahip çıkmasını onu koruyup sevgisini göstermesini bilir zaten
Galiba ben yanlış yere yorum yaptım kardeşim şu kızıl saçlı kız var ya demiş ya hazreti Muhammed gibi birini istiyorum falan ben ona yorum yaptım onun gibisi ne bu dünyaya gelmiş ne de gelecektir yani hazreti Muhammed Dünyada sadece bir kere gelip bir kere gitti onun gibisi olamaz boşuna beklemiş olur
duygusal olarak ve hisler olarak iki cinsin de birbirine ihtiyacı vardır. bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Rihanna da pek sevdiğim birisi değil fakat sevenlere saygı duyarım. bazı kadınlar sadece erkekleri para olarak ve güç için kullandığı için para ve güce sahip olduğu zaman erkeklere ihtiyaçları olmadığını düşünürler. çünkü onlar için sadece para ve güç önemlidir. fakat kadının duygusal olarak da erkeklere ihtiyacı vardır aynı erkeklerin de kadınlara olduğu gibi. gerçekleri yok saymak hiç kimseye bir şey kazandırmaz
sarıp sarmalanmak ister insan sevilmek öpülmek temas etmek hepsi iki cins için de geçerli bunların hepsi ihtiyaçtır. karşınıza iyi bir erkek çıkmamış olabilir anlarım. bazen bazı insanlar hiç farketmediğiniz boşlukları ortaya çıkarıyor diyorsunuz ki vay be benim böyle birşeye ihtiyacım mı varmış şahsen ilk ilişkimde öyle olmuştu. bu başta saydıklarıma bence herkesin ihtiyacı var dostum
Ben doğanın bir kanunu olduğunu düşünmüyorum. Sadece , erkeklerin duygusal yanına değil aynı zamanda bir kadının da duygusal yaklaşımına ihtiyaç duyabiliriz. Bilginin gerçekliğini sorgulamliyiz bence
@berillanız bir kadın ile bir yuva kuramazsınız sorun orada zaten ve ortada cinsel dürtüler de var dediğiniz gibi bütün iyi şeylerin karışımı diyelim 🙂🙏🏻