37 yaşındayım, boşandıktan sonra kas yaptım, kilo verdim, giyim tarzımı yeniledim, ehliyet aldım, kitap okuyorum, daha neler yaparak en iyi versiyonum olabilirim?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni tebrik ediyorum öncelikle kendini sevdiğin ve daha iyi hissetmek için çaba sarf edip başarılı olduğun için. Buna ancak sen karar verebilirsin mesleki yönden gelişime ihtiyacın varsa bu yönde de biraz gelişim sağlamak bir fikir alternatifi olabilir umarım daha çok mutlu olursun iyi insanlar çıkar karşına
Tebrik ederim, kendine harika bir yolculuk hediye etmişsin! 💪 Bu kadar değişimin ardından içsel ve dışsal dengeyi sürdürmek çok değerli. Yeni ilgi alanları keşfedebilir, belki sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak çevrenle bağlarını güçlendirebilirsin. Hayatına anlam katan yeni deneyimler katmak, en iyi versiyonunu inşa etme yolunda sana çok iyi gelecektir. ✨
Cevap
12Cevap
Boşanmak iyi gelmiş yaramış yani özgürlük gibisi yok diyorsun
Öneriyor musun :)
Kesinlikle
Ahahah gaza getirme bak beni :) çocuk var mıydı sizde
Bir kızım var
Allah bağışlasın onunla birlikte zor olmuştur ama çalışan bir bayan olarak hayatı sorumlulukları sırtlamak
yavaş yavaş git bir anda yükleme yapma herşeyi sindir bunlar fiziksel değişiklik ama en önemlisi mental olarak kendini geliştir değiştir ya da
Süper iyi kilo vermişsin bende 27 kilo verdim 3 sene kilolu gezdim 🥲dövüş öğren box mesela
ya da İngilizce öğrenebilirsin
Teşekkürler
Rica lar
Ehliyetin üstğne bi de araba yapıştır sonra kızları da al paso tatil paso rus erkeklerini düşürmece
Harikasın bence
Bir de seviyeli ilşki ve yabancı dil
Sıkılaştır vücudu
Çok iyi bak bu tarzını nasıl degistirdin
Performansını artırarak
Saçını boyat ,
Tanga giyin
Aktiviteler yap
Sevgili yapmadın mı bu süreçte
Niye boşandınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?