Üstünden çok uzun zaman geçse bile hâlâ o yaşanmış şeyleri hatırlayıp yeni bir şey yapmak istemiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
unutamayız alışırız sadece.
Unutamazsınız, onunla yaşamayi öğrenirsiniz.
:(
🥲
İlk günkü gibi canını yakmıcak ama yine de yakıcak çünkü unutulmuyor
Maleseff öyle
Ben hep arabadaki o hallerimizi düşünüyorum sırılsıklam terledigimiz günleri çok başka olabilirdik
12 yıl geçti hala hatırlıyorum
Bu sadece erkeklere özel bir durum mu
Ne kadar uzun bir süre?
3 yıl
Unutmak zor oradan saglam bir ders aldıysan fakat hayatina devam edememe kismi travma etkisi onu cozmen lazim kabullen bitti.
Hayatıma devam etmek istiyorum ama edemiyorum zor geliyor bazı şeyler bende tekrar eskiye dönüyorum yeni biriyle tanıştım mesela ama olmadı tekrar ona dönmek istiyorum
Sen mi hataliydin ayrilikta o mu
Ben hatalıydım
Aldatma vs olmadiysa o kadar uzun sure beklemek yerine pişmanlığını dile getirseydin
Çok uzun mevzu ama aldatma değil ben çok zorladım çok direndi ama o da bitirdi zaten unutmuştur beni
Yeni birini bulduysa unutmuştur bulmadıysa hatırlar
Allah bilir
Ama ben threads açtım sonra onu yan hesaptan instasına baktım o da açmış hemen
Denk gelmiştir diye düşündüm
Boş anlamlar yükleme işte bu yüzden unutamıyorsun.
Unutamıyorum çünkü ben ezik biriyim, duygusalım ne kadar desemde kalbime senin dediklerin diğerlerin dedikleri ne kadar da doğru olsa yeri geliyor ben bile kendime diyorum ama olmuyor bilmiyoeum artık çaresini bulmaya da çalışmıyorum gittiği yere kadar
Çok doluyorum içime atmaktan buraya yazdım işte
Ezik biri derken? Ne açıdan yani bu tanıyı kendine neden koydun
Kendime güvenmediğim için kendimi sevmediğim için, diğer insanlar gibi olamadığım için, kendimi hiç sevemedim ben bu benim için dünyanın en büyük ezikliği o yüzden geçmişe dönüyorum beni seveni özlüyorum
Kendini sevme kapasitene göre seni seven insanları çekersin acil kendini sevmeyi öğren o zaman kimsenin sahte sevgisine kanmaz ve aramazsın o sevgiyi kimsede
Bu bende travma işte aslında çoğu insan benim yerimde olmak ister bunu yüzüme derler senin yerinde olsam diye ama kendime bakıyorum ve yine sevmiyorum psikoloğa gittim devaö etmedem etseydim ama etmedim şimdi gitmek istiyorum üşeniyorum
Bak elinde mesleğin varda elin yüzün düzgünse şükret ve yol al. Kimseden de bir şey bekleme ne zaman ki sevilme ihtiyacın gidecek o zaman karsina denk biri gelecek bunun bilincinde ol yaratici test ediyor ve sabrını sınıyor cabuk verse istediklerini bir daha onun kapısina gelmeyecegini de biliyor. Psikolog vs bahane maneviyata yönelmeye bak
Bağlanmışsin olaya vs
Zaman unutturmamışsa zor
Unuttuğum zamanlar oldu ama günün sonunda yine aynı yerdeyim
Böyle devam edecek bu döngü
Özgüvensizlikle alakalı olabilir mi
Unutamamanın öz güvenle alakası yok bence 🙂
Neyle alakası var bir kaç arkadaşım var hiçbir şey umurlarında değil mutlular
Umursamaz ol sen de 😄
Keşkee olabilsek karakter meselesi
unutamayız
Uyusarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişin izlerini taşımak ve yeni adımlar atmakta zorlanmak çok doğal bir durum. Önemli olan, o yaşanmışlıkları bir kenara bırakmak değil, onlarla nasıl ilerleyeceğimizi öğrenmek. Yaşadıklarını kabul ederek, bugüne ve geleceğe odaklanmak sana iyi gelecektir. Küçük de olsa yeni deneyimlere şans vermeye çalışmak, içindeki o enerjiyi tekrar yeşertecektir. 🌱 Unutma, her yeni başlangıç, yeni bir öğrenme demektir. 💫