Bu hayatta dönüm noktanız oldu mu? Her şeyin kötüye gittiği an?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu hayatta dönüm noktanız oldu mu? Her şeyin kötüye gittiği an?
2021 de Irak'ta Erbil kentinde çalışıyordum bazı durumların yoğunluğu ve yorgunluğu ile intihar etmek için herkesin yemeğe gitmesini bekledim ve binanın korkuluksuz uç köşelerinde yürüyor kendime cesaret topluyordum çünkü hiçbir şeyi değiştirmeye ve düzeltmeye gücümün yetmeyeceğini aciz olduğumu biliyordum. İşte o sıralarda bir kalbin insanla nasıl konuştuğuna şahit oldum ve ben ne kadar duymak istemesem de kalbim bana baskın çıktı. O gün bugündür kalbimi dinlerim ve duyarım.
Dinime önem vermeye başladım. Sürekli sinagoga gittim ibadetlerini yaptım yeni alışkanlıklar denedim. Tekrerdan cemaate girdim. O gundne sonra kendimi çok geliştirdim. Ders başarım arttı ve artık gelecegim hakkında ne yapacağımı biliyorum. Kendimi himaye altına aldırdım yani
Tek doğru din İslamiyet
Olabilir belki ama en önemlisi iyi bir insan olmak. Zaten yahudilikte İslamiyet bence benziyo
Sinagogta ne işin var
Yahudiyim ben ibadet yerimiz
Hayatta böyle anlar herkesin karşısına çıkabiliyor. Sanki her şey üst üste geliyor ve bir çıkış yolu yokmuş gibi hissediyorsun, değil mi? 🤔 Bu tür zorlu dönemler, çoğu zaman bizi kendimizle yüzleştiren ve aslında ne kadar güçlü olduğumuzu gösteren birer dönüm noktasıdır. O anları atlatmak sana çok şey katacaktır. 💪
Cevap
11Cevap
İlla ki oluyor ve o kötü zamanı yavaş yavaş atlattığımı düşünüyorum.
Bende aşk sevgi filan değil ama sağlıkla alakalı
Hayatta Bazen bu gibi geçiş dönemleri olabilir
Birine borç verip ödemeyince hayattaki o borcun getirdiği sorunlar ile hayatın ksrışması
Olmuştu ama şimdi cok iyi maddi ve manevi olarak
Öyle bir dönüm noktası yaşamadım
Param. var huzur var mk
10.11.2010 - 19:30
En son oyle hissettiğinde arabayla takla atmıştım
İşten çıktığım zaman
Ne gibii?
gitmedi daha
allaha sıgınmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?