8 yildir kapaliyim, acilmak da kapali kalmak da beni mutsuz ediyor, bu kimlik celişkisiyle nasil basa cikabilirim?

Ben 8 yıldır kapalıyım, son 4 yıldır falan açılma fikri zaten zihnimin bir yerlerindeydi. Son zamanlarda hatta son 1 yıldır o kadar fazla rahatsız etti ki bu fikir beni, gittim aileme söyledim, çok da onaylamasalar da senin günahın senin hayatın dendi. Ama bilirsiniz yani akrabalar, çevrem hep muhafazakâr bu yüzden belli bir süre garipseneceğim falan, bunun da stresi vardı tabii. Birkaç gün dışarı açık çıktım, ama yok yani stresten öldüm, biri karşıma çıkacak da bana hesap soracak gibi hissettim. Şu an kapalıyım ama asla kendim gibi hissedemiyorum, yani ne kapalı kalmayı becerebiliyorum, ne de açık olmayı. Gerçekten çok zorluyor beni belirsizliğin içindeyim. Kimim ben? Ne olmak istiyorum? Nasıl görünmek istiyorum? Bilmiyorum. Muhafazakâr tarafım da var aslında açılsam da yani sadece saçlarım gibi mesela ne bileyim açıkta giyinmek istemem ama kapalıyken de sadece kafam kapalı yani önden saçlarım da görünüyor falan anlamı da yok. Bu kapalılık zaten biraz da kültürel gibi bir şey. Allah'ın emrettiği tesettür bu değil ki çok kötü hissediyorum ya bana bir çıkış yolu gösterin lütfen:/

8 yildir kapaliyim, acilmak da kapali kalmak da beni mutsuz ediyor, bu kimlik celişkisiyle nasil basa cikabilirim?