Geç gelen mutluluk, sizce boşa geçmiş yılları telafi eder mi; yoksa sadece üstünü mü örter?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Geç gelen mutluluk, sizce boşa geçmiş yılları telafi eder mi; yoksa sadece üstünü mü örter?
28imden beri çok mutluyum. Ne istediysem misliyle oldu. Çok çalışmanın karşılığını aldım, yaşıtlarım parti mekanlarında kafa bulup aids kapıp g. t gezdirirken kütüphanelerde gözlerim kan çanağı sabahlara kadar senelerce çalışmanın geri dönüşü şahane oldu. Şükürler olsun 🙏🏻 çok daha fazlasını istiyorum onlar da olacak. Başarmak enfes bir his. Hiçbir awcıkla yatıp kalkmak bu boşalma hissini veremez.
Kankam zinaya çok oldu epey bulaştım ama hiç ben kovalamadım. Karı kız kovalamak boş beleş iş ben hep lüks içinde yaşamak için çalıştım. 36.5 yaşındayım hala 7 gün çalışıyorum. Aha bugün pazar ama ben yine çalışıyorum. Çalışmaya aşığım ben. Karı kız geliyor geçiyor yolcu gibiler hayatımda.
Öyle öyle. Gurur duymuyorum yapmasam da olurdu. Nereye gitsem bir hatun bakıyor. Kaşmir'e mi gözleri takılıyor Porsche'a mı bilemiyorum ama kızlar hardcore çaba içindeler kancayı takmak için. Asla kondomsuz yapmam mesela, alabileceğim bir risk değil.
Geç olsun, güç olmasın abi. Erken gelip de hayırsız olacaksa, olduğu yerde kalsın. Doğru zamanda gelen, geç de gelse kıymetlidir.
Aynen de öyle abican 👑🫶🏻
🦁👑🫶🏻🔥😎
Teşekkür ederim abi 🫶🏻👑🦁
Aslan abimm 🫶🏻👑🦁😇
🦁😇🫶🏻👑🔥😎.
Bence hüzün olarak kalmaz. Çünkü bunu düşünerek de yakaladığımız o mutluluğun zamanını kaçırmış oluruz bunu düşünerek.
Hayattaki tek değerli şey, zaman...
Zamana karşı yarışmak=yaşamak. Mutluluğu, o zamanın içinde kaçırmamaya bakmak gerek.
Kalmazdı gec olsun güç olmasın inşallah rabbim hayırlısını versin
Geç gelen mutluluk hissi, zaman zaman içimizde 'keşke daha önce olsaydı' diye bir burukluk bırakabilir, evet. Ama bence mutluluğun kendisi, zamanından bağımsız olarak değerli. ✨ O, geçmişteki boşlukları tamamen kapatmasa da, üzerine inşa ettiğin yeni bir yaşamın başlangıcı olabilir. Şimdiye ve geleceğe odaklanarak, onu tam olarak yaşayabilirsin. 💖
Cevap
12Cevap
Bazı şeyler geç oluyor öyle kabul etmek lazım. Aksinin kimseye faydası yok
Mutluluğun kalıcı misafir olmadığını anladığında insan hüznü de o yerde barındırmaz.
Anlık hislerin vadesi uzun ömürlü olmuyor.
Geç gelen mutluluk pek de işe yaramıyor ya her şey zamanında güzel
Dost 🌸
Mutlulukla alakali bir sıkıntım yok.
Amin
Geç olsun gelsin de önemli değil
Kalır hep de kalacak...
geç gelen mutluluk mutluluk değildir.
Mutluluk gelsin herkese gec veya erken🙏😇
Amin inşallah 😇 Ama bana gelir mi bilinmez 😄🙏🏻
Gelir insallah hakediyorsunuz🙏
İnşallah Allah razı olsun Sinem hanım sağ olun 🙏🏻
Sizde sağolun😇🙏
😇🙏🏻
Yok tam zamanında geldi derim kıymetini bilirim.
şu an mutluyumm, sağlığım yerinde. Gerisi zaten bir şekilde hal oluyor, hayatta herşeyi kafaya takarak yaşanmayacağını öğrendim zaten. bir tebessüm bir mutluluk yetiyor 😌✨
Hepimize can 🩵
Azcık olurdu ama daha tatlı anlamlı olurdu sanki.. çünkü benim için olmuş ve özel.
Hayır hemşom her şeyin bir vakti olduğuna inanıyorum
Doğru insan - Doğru zaman kavramlarına bir arada rastlamak çok zor olduğu için normal karşılarım
O yüzden herşeyin hayırlısını isteyebilmek en güzeli
Mutluluk gelip geçici bir duygu bugün mutlu oluruz yarın üzgün olmasını istediği şeyler geç olduğunda insanın aynı mutluluğu vermiyor evet ne yazık ki her şey o anda güzel sonrasında sadece acı bir tebessüm ile karşılıyoruz durumu
Mutluluk ve ya üzüntü nedir bilmem, merak da etmem. Bana göre insanların isim taktığı kavram sadece)) onlar anlasın diye kullanırım söz olarak🤷🏻♀️ Ama insanların nankör olduğunu ve çok az şükür ettiklerini kesin ve net biliyorum
Bilmediğin ve tatmadığın bir şey için üzülmene ve ya niye bende yok demene gerek yok)) çünkü zaten bilmiyorsun, o zaman neden isteyesin ki? Birileri ballandıra ballandıra anlattığı için mi? İnsanlar hikayeleri kendi hayalinde uygulamayı sever ama bu gerçek olacak diye garanti yok ya da mutlaka yaşanmalı diye. Sadece yaşamaya odaklanmalı, yaşadıkca karşısına çıkan fırsatlara bakmalı. Bu gün kaçırdığınız bir fırsat, yakaladığınız başka bir fırsat demek. Bütün fırsatları elde etmek mümkün olmaz, zaten buna gerek de yok, çünkü seçimleriniz hangi fırsatla devam etmenizi garantiye alır. Seçimleriniz ise insanın karakterinin ve kişiliğinin mahsulü. Bu kadar basit.
Rica ederim, ama aile kurmak çok istiyorsan buralarda deöil de gerçek hayatta takılman, araman lazım, hatta aile bireylerinden, arkadaş ortamından yardım istemelisin. Zira burada olan çoğu insan ciddiye almaz
Yok ya, her şeyin bir vakti vardır, onun da vakti buymuş demek
İlla ki biraz hüzün olur çünkü yıllar geçtikçe insandaki heves azalıyor
Mutluyum çok şükür.
Teşekkürlerrr
Hayırr kalmazdı
Yani tabiki , mesela 40 yaşında anne olmakla 30lu yaşlar aynı olur mu hiç
Hayır. Gelmedi yeterli..
Mutluluk denen kelime ağır gelir bazı insanlara
Hayır mutluluk gelsin geri önemli değil
Nasip deruz geceruz biz inançlı insanız ula
Kalır... fakat hüzünlenmekte vakit kaybı olurdu
KKalıyor tabii
Evet hüzün olarak kalır illaki
Gelmesi önemli
Hayır hayat toz pembe değil
Hüzün huzura dönüşürdu
Önemli olan mutlu olmaktır bence zamanı değil.
Sinir olarak kalacak kesinlikle.
Mutluluk gelsin de gerisi önemli değil
Kalırdı
Üstünü örter
Telafi eder
Ben hep mutluyum
Evet hevesim kaçar
Kalır tabi
Hayır..
kalmazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?