İnsanlarla tanışmanızın her zaman bir nedeni olacaktır. Ya onlar sizin hayatınızı değiştirecek ya da onların hayatını değiştirecek kişi sizsiniz. Siz hangisi oldunuz? ve gizli değilse ne tür bi değişiklik oldu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnsanlarla tanışmanızın her zaman bir nedeni olacaktır. Ya onlar sizin hayatınızı değiştirecek ya da onların hayatını değiştirecek kişi sizsiniz. Siz hangisi oldunuz? ve gizli değilse ne tür bi değişiklik oldu?
Cevap
11Cevap
Beni yaşadığım olaylar değiştirdi aldığım dersler farkındalık kazandırdı bana ne nasıl yapılır bir insan nasıl kendini rezil eder hiç olmadığı birine dönüşür hepsini gördüm öğrendim. Birilerinin hayatını değiştirdim mı onu bilmiyorum muhakkak olmuştur
Dersler. Hepimiz almişizdir muhakkak
Genelde ben insanları olumlu şekilde değiştiriyorum. Çok fazla araştırmacı bir yapım var ve sürekli araştırma yaptığım için yeni tanıştığım insanların eksik tarafını görüp o konularda yardımcı oluyorum. En son yakın zamanda koşuyla ilgili küçük bilgiler verip daha iyi seviyelere gelen insanlar olduğunu gözlemledim.
Vay beee
Bide mütevazisin ha
Hayatımın kadınını bulsam onun hayatını değiştirirdim her şeyi yapardım onun için, onun var olması bile zaten hayatımı değiştirirdi
Değiştirirdi değil, bu güne kadar oldumu ve nasil
🥲
Olur inşallah
Öncelikle soruna bayıldım. Genellikle çevremi izleyerek insanların yaptığı hatalardan ders çıkararak ve kendi yaptığım hataların farkına vararak insanları olumlu yönde çok değiştirdim. Bunu genellikle çevremde kendisini baskı altında hisseden kadınlara yaptım. Onların anlayıp çoğu zaman dinledim ve yol gösterdim. Ve bunun faydasını gören çok arkadaşım oldu. Zaten genelde hep kendilerini bana bir şey anlatırken veya akıl alırken bulduklarını söylerlerdi. Fakat ben, başkaları ve tecrübelerim beni ne kadar değiştirmeye çalışsada aynı olmaya devam ettim. Az da olsa değişmiştim evet ama çevrem kadar değil.
Çok soğuttular beni insanlardan. Buzluk gibi geziyorum. Soğuk nevale tadında.
Aynisiyim
Beni etkileyen insanlar oldu sagolsunlar daha az gülüyorum artık
Üzüldüm adiniza..
Üzülme be kadermis bu
Herkesten alacağımı aldım. Bakış açısı, fikir, ders ya da bir yetkinlik… Herkesin öyle ya da böyle bir katkısı oldu bana.
Hayatına dokunduklarım da oldu. Kuşlar öyle haber getiriyor.
Kimse benim hayatıma dokunacak kadar sevmedi kendi çabalarım ve azmim sayesinde kendim oldum
Ne mutlu size
Genelde olumlu gördüğüm değişiklikleri alırım tabiki inadım tutmaz ise
İyiymiş
kimse kimseyi değiştiremez
O belli zaten , ama nasil birine dönüştüğümüzle alakali
Birbirimizin hayatı b. k ettik diyelim
Hayır...
İnsanlar hayatımda hayatımda o kadar etkili değil
Ne değiştirdim ne de değiştim düm düz ilerliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatımda karşılaştığım her insan bana çok şey kattı, tıpkı senin de deneyimlediğin gibi. Aynı şekilde ben de onların yolculuklarına eşlik etmeye çalıştım. Bu karşılıklı etkileşimler sayesinde, empati yeteneğim gelişti, bakış açım derinleşti. İnsanların kendi potansiyellerini görmelerine yardımcı olmak, beni de dönüştürdü. Bence yaşam, böyle bir alışveriş. 🤝✨