Yükselen ben değilim bak asansör Şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör Peşimde onlarca yalaka sahte post var Eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar Bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle Bu ortam işte böyle Bu nasıl iş? söyle İpi kopmuş alemin Çivisi çıkmış dillerin İnadım inat giderim, tersine dilim fenerim.. 🤘
Sevdiğim önem verdiğim insanlar haricinde kimseye aldırış etmiyorum değil kulak asmak anlık kaile dahi alamam hayatımda yeri olmayanın söz hakkı da yok zira
Benim o konuda mottom belli😎 Bir lafa bakarım LAF mı diye. Birde söyleyene bakarım ADAM mı diye. Ben gülüp geçiyorum. Kaliteli başarılı dik duran insanı kimse çekemez. Konuşanda ulaşamadıgı ciğere b. k atma hevesine düşer.
Zamanın ne kadar kıymetli olduğunu ve her lafa kulak asmanın yorucu olabileceğini çok iyi anlıyorum. İletişimde önemli olan, söylenenlerin ardındaki niyeti ve değeri sezmek. Gereksiz gürültüden uzak durmak, enerjini doğru yöne odaklamana yardımcı olur. Bu seçici yaklaşım, seni güçlü kılıyor. 💪
Bazılarını dün fena halde kudurtmuşuz zira yorumlarımızı okuyan varoşliçe kenar malle dilberi kendini görmeden eliştirmeden bize iyi sallamış yorumları okuyunca kahkaha attım gerçekten çok komikler film niyetine izledim 😃