- Bence iki taraf da eşit. Bir taraf daha olgun diyemiyorum
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erkekler daha olgun tabi ki.
Kadınlar daha erken olgunlaşır ve daha olgundurlar. Erkeklerde içinde büyümek bilmeyen bir çocuk vardır her zaman
Olgunluk yaşanmışlıklara bakılarak değerlendirmeye alınır kimisi 17 yaşında olgunlaşır kimisi 60 nda daha cocuktur yani eşittir bence
Erkekler tabi kadınlar zaten çoğunluğu kendilerine erkek erkeklere bırakmak istiyorlar sevdikleri erkeklere
İkisinin de olgunu var ergeni var. Kıyaslama yanlış
Bu tamamen bir insanın yaşadığı deneyim ile ilgili olsa gerek.
Cinsiyetle alakası yok bence de.
ikisinden de çok az var
Çürük elma iki tarafta da var
Kadınlar bir tık daha olgun sanki
Kadınlar daha erken olgunlaşır
Günümüzde hiçte öyle durmuyor
Erkeklerin olgunluğa erişme yaşının 28 olduğunu söyler Schopenhouer, kadınlarda bu 18-19 lu yaşlar
Sana şimdi bir insanı yaş mı yaşanmışlıklar mı olgunlaştırıyor desem yaşanmışlıklar dersin ama?
Orası öyle zaten o ayrı, ama ben yaradılış olarak söylüyorum, kadının kendinden büyük erkek tercih etme sebebi de aynı yaştaki erkeklerin henüz olgunlaşmaması
Bu konuşma çok uzar çünkü mantıksızlık diz boyu madem erkekler geç olgunlaşıyor 40-50 yaşındaki erkekleri alsınlar madem :D
27-28 yaşından sonra baya olgunlaşıyor erkekler, kadınla erkeğin arasında 4-5 yaş olması kafi, belki istisna olur kendinden küçük ama olgun bir erkek bulur
Yine yaşa indirgedin. Sorumluluk sahibi olmayan hatasını kabul edemeyen özeleştiri yapmayan kimse olgunlaşmıyor. Artı sürekli hatası görmezden gelinen , pohpohlanan, şımartılan , erkektir yapar koç , aslan tarzı bir ailede büyütülmüş tarafın olgunlaşacağınıda düşünmüyorum. Neyse zıt fikirliyiz
Sen karakter ve ailevi yetiştirilme koşullarından bahsediyorsun, ben ise doğrudan insan anatomisi ve nörolojik gelişim sürecinden bahsediyorum. Söylediklerin kendi içinde doğru ama benim dediğim biyolojik gerçeği yanlışlamıyor. Yani ortada zıt bir fikir yok, sadece farklı düzlemleri konuşuyoruz.
👍🏻
Kadınlar daha olgun
Kadınlar aşkım
Kızlar bebek mk
Sosyal medya kullanmayan daha olgundur
Erkekler
Yaşayan olgundur
Kişiye göre