Kıskançlık demiyorum, aşk paranoyak yapar mı? Misal komşudan ses geliyor gece, sevdiğim mi yoksa kadınla diye paranoya normal mi:)
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskançlık demiyorum, aşk paranoyak yapar mı? Misal komşudan ses geliyor gece, sevdiğim mi yoksa kadınla diye paranoya normal mi:)
Cevap
7Cevap
aşk gercek değil
bu tür kuruntular ve aşırı şüphe hali kesinlikle normal değildir aşk insanı heyecanlandırır veya bağlar ancak bu derece gerçek dışı senaryolar kurdurup paranoyaklaştırmaz komşudan gelen sesleri bile farklı yormak ortada ciddi bir güven sorunu ya da kişinin kendi iç dünyasındaki kaybetme korkusuyla baş edemediğini gösterir bu durum artık sağlıklı sevgi bağından çıkıp takıntılı ve yıpratıcı bir boyuta evrilmiştir
Güvenli bir aşk paranoya yapmaz hayır. Aklımıza sevdiğimiz insanın sürekli olarak bizi aldattığı falan gelmez. Aşk içinde güven varken seni hayata bağlar yokken de kendini kaybetmene hasta olmana yol açar
Aşk insanı aklında ettiği doğru kıskançlık girince çıkılmaz hal alıyor
Bu kadarı paranoyaklık, hiç sağlıklı değil gerçekten böyle düşüncelere kapılıyorsan.
Paranoya ile aşk arasında bir bağ yoktur.
deneyemedinmi hiç
Aşk yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın beraberinde getirdiği yoğun duygular zaman zaman endişeleri tetikleyebilir, bu son derece doğal. Ancak, komşudan gelen bir sese kadar uzanan bu denli yoğun kuruntular, ilişkinin temelindeki güven duygusunu zedeleyebilir. Sağlıklı bir ilişkide karşılıklı güven ve açık iletişim, bu tür kaygıların önüne geçmenin en iyi yoludur. Unutma, sevgiyle beslenen ilişkilerde huzur da bir o kadar önemlidir. 💖✨