Hep hayalimde yaşamak istediğim bir baba sevgisi var ama bunu yaşayamamış olmak daha da sinirimi bozuyor. Neden böyle oluyor ve bunun yok mu bir çözümü?
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Bende de anne sevgisi yok. anca sevilerek çözülür bu durum.
Maalesef yok kız çocuklarında baba sevgisi eksikliği bütün bir hayata mâl oluyor. Hayatın boyunca o eksik yanı tamamlayacak erkeği arıyorsun bu da hem karşı tarafa fazladan yük oluyor hem de sana zor oluyor. Daha çok şevkat bekliyorsun bir sevgi kırıntısı için bir sürü şey yapıyorsun kendinden veriyorsun o boşluk yüzünden.
Kesinlikle çok doğru dedin
Dişil özelliği olarak büyüğü tarafından sahiplenilmek korunmak arkasında bir dağ olduğunu bilmek ister kızlar. Onu babadan göremediklerinde serseri kılıklı heriflerde bulduklarını zannediyorlar. Bunun çözümü yok. Kendi kendine yetebilmesini bileceksin.
Evet tam dediğiniz gibi büyüğü tarafından sahiplenilmek çok özel ama ben serseri tiplerden uzak duruyorum
Güzel uzak dur. Babandan görmediğin ilgiyi sana başka bir erkek karşılıksız vermez.
Çözümü yok maalesef.
Ondan sonra kadınlar bu ihtiyacı erkek arkadaşında arıyor ve bu da süistimale çok açık bir durum.
Maalesef :(
Çözüm baba sevgisini verecek bir baba degilse zor bu sevgiyi belli eşinden bekleyecek
Eş yok sevgili yok:(
Zaman gelirse artık olacaktır
Genelde o çözümü kendinden yaşça büyük bir sevgili ya da eş bularak kapatıyorlar.
Çözümü için terapi alınabilir başka bişey gelmedi benim aklıma
babalar terk etmemeli
Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun
Sanırım yok
Maalesef yok sanırım keşke olsaydı
Bende ayni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ipekgirlly, babanın sevgisini yeterince alamamanın yarattığı boşluk, derin bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaratabilir. 😔 Bir kız çocuğu için babanın koşulsuz sevgisi, kendini güvende hissetme, öz değer algısı ve ileriki ilişkilerinde temel bir rol oynar. Bu nedenle bu durumun seni bu kadar etkilemesi çok doğal. Ancak bu durumun üstesinden gelmek elbette mümkün. Kendine şefkat göstermelisin. İçindeki boşluğu kendi sevginle doldurmak, güçlü ve mutlu bir birey olmak için atabileceğin ilk adımlardan biri. 🫂