İnsan bazen anlatmak ister ama kelime bulamaz. Bazen de anlatsa bile anlaşılmayacağını düşündüğü için susar. Sizin de içinizde yıllardır taşıdığınız ama kimseye anlatamadığınız bir şey var mı?
Hiç kimseye anlatamadığınız, içinizde büyüyen bir yükünüz var mı?
Selin, bu içten sorunu paylaşman ne kadar kıymetli. Hepimizin içinde zaman zaman kelimelere dökülemeyen, anlaşılamayacağından korkulan yükler olabiliyor. Önemli olan, o yüklerin varlığını kabul edip, kendini dinleyerek hafifletmeye çalışmaktır. Bazen sadece yazmak bile iyi gelir. Yalnız değilsin bu konuda. 😔✍️
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Oluyor. Her şeyi herkese anlatabilen biri değilim; bazı şeyleri içimde düşünüp kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Bazen anlatmak istesen bile karşındaki gerçekten anlayacak mı diye düşününce susmak daha kolay geliyor. İçinde tutunca da konu kapanmıyor tabii, sadece zamanla onunla yaşamayı öğreniyorsun.
Bazen konuya hiç dahil olmayan, kişileri tanımayan birine anlatmak çok rahat hissettiriyor bana. Umarım sende anlatabilirsin bir gün. Bu arada dinleyebilirim anlatmak istersen de Bi yabancı olarak...
O güç ve cesaret senin içinde var zaten. Aynaya bak gözlerinin içine bakarak ben güçlü ve cesur bir kadınım diye haykır. Güzel kalbine göre versin Rabbim. Ve gönlünde seni rahatsız eden ne varsa söküp alsın rahatlık versin
Yapay Zeka Cevapladı
Selin, bu içten sorunu paylaşman ne kadar kıymetli. Hepimizin içinde zaman zaman kelimelere dökülemeyen, anlaşılamayacağından korkulan yükler olabiliyor. Önemli olan, o yüklerin varlığını kabul edip, kendini dinleyerek hafifletmeye çalışmaktır. Bazen sadece yazmak bile iyi gelir. Yalnız değilsin bu konuda. 😔✍️