Valla bana ara ara geliyorlar, yeter yoruldum shdjfl sinirlerim alınmış gibi olabilir mi benim ne güzel olurdu ya, hayat bayram olurdu 🤦🏼♀️
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla bana ara ara geliyorlar, yeter yoruldum shdjfl sinirlerim alınmış gibi olabilir mi benim ne güzel olurdu ya, hayat bayram olurdu 🤦🏼♀️
Cevap
14Cevap
Bazen geliyorlar bana 🤦🏻 agresiflik tuttuğu zamanlar oluyor
Aynen öyle bir kelimeye bakıyor sinirlerimin yerinden oynaması
Tabii sağolsun arada bir beni kontrol eder halimi hatrımı sorar
Bu hafta belki de iş arkadaşlarımın birçoğunun çalışmaktan korktuğu, deli gibi yoğun bir bölümde çalışıyordum ve sıfır bilgiyle gittim sjsjs sakinliğim ve laylaylom oluşumla bir haftayı yedim bitirdim bana afiyet olsun. Sinirlerimi nerede unuttum bilmiyorum ama hiçbie şeyi kafaya takmama ve ezip geçme konusunda bu hafta yeni bir kilit açıldı bende
🫠🫠
Güçlü insan, sinirlerine hakim olabilen insandır. (Sinirden ikinci sehpa takımını da kırınca, koltukta sakince oturup kendi içinden geçirdiğin o mistik söz...)
Bazen de olamıyoruz gibi?
Yaşım ilerledikçe daha da sakin bir insan olduğumu fark ettim. Bunda olgunlaşmamın ve spor yapmamın bir etkisi olduğunu düşünüyorum.
Sinirlerim bu aralar kayboldu sanırım kendim ile kaldığım için artık bir şeyler için bir çaba içinde olmadığım için sanırım bir sessizlik var huzur var gibi bilmiyorum üzücü de olsa stres sinir yok en azından
Gelip gidiyorlar ziyaret ediyorlar ara sıra
Fark ettik onu shshs
🤫
Tıpppppp
Evet öfke duygusunu seviyorum ama canlı tutuyor. Mesela balkonu kaç gündür erteliyordum bu akşam bir sinirle merdivenlere kadar yıkadım eheh
Deşarj olmalısın. Kimbilir en son ne zaman oldun.
Ben yeniden severmiyim
Sen yeniden severmisin
Birgün, birgül versem alırmısın
Tekrar tekrar koklarmısın
Mesela aa
Mesela oooo mesela aşık olurmuyuz
Tekrar tekrar
O zaman şarkı söylemek lazım avaz avazzz
O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa
Şarkılsr seni söylerrrr
Dillerde nağme adınnnn
Dillerde nağme adınnnn.
Aşk gibi, sevda gibi,
Huysuz ve tatlı kadın,
Huysuz ve tatlı angeblanc
Ben aşkı yalnız sana
Yakıştığı için severim
Banada yaşattığın için sevgilim
Çok teşekkür ederim
Sen miydin,
Gönlümde fırtınalar koparan
Bana gülmeyi çok gören sen miydin
Belki bir başka yüzde
Belki bir başka seste
Seni yaşarım
Bir başka tende
Belki üstümüzden bir kuş geçer
Belki bigün özlersin
(Buda üçlü kombo)
Sorunun cevabına gelirsek
Küfretmek
Avaz avaz bağırmak
Masaj
Saçmalamak
Mastürbasyon
Ağlamak
Film izlemek
Kahkaha atmak
İtiraf etmek
İçini dökmek
Muhabbet etmek
Bunlar deşarj eder insanı
Nedir o zaman seni agresif kompleksli yapan? Tamam perdelerini kaldırınca kedi gibisin ama
Ne kompleksi?
İstisnasız herkesin agresif olduğu zamanlar vardır uysal olduğu zamanlarda vardır... Elbette hayatın getirisi agresif olacağım sinirli öfkeli üzgün olacağım... Ve ayrıca elbette sevdiğim insanların yanında mutlu huzurlu sakin uysal olacağım 😄 oyuncak bebek değiliz hormonlarımjz var duygularımız var
Ama o son sözler ünlü düşünür recep ivedikten alıntıydı
Aklım başımda değil ki
Sebebini bilmiyorum
Yeter yeter yeterrrr
Tuzaklar kurma yollarımaaa
Özledim Bu ayrılık yeter
Şimdi zaten agresifim sende Rus biber ediyosun diyebilirsin ama sende beni seviyosun biliyorum
Hani geçen demiştin ya aa bizim şarkıcı geldi. Bak demek ki sahiplendin beni 😀
Ama ben hep gizliyimdir. Ve bazıları gizlide olsam ben olduğumu bilir. Hepside ayrı isim koyar bana
Sende şarkıcı koydun
Serenad yapıyorum daha ne istiyorsun
Yoklamayı bıraktığı gün herhalde beni toprağın altına gomdukleri gün olacak o güne dek başa geldikçe sabredecegiz.
Ara sıra olsa keşke… Büyük aşk yaşıyoruz bi dakka bile ayrılmıyoruz…
Ne haldeyim ben bile durumu tam olarak bilemiyroum
Şu regl belası yüzünden 3 gündür canlı bomba gibiyim kgnjbhb
🤣 🤣 🤣 İstanbul 'da yaşıyoruz arkadaşım biz gölge gibi bizi takip ediyor sinirimiz
Ara ara mı günlük yokluyor
Ara ara değil sürekli mesai yapıyorlar resmen
Hiç gittiği yok ki
He ya
Sen bana takıl bir gün resetlen
Cikoooo cikooo 😁
Sen bana takıl bir gün gezelim resetlenmezsen bir şey bilmiyorum hayatı biraz böyle adrenalin değişiklikler yaparak yaşayacaksın minnoş bazen kafama esiyor bursa da buluyorum kendimi
Ben iki tekerciyim minnoş birde kaçıyorum buralardan iyi geliyor
Yok bea ne riski denesen bu dediğini daha dmezdin iş güç yogunluktan başka türlü kacamayiz
Sürdün mu ne denedin giz
Kaç CC de
Sen bir gün takıl bak nereleri göreceksin
Ara ara
Yokluyor
Oluyor tabi
Oy hemde nasil
Yokluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi çok iyi anlıyorum, insan olmak demek, zaman zaman duygusal iniş çıkışlar yaşamak demek. 🤔 Sinirlerimizin bizi yoklaması aslında çoğu zaman bir şeylerin işareti olabilir. Önemli olan, bu duyguların bize ne anlatmaya çalıştığını biraz olsun dinleyebilmek. 🧘♀️ Unutma, bu dalgalanmalar hayatın doğal bir parçası. 🌱