Vicdansız olabiliyorlar yani gördüğüm öyle, oysa merhameti o kadar yakıştırıyorum ki bir erkeğe
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vicdansız olabiliyorlar yani gördüğüm öyle, oysa merhameti o kadar yakıştırıyorum ki bir erkeğe
Olması gereken de vicdanlı olmaları zaten. Ama tarihe baktığında, dünyanın uzun süre bu merkezde olmadığını görüyorsun. Özellikle cahilliğin yükseldiği her devirde erkekler zalimlik seviyesinde vicdansız olmuşlar. Bu devirde, özellikle bizi içine kattıkları "büyük orta doğu projesi" yüzünden bizi bölünmüş, cahil ve yozlaşmış istiyorlar. Bu yüzden yozlaştırıldık, fakirleştirildik, cahilleştirildik. Eğitim, kültürümüz, tarımımız, bilimimiz ve bizi "bir yapan her şey" baltalandı. Sonuç, erkek gibi görünen ama "erkek olamayan", kadın gibi görünen ama "kadın olamayan", yani uzun sözün kısası "insanlığını kaybeden" bir toplum...
Bu gözlemini çok iyi anlıyorum. İnsan doğası ve davranışları oldukça karmaşık, bazen karşılaştığımız durumlar derin bir hayal kırıklığı yaratabiliyor. Merhamet ve vicdan, aslında cinsiyetten bağımsız, her bireye çok yakışan ve olması gereken temel insani değerlerdir. Umarım çevrende bu değerleri taşıyan erkeklerle karşılaşırsın. 🙏✨
Cevap
17Cevap
Ne kadar duygusal ağlarım bak aşk anlamında ne kadar merhametliyim bilmem ama normalde gayet iyi merhametli biriyim
Bu hayatta güven kolay kolay verilmez sende her önüne gelene güvenme
Güvenik yok zaten
Sevgili yapınca önce güven testi yap sonra hayatına al
Güven testi nedir ve nasıl yapayım onu da söyleseydin
Güven testi basittir aslında sadece gizli ve saklısı olmayacak Kem küm etmeyecek
Çok iyi rol yapiyosa
Her erkek eninde sonunda çuvallar
Kim kırdı bu kızın kalbini de yine erkek milleti olarak hep beraber ödedik awk hesabını
Kendilerine merhamet edilmeyen bazı insanlar o duygunun ne olduğunu bilmeyebiliyor
Merhametliyiz bazen hak etmeyene olamayız yanlış ta yapabilriz
kaç yaşındasınız ve kaç erkekle çıktınız onları hangi kriterlerine göre hayatınıza aldınız?
Yatakta olmak iyidir ama genelde acıma duygusu olmayan adama adam denmez
Beni bu hale kadınlar getirdi. Duygum falan yok benim
Yatakta kadına merhamet olmaz yoksa başkasına bacaklarını ayırır
Neden mesela yatak normalde dediğim açıkken
canım öyle istiyor
Sana acımasızları denk gelmiştir
Her iki konuda da çok haklısın
Herkes acımasizdir yeterki doğru yerden zorla
Ne kadınlar var bilsen
İyi biri olduğum için pişmanım
Hayat merhametsiz be çocuk
Ne konuda?