Söz konusu mutluluksa, beklemeyi göze alır mıydınız?

Söz konusu mutluluksa, beklemeyi göze alır mıydınız?
Evet ben 1 yıl mutluluk için 10 yıl beklerdim ya da sadece 1 gün mutlu olmak için 1 yıl beklerdim istediğim mutluluğa göre değişir ki istediğim tek bir tane mutluluk var zaten. onun için de yapardım her şeyi
Mutlu olacaksam beklerim. Bunu 23 yasimda acı bir trafik kazası geçirerek öğrendim. Eğer 20 dk bekleseydim otobüsü, o dolmuşa binip kaza gecirmeyecektim. O yüzden zamandan daha değerli şeyler vardır, onu anladım.
Zaman alması hoşlanmadığım birsey. İstiyorsam sabretmesini bilirim de nereye kadar bekleyeceksin daha onemlisi bekledikten sonra ulaşabilecek misin duygularım bozuk para degil valla kimseye harcatamam😂
Beklemek, zorunlu sebepler varsa ve sonunda vuslat olacaksa güzeldir..
Keyfiyse, bıraktığın gibi kalamamışsa, kirlenmiş tozlanmışsa bir an bile bekleyemem..
Cevap
11Cevap
Beklemem, sabırsızım ben. Niye şimdi mutlu olmuyorum, neden bekliyorum? Bu sorular aklımı meşgul eder.
Mutluluk bir süreçtir. O sona ermek için beklemek en güzeli. Sonucu güzel olduktan sonra beklemek insanı yormaz.
Söz konusu mutluluktu ve beklemedim sonu geciktirmek istemedim ve mutluyum
Hep bekliyoruz, mutluluksa yine beklerdik.
Beklemeyi her zaman göze aldım ama kendileri hiçbir zaman kabul etmedi hayatlarına
Beklemiyorum ölüm herkese var da banamı yok? Olacaksa şimdi olsun. şu an olsun. Hevesim geçince napayım.
"Nefesin kesilene kadar koşup varamadığın yerlere, elleri cebinde yürüyerek gidenlerin vardığını görünce herşeye küsüyorsun"
Beklemeyi göze alırım ama ona bunu hissettirmem. Yarın öbür gün bana donmesse ego patlamasi yasatmam kimseye
Söz konusu mutluluktan çok mutluluğun ihtimalini açacak o özne aslında... Beklerdim o yüzden. En iyi yaptığım şeylerden...
Mutluluk asla bekleme ile gelmez, beklediğin şey ya gelir ya gelmez ama ikisinden öncede ecel sağlık şu bu varken hayatı ertelemeye gelmez
Eğer kesin mutlu olacaksam beklerim. Yıllarda geçse beklerim.
kimseyi bekleyemem ben kardeşim mutluluk ayağıma gelsin ne uğraşıcam
Bekleyeceğim insan güzelse beklediğim her yoluda güzel olur💖
Zaten ömrümüz hep o şekil geçmiyor mu; hep birşeyleri bekleyerek..
Geçerli bir sebep varsa beklerim aksi takdirde bekleyemem.
Sabırsız bir insanım ben.
Hep bekliyoruz ama gelen yok giden var onlarda umutlar
Lovesal konuda olmasa da ben de mutlu olmayı beklemedim değil. Günün sonunda mutluluğa ulaştım şükür
Akışına bıraktım artık mutluluğu falan
Gelmezse gelmesin
Artık hayır bana garanti belgesi gibi bi kağıt imzalayıp vermesi gerekiyor. O zaman belki 😏
mutluluk için sabır çekiyorum bir çok gün,, sabretmek umuyorum ki güzel yarınlar getirecek.
Hayır neyi göze alıyoruz pardonda takip listeler ortada
Uzun süre bekleyince hevesim kaçıyor ya
Gelecekte gelecek bir mutluluk yoktur. Ya şimdi mutlusundur, ya da mutlu olmayacaksindir.
Bekleyince geliyo muymuş?
Beklemekte fayda var
Beklemek diye bir şey olmamalı, insan ya mutludur ya da değildir..
Süresine göre değişir 1 2 yıl beklenir ama sonrası iyi niyeti kötüye kullanmak olur bence
Artik hic kimseyu sevmeyecegim icin onemsiz benimcim
Evet sonu güzel olacaksa beklerim
Başka seçenek birakmiyo zaten
Ben aldım ama onu toprağa verdim
Nereye kadar bekleyeceğiz.
Acelem yok zamanım bol
Evet bu yaşıma kadar böyle düşündüm
Hayır
Beklemeyi sevmiyorum. Beklemek aptallıktır.
Hic bir şeyi bekleyecek vaktim yok
Çok bekleyemem ben
Onsuz mutsuzsam beklerim
Alırdım değecek biriyse
25 yıldır bekledim, hani nerede?
Bekleyemem yaşam o kadar da uzun değil..
Beklemem artık bu saatten sonra.
Evet beklerim
Aldık zaten yıllardır bekliyoruz
Beklemeyi bile özlüyor insan..
Mutlu edeceksem değer 🙃😁
Alırdım
Evet
Evet beklerim
yok, hayir
Beklemeyi göze alamam
Beklerim
Evet göze alırdım