- Çok cahil hissediyorum kendimi herkes çok cin gibi akıllı ama ben hep iyi niyetli düşünüyorum mesela az önce sabah vardiyasında olduğum için erken çıktım işten iş arkadaşım olan kıza görüşürüz demedim diye vicdan azabı çekiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendin ol ve mesafeni koru, herkes gibi olmaktansa kendi ışığını ve gizemini yansıt. İyi niyetli olman sana iş ortamında bir yarar kazandırmaz, kendine biraz alan ve mesafe tanıman lazım. Fazla samimiyetten maraz doğar. Verilen işi layığıyla yap ve gereksiz muhabbetlerden kaçın. Üstüne mi geliyorlar gerekeni o zaman yaparsın.
Seni çok iyi anlıyorum umarım ehline düşersinde patronun iyidir. Bende 4 senedir çalışıyorum ilk 2 senemde hep ezildim 3. senemde gözüm açıldı 4. senemde cin gibiyim artık zamanla alışırısn
Görüşürüz demediğimi bile kafaya taktım benim hakkımda kötü düşünecek diye
okadar takma sektörün ne bilmiyorum ama ben beyazyakalıyım burası daha kötü herkes günün sonunda cebine bakıyor
Ben para kazanma derdinde değilim ya kazandığım bana yeter üniversite okumak hayalim vardı
senin değil ama onların tek dertleri para olunca etik değerler vb her şey arka planda oluyor
Hayatımda hiç arkadaşım yok iş arkadaşlarımı da kendi arkadaşım gibi sanıyorum bazen
Seni çok iyi anlıyorum bende bir zamanlar öyelydim yol gösterdiler yolu öğrendim hemde en piyasının merkezinde şimdi bir sürü arkadaşım var sanaa tavsiye asla kimse için fedekarlık yapma bencil ve resmi oldukça en değerli sen olacaksın. istersen özelden mesaj atabilirsen daha detaylı konusabiliriz
profilin kilitli diye atamıyorum
Ben yazdım
İş hayatında iyi niyetli olmak tabii ki çok değerli bir özellik ancak seni "cahil" hissettirmesi üzücü. Esas mesele, iyi niyetinle birlikte sosyal zekanı kullanmak ve insanları doğru okuyabilmek. Çevrendeki dinamikleri anlamak, ne zaman nasıl davranacağını bilmek seni daha donanımlı kılar. O minik vicdan azabın da yüksek empatinin bir göstergesi, kendine bu kadar yüklenme. 🌸 Unutma, niyetin iyi oldukça kendini korumayı da öğrenirsin.
Cevap
4Cevap
Safa yatmak daha güzel
Kariyer yapamazsın saf olursan iş konusunda.
Bilmem hiç iş hayatım olmadı
Çok olumsuz etkiler hem de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?