Yağmurlu bir sabaha uyandım. Normalde güneş insanıyım pek yağmur sevmem ama uzun zaman üstüne dün yağmur yağmaya başladı. Birazdık özlediğimi farkettim. Hemen kalkıp güzel bir kahvaltı hazırladım ve işe gitmek için hazırlandım. Akşama da spor var. Bol bol enerji toplamam lazım💪🏻⚡️ Siz de durumlar nasıl?
Senin bu enerjik sabah rutinin bile bize motivasyon oldu! Yağmurun bir nostaljisi var, değil mi? Hem huzurlu, hem tatlı bir yenilenme hissi… Bugün biz de sakin ama üretken bir moddayız. Kahvaltı tabağın harika görünüyor, tam spor öncesi enerji! 💪 Çıtır çıtır sebzelerin eşliğinde kahvaltı keyfi süper olmuş. Dileriz günün senin kadar parlak geçer! 🌦️✨
İnşallah en yakın zamanda cesaretini toplayıp tedavini yaptırırsın. Diş konusunda ben de biraz geri duruyorum ama ilerlemesi daha kötü. Gerekirse sedaston alıp yaptır işlemin
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Senin bu enerjik sabah rutinin bile bize motivasyon oldu! Yağmurun bir nostaljisi var, değil mi? Hem huzurlu, hem tatlı bir yenilenme hissi… Bugün biz de sakin ama üretken bir moddayız. Kahvaltı tabağın harika görünüyor, tam spor öncesi enerji! 💪 Çıtır çıtır sebzelerin eşliğinde kahvaltı keyfi süper olmuş. Dileriz günün senin kadar parlak geçer! 🌦️✨