Siz 28 yaşındasınız, çocuk karakter olarak olgun yaşı 20, karizmatik, yeşil gözlü. Sıradan biri değil, zeki, boyu 1.76. Böyle birini ister miydiniz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Görmek ve tanımak lazım birde ben esmer seviyorum renkli gözlü sevmiyorum
Esmer zaten
Boyu kısa ama sırf genç olduğu için kabul ederim çıtır seviyom
Senin boyun kaç
171
Sana göre kısa biraz, 1.80 olsa iyi olurdu. Kaç yaşındasın
24
şu an ilişkin var mi
Hayır
Neden
Olgun ve kötü biri değil.. ayrıca senin yaşın kaç 20 değil mi
Sen başkası açısından baktın.. diyorum ki sen olsan istermiydin.. karakteri düzgün yaşından olgun karizmatik yeşil gözlü boyu 1.76 olan biri..
Hatta şöyle cevap ver Şu an böyle birini kabul eder misin? Bı de 28 yaşında olsan eder misin
Bende şunu düşünüyorum evet genelde 8 yaşlık bir fark fazla Ama bu bizde Sırıtmıyor Ve Olgun biri karakteri düzgün
Cinsel istek değil de sen çok denedin sanırım
Hayır ama senden olgun, neden sinirleneyim canim? Sen Cinsel istek için çok ilişki yapıyor musun demek istedim
Senden olgun derken? 😄 her yazdıgımı okuyup cevap verdigine göre içten içe biliyorsun biseyleri de kabul etmek istemiyorsun sanırım. Neyse sen cıtır sevgilinin tadını cıkar, sinir krizleri geçirme burada insanların kendi dusuncelerini okuyupta. Kocaman kadınsın belli de kafanın içindeki ufacık
Senin gibi f*hise çok, k*kuşmuş s*rtük, basitsin🙂
Ergenlik kafana vurmuş c*hela😅🤣
Ama ergenlik çok zor. Sana başarılar dilerim ergenlik serüvenin zor🙂 Zeka yaşın 5
Mutluluk yaşla ölçülen bir şey Değil tatlım... Senin aklın niyetin bozuk🤣 herkese vermişsin tıpkı annen gibi
Hahahhahahahah Ben danismadim sohbet amacli sordum, kimsenin kararına göre yaşayamam.. sen aşk İliskimize Cinsellik gibi pis bir terim kullandın arkadaşım... Bende Dedimki sen çok mu denedin biliyor musun dedim? Yoksa öngörünü yaptin
Defol sorumdan🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda, dış özelliklerin ve zekanın çekiciliği ilk etapta seni etkileyebilir. Karizmatik ve akıllı olması elbette hoş gelir. Ancak 28 yaşında olsan, bir ilişkide olgunluk ve benzer yaşam hedefleri ararsın diye düşünüyorum. 20 yaşındaki "çocuk karakter" ifadesi, uzun vadeli uyum konusunda sana soru işaretleri yaratabilir. Uyum ve derinlik daha önemli olurdu. 🤔