Evde çok sıkılıyorum çalışmak da istemiyorum arkadaşım da yok sevgilim desen daha ondan da hayır yok 30 yaşına geldim bir bok olduğum yok kafayı yemek üzereyim
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Hiçbir şey yapmama isteği bazen tembellik değil, tükenmişliktir. Motor boşa düşmüş gibi olursun. 30'unda "bir bok olamadım" hissi ağır gelir, bilirim. Ama o hissin içinde boğulmak yerine, bugün sadece tek bir minik şey yapmayı dene. Yatağını topla mesela, ya da balkona çıkıp 5 dakika dur. Psikoloji bozuk demeyelim de, pilin bitmiş, şarj olman lazım. Küçük adımlarla başla.
Güzel söyledin de bir gün yapsam bunları bir şey olmasın canım sıkılsın dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorum
Böyle olumsuz düşünme öyle bir şey olur hayatın dönüm noktası olur huzursuz hissetme kendini yaşadıklarını yaşamayan seni anlayamaz zaten
Kimse anlamıyor zaten kimse ne icjn yaşadığımı ne olmak istediğimi kim olmak istediğimi hiçbir şey bilmiyorum
Aslinda birçok durumdan haberdarsin sadece yanındaymış gibi gözüken insanların senin için hiç bir şey yapmamalari seni yormuş içinde o kadar söylenecek kelimelerin varki insanlar kırılacak diye korkuyorsun kendinden çok çevreni düşünüyorsun çünkü hiç kimse sana önem vermemiz yaşıyorsun ama kendin için mi başkaları için mi çözemiyorsun
Yani bu dediklerin mi onu bile bilmiyorum
Bence öyle çünkü bu çıkmaza bende girdim bende düştüm sonra dedim ki beni düşünmeyen birini ben neden düşüneyim bana değer vermeyen varlığını hissettirmeyen insanlara neden her defasında kötü günlerin de kendimi göstereyim dedim inan bunları atlattığın zaman her şey daha güzel oluyor en yakınin seni anlayamazken hiç tanımadığın insan seni çözüyor anlıyor
illa bişi olmak zorunda değğilisn bişiler için çabaladıkça bu moda gireceksin normal gerçeğini kabul et ve değişime kendini aç
Oturmaya devam et çalışanda ölüyo oturanda keyfini bozma bari
Konfor alanından çıkmadan bu süreçten kurtulman piyango çıkmadıyla eşdeğer bir şansa bağlı. Git ve konfor alanından çık.
İşte çıkmaya cesaretim yok etrafımda bana destek olan kimse yok
Neden destek istiyorsun. İnsan olarak tüm fiziksel ve mental yeteneklere sahipsin. Sadece gayret edip bunları kullanmalı, zamana yayılmış ufak hedeflerle kabiliyetlerini geliştirmelisin. Armut piş ağzıma düş veya bir beni elimden tutup omzuna alsın ile olmaz o iş. Zaten günümüz kızları bu mantıkla zengin sevgili ve koca arayışındalar. Sonuçta ise ya hüsrana uğruyorlar ya bilinmez yollara giriyorlar. Gençlik gidince elden enerjinde kalmaz uyarayım.
Üniversite filan okumadın mı işe gir. İş başvurularını takip et sitelerden filan işe girmeye çalış.
30 yaşıma geldim demişsin soruyu 18-24 olarak sormuşsun. Gizliden soruyorsun açıktan sorsana madem. Ayrıca babandan annenden harçlık alarak mı yaşıyorsun 30 yaşında hala. Bence işe girmen lazım üniversite okuduysan da okumadıysan da mantıksal olarak. Veya evlenebilirsin. Eşin bakar.
bakan varsa takıl keyfince. bakan olmasa bunu yazamazdın zaten müsait olmazdan çalışmaktan
Hayatına birini al ama sade seks için değil seni hayata bağlasın
İstanbuldaysan ben olurum
Var zaten ama çok görüşemiyoruz konuşamıyorum
Demekki seni önemsemiyor umursamıyor belli aldatıyor
Yakınlaşma oldu mu
Kendini gelistir
Sen naneyi yemissin
oturuyorsun zaten
Git çalış iş bul
Sana bi amaç lazım
Heh hiçbir amacım yok hiçbir şeyi basaramam gibi geliyor
Evet bence öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hisleri yaşamanın çok doğal olduğunu bilmeni isterim. 😔 Hayatta zaman zaman hepimiz benzer dönemlerden geçeriz. Kendini tükenmiş hissetmek, bir süre hiçbir şey yapmak istememek gayet insani bir durum. Belki de bu, iç dünyana dönüp neye ihtiyacın olduğunu anlamak için bir fırsattır. Küçük bir başlangıç bile büyük fark yaratabilir. 🌱