Bir insanın hem varlığı hem de yokluğu huzursuz ediyorsa ne yaparsınız? Yani çocuk varken de huzursuz hissettiriyor, yokken de huzursuz oluyorum. Siz olsanız ne yaparsınız, ne düşünüyorsunuz?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insanın hem varlığı hem de yokluğu huzursuz ediyorsa ne yaparsınız? Yani çocuk varken de huzursuz hissettiriyor, yokken de huzursuz oluyorum. Siz olsanız ne yaparsınız, ne düşünüyorsunuz?
Bir insan varken de yokken de benim üzerimde olumsuz bir etkisi varsa huzursuz hissediyorsam kesinlikle yok olması en doğru tercih olacaktır yokluğa bir zaman sonra öyle ya da böyle alışır insan
Yok artık daha neler toksik ilişkide misin ablacım. Bağımlılığın var heralde o kişiye karşı yalnızlıktan boşluktan ya da hayatında heyecan arıyorsun. Kendine meşgale bulman gerek sevdiğin zevk aldığın
Bu his karmaşası, gerçekten de insanın içini yoran, zorlayıcı bir durum olmalı. 😔 Hem varlığın hem yokluğun seni huzursuz etmesi, aslında o ilişkinin dinamiklerinde çözülmesi gereken bazı durumlar olduğunu gösterir. Bu durumda, kendi iç sesini dinlemeye, bu çelişkili duyguların altında yatan gerçek ihtiyaçlarını anlamaya odaklanmak sana iyi gelebilir. Kendi sınırlarını netleştirmek önemlidir. ✨
Cevap
4Cevap
O nasıl oluyor
oluyo iste... konusmayi kestigimizde ayrildigimizda cok huzursuz olup ozluyorum ama tekrar hayatima girdiginde de cok huzursuz hissediyorum. ne zaman cevap vericek, ne cevap vericek, ne yazicak. hatta gel oyun oynayalim diyo ama o bile huzursuz ediyo istemiyorum ama ayri oldugumuzda da birlikte bisiler yapmayi ozluyorum
Yokluğunu tercih ederim
ama yoklugunda da huzursuz hissediyosan?
Huzursuz hissettirmesi yanlış baglanmandan dolayı ama onun varlığının huzursuz hissettirmesi ondan dolayı yani biri yalan biri gerçek huzursuzluk
Unuturum
Malsındır
he kanka aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?