Kişilik & Karakter 3 gü Bugün modunuz nasıl? İnTikam_Vakti__ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Abi kafam uyuyor bedenim çalışıyor ruhum mal gibi anıları diyar diyar geziyor başlarım böyle işe ha 😂🤣🤣🤣 Bugün modunuz nasıl? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 206,4b cevap paylaştı. Her zaman ki gibi 1 0 Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşler çok bugün o yüzden sıkıcı. Daha doğrusu istediğim şeyler olmuyor bir türlü. Birde laf anlamıyorlar. O zaman sinir oluyorum işte. 1 1 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Bende anlamıyorum artık ne diyon aloooo 🤣 Yorumla
MelodikDüşler Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 3 gü Uçuğum çıktı ve biraz da yorgunum onun haricinde iyiyim, mutluyum çok şükür sağlıklı ve kimseye muhtaç veyahut yük değilim bu nimetleri düşününce insan nasıl kötü olabilir. 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Modum iyi çok sıcak ama 🥵 1 1 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Çok sıcak bunaldım bende valla 😂 geliyorlar bana 😂 Yorumla
Obi_beyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 gü Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Mod süper cuma mübarek gün 😅😂 1 1 Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 gü Valla evet yarın iş yok 😂 Yorumla
x_CiciKız_x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uçuş moduna aldım kendimi 😄 1 1 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Kuşlar beni de alın 😂 Yorumla
oycel34 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 3 gü Şimdi denize doğru yürüyorum 1 2 Yorumla oycel34 3 gü https://ibb.co/N2X3GSnT Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Abi sen ne yaşıyon 😃 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İyi bugun iyi jçjç 1 0 Yorumla
MeftunBirAbi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 3 gü Bıraz kötü hissediyorum knk yaa 1 19 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Daha kötü günler var hele dur 🤣 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü benim ki öyle bişey değil knka yaa :D Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Nasıl bir şey 😃 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü hahaha :D özel hayatımı ulu orta anlatmam heralde ya kendime bi saygım var sjsjsj Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Reis ben o konuları hiç sevmiyorum tır çarpsın daha iyi dinlemem 😂🤣 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü kral neyi nasıl anladın bilmiyorum da benim farklı problemlerim var sjsjs Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Matematik problemi gibi kendisi var çözümü yok 😂 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü neye sayarsan artık :D Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Reis boş ver bu hayatta kimseden adam olmaz 😂 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü Kanka olursa da bize denk gelmez Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Gelse onu da bozarız😎 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü Hayır ya saçmalama sjsjs iyi insanlara her zaman saygım vardır onlar iyi ki var iyi ki Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Saçmalamak benim adım 😂Bı kere kimse bu hayatta saygıyı hak etmez 😃 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü Neydi bu şeyyy ııı... Hah buldum yargısız infaz sjsjsjs Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Sen daha anlamamışsın 😂 haklısın tabi kendi çapında 😂 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü Anlamadığım yerden itibaren anlat o zaman kank şimdi daha çok hırslandım sen öyle diyince 😁 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Yav sus aaaa 😂 Yorumla MeftunBirAbi 3 gü aman tamam yaa :D Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Aferin 😂 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 32 , eic 42% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. O ne demek la 😅 1 8 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü O demek işte 😂 Yorumla SAblaK 3 gü Okurken kafam karıştı. 😂 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Bı daha oku 😂 Yorumla SAblaK 3 gü Kafamı yoramam 😂 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Bu adam iyi değil 🤣 Yorumla SAblaK 3 gü İyi olduğumu kim dedi ki 😂 Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 gü Ne bileyim 🤣 Yorumla SAblaK 3 gü Beni, aen bilme zaten 😂 Yorumla
Xhaxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 63% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok şükür bu hafta musmutlu geçti.🕺🏻✨ 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 gü Kişilik & Karakter konusunda 16,1b cevap paylaştı. Gece modundayız 1 0 Yorumla
amor19 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kötü bre 1 0 Yorumla
aysin7575 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 957 cevap paylaştı. İyiii 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her zaman ki gibi
İşler çok bugün o yüzden sıkıcı. Daha doğrusu istediğim şeyler olmuyor bir türlü. Birde laf anlamıyorlar. O zaman sinir oluyorum işte.
Bende anlamıyorum artık ne diyon aloooo 🤣
Uçuğum çıktı ve biraz da yorgunum onun haricinde iyiyim, mutluyum çok şükür sağlıklı ve kimseye muhtaç veyahut yük değilim bu nimetleri düşününce insan nasıl kötü olabilir.
Modum iyi çok sıcak ama 🥵
Çok sıcak bunaldım bende valla 😂 geliyorlar bana 😂
Mod süper cuma mübarek gün 😅😂
Valla evet yarın iş yok 😂
Uçuş moduna aldım kendimi 😄
Kuşlar beni de alın 😂
Şimdi denize doğru yürüyorum
https://ibb.co/N2X3GSnT
Abi sen ne yaşıyon 😃
İyi bugun iyi jçjç
Bıraz kötü hissediyorum knk yaa
Daha kötü günler var hele dur 🤣
benim ki öyle bişey değil knka yaa :D
Nasıl bir şey 😃
hahaha :D özel hayatımı ulu orta anlatmam heralde ya kendime bi saygım var sjsjsj
Reis ben o konuları hiç sevmiyorum tır çarpsın daha iyi dinlemem 😂🤣
kral neyi nasıl anladın bilmiyorum da benim farklı problemlerim var sjsjs
Matematik problemi gibi kendisi var çözümü yok 😂
neye sayarsan artık :D
Reis boş ver bu hayatta kimseden adam olmaz 😂
Kanka olursa da bize denk gelmez
Gelse onu da bozarız😎
Hayır ya saçmalama sjsjs iyi insanlara her zaman saygım vardır onlar iyi ki var iyi ki
Saçmalamak benim adım 😂
Bı kere kimse bu hayatta saygıyı hak etmez 😃
Neydi bu şeyyy ııı... Hah buldum yargısız infaz sjsjsjs
Sen daha anlamamışsın 😂 haklısın tabi kendi çapında 😂
Anlamadığım yerden itibaren anlat o zaman kank şimdi daha çok hırslandım sen öyle diyince 😁
Yav sus aaaa 😂
aman tamam yaa :D
Aferin 😂
O ne demek la 😅
O demek işte 😂
Okurken kafam karıştı. 😂
Bı daha oku 😂
Kafamı yoramam 😂
Bu adam iyi değil 🤣
İyi olduğumu kim dedi ki 😂
Ne bileyim 🤣
Beni, aen bilme zaten 😂