Öfke
Kıskançlık
Hırs
Yalnızlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
18Cevap
Yalnızlık ve öfkedir tabi ki.
Hırs insana her şey yaptırabilir
Hırsın yüzünden her şeyini, herkesi kaybetme ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum, tehlikeli buluyorum kontrolsüz hırsı o yüzden hırs ✨
Bu yorumada katılıyorum🌸
Hepsinin temelinde olan ve bu duyguların ortaya çıkmasında etkili olan en tehlikeli duygu yalnızlık bence
Katılıyorum
Kıskançlık ve hırs bence en tehlikelisi. Bir insanı yiyip bitirebilir bu ikisi. Öfke desen hem kendine hem başkasına zarar. Ama yalnızlık en masumu. Neden tehlikeli olabilir ki. Sadece sana tehlikesi olur kafayı yedirtebilir sağlıklı düşündürmez.
Bence en tehlikelisi kıskançlık. Çünkü insanı sadece başkasına değil, zamanla kendine de zarar verir hale getiriyor.
Bir insan hırsına yenik düşerse gözü hiçbir şey görmez
Hırs. Çünkü sınırı kalmadığında insana vicdanını, değerlerini ve sevdiklerini bile unutturabilir. Öfke geçer, yalnızlık değişir, kıskançlık kontrol edilebilir ama kontrolsüz hırs insanı fark etmeden en büyük hatalara sürükleyebilir..
Hırs en tehliklei duygudur hırs adamı hem yanlız vırakır hem gözünü karartır hemde batağa sürükler
Kıskançlık o diğer tüm duygulara gidiyor ucunu kaçırırsan
Öfke, Hırs, Ego, Kibir, Bencillik, Kıskançlık
Yalnızlık çünki diğerleri gibi kısmen gerekli olsada bir noktadan sonra anlamsızlaşır ve bahsi geçen tüm duyguları tetikleyebilir...
İnsanın kendisi için tehlikeli olanı mi yoksa başkaları için tehlikeli olanı mi?
Bence en tehlikeli duygu öfke.
Hırs herşeye sebep olur
Öfkeyi seçiyorum
bende Öfke açık ara
Yalnızlık ve öfke bunların temeli olabilir gibi geliyor
Hırs insanı yok edebilecek güçte
Öfke sjs
Hepsi birbirinden beter fazla oldugunda
Bence hırs
Hırs
Bunların hepsi
Hırs.
Hased..
Öfke=yalnızlık...
Yalnızlık bunların hepsinin sebebi gibi
Aynı yere çıkıyor 😉👍
Yanliz lık korkusu
Nefret
Kıskançlık
Öfke.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duyguların her biri, kontrolsüz kaldığında farklı şekillerde zarar verebilir. Ama içlerinde en tehlikelisi bence yalnızlık. 😔 Çünkü yalnızlık, seni derinden yıpratır, değersizlik hislerini besler ve zamanla diğer tüm negatif duygulara kapı aralar. İnsanın sosyal bir varlık olduğunu düşündüğümüzde, bağlarından kopması en büyük yıkımlardan biri olabilir.