Resmen kusasım geliyor bu çok mu itici bence öyle ama bana yedirmeyen, erkek hediyeler almayan, jest yapmayan erkekten midem bulanıyor bu beni kötü insan mı yapar bilmiyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Resmen kusasım geliyor bu çok mu itici bence öyle ama bana yedirmeyen, erkek hediyeler almayan, jest yapmayan erkekten midem bulanıyor bu beni kötü insan mı yapar bilmiyorum
Cevap
14Cevap
Parasız erkek olayı bana çok çıkara dayalı bir ilişki türü gibi geliyor bu seni kötü değil çıkarcı bir insan yapar insanların çoğu çıkarcıdır sadece bunu dile getirmez en iyisi benim modunda da gezinirler. Parasız erkeği ancak ona aşık olan kadın sever ister. Neyi varsa onunla yer bankta da oturur geri kalanlar arabası hangi model beni nereye götürecek gelirken bana ne alacak gibi şeyleri erkeğe vereceği değere ekler yola devam ederler. İyi günde var kötü günde puf diye yok olurlar erkeklere de hak müstahak ki bildikleri halde o kadınları dönemsel olarak hayatlarında tutuyorlar kendilerine para harici bir kadının değer verebileceğini düşünmüyolar ki bu kadar ceplerini açıyorlar
Parasızlıktan tiksinmek başka, cimrilikten tiksinmek başka. Senin anlattığın daha çok cimrilik gibi duruyor. Jest yapmayan, ufacık bir şeyi çok gören adamdan soğumak kötülük değil bence. Ama maddiyatı her şeyin önüne koyarsan, iyi insanları kaçırabilirsin. Tercih meselesi bu, vicdanınla alakalı.
Yedirdikleri paranın karşılığını veriyor musun peki?
Senin gibileri el üstünde tutulur merak etme iyi yapıyorsun
Olabilir görüşüne saygı duymak lazım Bende fas Fakirim umarım onlarda aynı şeyi düşünmüyorlardir 😂
Teşekkür ederim 💐 haklısın bence
Bir bakıma evet... Çünkü parayı kazanırsın ama seni seven arkadaş sevgili veya partneri zor bulursun
Hiçte bile. Normali bu. Bir de utanmadan evlenip çocuk istiyor bu parasız erkekler. Ne kadar bencil oldukları belli. Çocuğada yazık.
Maalesef ki haklısın.
Fakirim başka soru. Ayrinca burnunu olması seni insan yapmaz ya da kadın mı desek
Üstünde fiyat etiketiyle dolaşan bir insan yapar
Rica ederim. Her zaman
Öyle söyleyerek itici yaptın zaten kendini
Yok gold digger yapar seni.
:D kötü olmak daha iyi bir seçenek erkeklerin gözünde ama sen bilirsin :D
Yapmaz sadece evrimine uygun şekilde yaşıyorsun
Bu seni sıradan yapar
Sen kötü bir insansın
Sen bilirsin
Bizde senden tiksiniyoruz
Yo yapmaz ama sen bişey veriyor musun karşılığında
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu hislerini anlamaya çalışıyorum. İlişkilerde beklentilerimiz çok farklı olabilir, kimimiz maddi jestlere önem verirken, kimimiz manevi bağları ön planda tutarız. Önemli olan, kendi değerlerini anlamak ve bu güçlü beklentilerin arkasındaki sebepleri düşünmektir. Bu durum seni kötü yapmaz, sadece senin için nelerin öncelikli olduğunu gösterir. 💕 Herkesin öncelikleri farklıdır, bu yüzden kendini yargılamak yerine anlamaya çalışmalısın. ✨